cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke VIII.del

clock-img

12.01.2010, 08:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Saraya si našla frizerja? 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

12.01.2010, 08:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca
. Kak komu, probaš pa vidiš kaj je okuser posted image .

ja saj vem...samo ni vredu to dajat....user posted image ..kar tak mislimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.01.2010, 08:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj za petek imate vse prevoz?

mene baje rina22 vzame kcoj....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

12.01.2010, 08:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya si našla frizerja? 

ne še.....user posted image

clock-img

12.01.2010, 09:16

clock-img

vitabella

pencil-img

759

no mi pa mamo srečo da ima naše dete neobčutljivo ritko. trkam. al pa smo našli prave plenice?user posted image

clock-img

12.01.2010, 09:16

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:18

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:22

clock-img

vitabella

pencil-img

759

ojej matcar, nimate zavidljivega položaja.

aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ...

clock-img

12.01.2010, 09:26

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Matcar kupi od mustele boš videla kako hitro bo ritka kot mora bit...user posted image .Ali pa reči P naj ti da recept za canesten kremo.

kaj bo s canestenom? Canesten je za glivice..on pa ima ritko ranjeno od akanja.....tako da rešitev = bebival....ne canestenuser posted image

Ja Canasten je za glivično vnetje. Tineju ful pomaga Sudekrem ali pa karkoli kar vsebuje cink.

clock-img

12.01.2010, 09:29

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

saj najbrž ti je P povedala, da imajo močnejši otroci malo počasnejši razvoj (kasneje sedijo, se plazijo, shodijo,...) v primerjavi s povprečnimi oz. lažjimi.

prvič slišim...moj ni nikoli bil močen pa se je kasneje začel plazit, pa shodil je tudi kasneje. Po moje to nima veze s težo, ampak ko je otrok pripravljen.

Glej tak je meni P rekla. Valda da ko je otrok pripravljen. Ampak v povprečju so težji otroci počasnejši, ker npr. za pasenje kravic, da se sami vsedejo itd. rabijo več moči zaradi svoje teže.
Itak da pa niso vsi v tem povprečju.

clock-img

12.01.2010, 09:32

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

aja, punce, jaz imam skoraj zrihtano varstvo user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj samo še držim pesti, da bo, se ne upam veseliti preveč ...

Jeeeeee!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 09:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Botrca,prvo kot prvo imam vse možne kreme doma,ker mi moja P vse napiše.Kremo za ritko pa mi da ne recept in mi jo v lekarni zmešajo.Samo,ker je on 6x na dan posran in to v parih urah,samo zvečer je v roku 1 ure 2x,mu logično vse razžre.In mu fejst mažem,samo nima učinka,če je tak pogosto posran.Canesten pa imam za Saš-a,ker on pa ima glivice na vsake kvatre.

zakaj se pa razburjašuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

12.01.2010, 09:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 09:35

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Matcar nočem ti pamet solit, ampak probaj še kaj kar vsebuje cink (če še nisi). Npr. sudokrem, praška pasta ipd. Tisto kar napiše naša P (je že tudi Tineju) je tako mastno in ne naredi take obloge, kot če je noter cink, ki suši in je tako gosto belo.

clock-img

12.01.2010, 09:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

no mi pa mamo srečo da ima naše dete neobčutljivo ritko. trkam. al pa smo našli prave plenice?user posted image

super...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 09:37

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Aja pa namaži čisto na suho ritko, naj bo par minut brez pleničke, ko se previjata, da se na zraku posuši.

clock-img

12.01.2010, 09:45

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kaj za petek imate vse prevoz?

mene baje rina22 vzame kcoj....user posted image

Ja, če si ne premislišuser posted image

clock-img

12.01.2010, 09:46

clock-img

rina22

pencil-img

3754

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.01.2010, 09:51

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:52

clock-img

matcar

pencil-img

25199

zakaj se pa razburjašuser posted image

Kdo se razburja? Kaj zaj še ti pa nič rečt ne bom smela al kaj? Kaj ti te je?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:54

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Matcar nočem ti pamet solit, ampak probaj še kaj kar vsebuje cink (če še nisi). Npr. sudokrem, praška pasta ipd. Tisto kar napiše naša P (je že tudi Tineju) je tako mastno in ne naredi take obloge, kot če je noter cink, ki suši in je tako gosto belo.

Marta,sem že to vse probala,pa ni blo učinka.Najbolj mu pomaga ta hladilna krema,ki jo na recept dobim pri P.Samo,saj pravim,ima bolj malo učinka,ker je v eno pokakan.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:54

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Aja pa namaži čisto na suho ritko, naj bo par minut brez pleničke, ko se previjata, da se na zraku posuši.

Tudi to delamo,ker mi itak pobegne,pa hodi na kahlo sedet,tak da je po pol ure do uro brez vsega.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Niso to plenice krive,krivo je njegovo blato,ker ima bolj agresivno,ko mu zobki grejo ven.Zdaj mu ravno 5.tice izraščajo.Imam skozi te težave odkar je zobke začel dobivat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:56

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nič,šibam zdaj,ker pridejo Nebo,Tasa in Ly na kavico,seveda z user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

12.01.2010, 09:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Marta,sem že to vse probala,pa ni blo učinka.Najbolj mu pomaga ta hladilna krema,ki jo na recept dobim pri P.Samo,saj pravim,ima bolj malo učinka,ker je v eno pokakan.

Jaz ti svetujem...da mu ritko fajn posušiš...npr s fenom..malo pustiš..nato pa bebival.....user posted image ..full na debelo...Naši res fuuullll pomagauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem