writing-img

RE: Septemberke*2010

clock-img

13.04.2010, 16:30

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

natalija jaz sem že nekaj spraševala,če bi se mariborčanke javle,pa se pol nismo uspele dogovorit.To misliš romanso na pobrežju?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

13.04.2010, 16:53

clock-img

bambinca

pencil-img

954

katrinka od mojega bogastva boste bolj malo meli...kak kredit vam lahko damuser posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

13.04.2010, 16:58

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

haha,to lahko tudi jaz dam.user posted image

predlagam na gremo počasi na drugi del,ker če napišemo stran do konca se pol izbriše avtomatsko in bomo na nuli in ne bomo mogle nič pogledat za nazaj. Ste za?

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

13.04.2010, 17:02

clock-img

malecka_mateja

pencil-img

3791

jaz sem tudi imela rdečo belo kobinacijo obleke. Sem mela najprej šampanjec in ko sem 14 dni pred poroko šla na probo mi je rekla da je dobila novo obleko in ko mi jo je pokzala sem se zaljubila v njo, sem pa imela 5 metrov vlečke zadaj. jaz ko sem spomnim bi se takoj še enkrat poročila.user posted image user posted image

natalija sam romansa nima dobrih tortic vsaj jaz imam slabo izkušnjo z njimi. ko sem mojemu rekla da mi je žal da nebom šla na kako srečanje je reko ti kr idi bom jaz doba če bo kdo prišouser posted image user posted image user posted image user posted image tak da mogoče se vam pridružim ampak bom vidla kaj bo G v torek rekla. jaz sem za kako pohorsko, pa še ambient je lepi.no sej je vseeno sam da se vidimo.

natalija zakaj pa si v bolniški?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

clock-img

13.04.2010, 17:27

clock-img

Božička09

pencil-img

374

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

haha,to lahko tudi jaz dam.user posted image

predlagam na gremo počasi na drugi del,ker če napišemo stran do konca se pol izbriše avtomatsko in bomo na nuli in ne bomo mogle nič pogledat za nazaj. Ste za?

Ja, pomoje se vse strinjamo. Kar odpri nov del :)

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

clock-img

13.04.2010, 18:00

clock-img

Klemcy

pencil-img

367

Tudi moj pregled je mimo, če bi lahko temu tako rekli. Namreč UZ niso delali, ampak samo preleteli izvide krvi in urina. Sicer sem do zdaj itak imela že 3 UZ + na nuhalni, tako da na vsakem pregledu, mi ga ni nujno delat. Kri malo slaba, toksa je pozitivna, ampak stara okužba,juuupiii, kar sem tudi pričakovala, saj sem od rojstva rasla z mački in itak da se potem kaj hitro okužiš. Je pa tako najbolje, da sem jo že prebolela in sem lahko zdaj brez skrbi. Urin je pa čist zanič, zdaj že drugič.user posted image Več bi mogla pit tekočine, jaz pa komaj kdaj kak požirek čez dan naredim!
No in tako bomo še čakali in čakali, da izvemo za spol.
Sem fuuuuul vesela za vaju - tejči in love loveuser posted image user posted image user posted image

No morfologijo imam pa 7. maja in takrat bomo pa končno zvedli!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem