writing-img

RE: Mariborčanke VIII.del

clock-img

23.12.2009, 20:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ni mi niti za pisat,ker moram preveč razmišljat zraven.
Sem čisto fuč.Lepo mi bodite,obljubim,da bo ju3 več od mene.
Nočko vsem skupaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.12.2009, 21:00

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Matcar lahko noč.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

23.12.2009, 21:17

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Lahko noč vsem.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

23.12.2009, 22:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

vido bo,kar je najbolj pomembno,kolko,pa bo čas pokazal.user posted image user posted image user posted image Vglavnem z enim stavkom,naredili so čudež!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.12.2009, 22:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Čer,

kje ste vse? Ste pri zavijanju daril in ostalih stvari...pa take pa to user posted image .

Midva z Janom sva šla pop. v mesto, v mullerja, pa C&A nekaj menjat kar je dobil za r.d. ker mu je premalo pa niso imeli nič user posted image ...in sem dobila dobropis.

Pol sva šla še v spar po "špežo" pa domov. Zdaj spi, jaz pa malo tu gor.

Dopoldan sem pa imela čistilno akcijo in kuhala za naju ker sva celi dan sama. Jutri je pa moj mož fraj user posted image in gremo k sestri na predbožično večerjo in da damo darila za otroke pod jelko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.12.2009, 22:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:13

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

vido bo,kar je najbolj pomembno,kolko,pa bo čas pokazal.user posted image user posted image user posted image Vglavnem z enim stavkom,naredili so čudež!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O super novica.user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:15

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Punce a je slučajno katera kje videla spalne vreče z rokavi? Sem iskala v Baby centru, Pikapolonici, Kik-u, C&A, Turbo malček, Aladin,... pa imajo povsod samo brez rokavobv.

Pa mirno noč želim.

clock-img

23.12.2009, 22:42

clock-img

doris04

pencil-img

915

čer user posted image ..malo vas pozdravim...vidim da ste pridno tipkale in pobegnile v 8...user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mi smo danes fajn porihtali.Samo Maksa krotit?user posted image Nas je blo 5 potrebnih,da so mu metulčka lahko nastavli.Ratalo je v 3-jem poskusu,ker si je 2x ven vse potegno.
DR je bil zelo zadovoljen z rezultatom,vido bo,kar je najbolj pomembno,kolko,pa bo čas pokazal.user posted image user posted image user posted image Vglavnem z enim stavkom,naredili so čudež!user posted image Aja,zmantrana pa sem v nulo!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce a je slučajno katera kje videla spalne vreče z rokavi? Sem iskala v Baby centru, Pikapolonici, Kik-u, C&A, Turbo malček, Aladin,... pa imajo povsod samo brez rokavobv.

Pa mirno noč želim.

žal ti ne znam pomagat user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:44

clock-img

doris04

pencil-img

915

Pa mirno noč želim.

si pogledala tudi v h-m...včasih majo še kaj iz prejšnjih sezon...jas sem raje takega brez rokavov vzelauser posted image

clock-img

23.12.2009, 22:44

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dober večer.

Mi smo danes bili na božičku v Qulandii. Ma je bilo super...tamali so zažigali user posted image user posted image

Prej sem bila mal pri kolegici. Bi morala it darila zavijat pa mi nekako ni.. bom jutri.

Zjutraj nardimo nekaj mase za rafaelo kroglice in rum kroglice, pol gremo po biftek te pa smrekico postavimo in uživamo v večeru user posted image

Zdaj pa grem slikice dat dol z digitalca user posted image

Lep večer vem skupaj.

clock-img

23.12.2009, 22:47

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Čer....

Sem nabavla tepih...rutar....pa še ostale malenkosti zraven,jima bom kar danes zvečer nastavila......

A je uboga...popoldan ni imela vročine.......prej pa ji je narasla na 39.7user posted image ...zdaj sem ji svečko dala,jutir popoldan pa jo peljem k P...upam da sploh še delajouser posted image

Grem zdaj malo pospravit,pa A še enkrat zmerit vročino in se kasneje vrnemuser posted image

boga pupi... idi kr zjutraj k P če nebo bolše ...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:48

clock-img

doris04

pencil-img

915

Mi smo danes fajn porihtali.Samo Maksa krotit?user posted image Nas je blo 5 potrebnih,da so mu metulčka lahko nastavli.Ratalo je v 3-jem poskusu,ker si je 2x ven vse potegno.
DR je bil zelo zadovoljen z rezultatom,vido bo,kar je najbolj pomembno,kolko,pa bo čas pokazal.user posted image user posted image user posted image Vglavnem z enim stavkom,naredili so čudež!user posted image Aja,zmantrana pa sem v nulo!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...tak matcar zdaj se pa naspi da boš mela energije za jutriuser posted image

clock-img

23.12.2009, 22:49

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Pa mirno noč želim.

Žal ne, mi imamo brez rokavov.

clock-img

23.12.2009, 22:51

clock-img

nebo

pencil-img

1664

SUPER ZA MAKSAuser posted image user posted image

Po kom te ma to?????user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:52

clock-img

nebo

pencil-img

1664

BRAVO, kaj rabite koga, ki bi vam prtlago nosil, jaz se javim....user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:52

clock-img

doris04

pencil-img

915

Dober večer.

Mi smo danes bili na božičku v Qulandii. Ma je bilo super...tamali so zažigali user posted image user posted image

Prej sem bila mal pri kolegici. Bi morala it darila zavijat pa mi nekako ni.. bom jutri.

Zjutraj nardimo nekaj mase za rafaelo kroglice in rum kroglice, pol gremo po biftek te pa smrekico postavimo in uživamo v večeru user posted image

Zdaj pa grem slikice dat dol z digitalca user posted image

Lep večer vem skupaj.

bi ti menjala malo teh dobrot za flašo čokoladnega???skuhala sem ga pred 2 dnevoma...tak da je še frišniuser posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:54

clock-img

doris04

pencil-img

915

evo naša 3 zoba princesa je dans dopolnila 10 mesecev in se veselo stiska pri staremu v pojsli...grem zdaj ret naret da si plac naredim za spanjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 22:55

clock-img

doris04

pencil-img

915

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

BRAVO, kaj rabite koga, ki bi vam prtlago nosil, jaz se javim....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2009, 23:05

clock-img

nebo

pencil-img

1664

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

evo naša 3 zoba princesa je dans dopolnila 10 mesecev in se veselo stiska pri staremu v pojsli...grem zdaj ret naret da si plac naredim za spanjeuser posted image user posted image user posted image

Moj tamali pa se samo nekaj prebuja....groza no...

clock-img

23.12.2009, 23:06

clock-img

nebo

pencil-img

1664

A katera ve kje je najbljižja lekarna v Avstriji, da bi si nabavila kapljice Oleovit D, ker te naše kapljice D mojega user posted image fuuuuulllll črvičijo. A ve ste dajale kapljice svojim pamžekom??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem