IZVIRNO SPOROČILO: marusi
DREAMZ: mi HB imamo problmov, mi je pa danes rekla patronaža pa ena prijateljica, da pomaga sok od suhih sliv, namočenih čez noč, qali pa voda od namočenega lanenaga semena.
Tocno tako,suhe slive zelo pomagajo.Sem jih dajala moji ta drugi punci,zdaj ima 2leti.Lahko jih cez noc namocis in potem otrocek to vodo pije,ali skuhas kompot.Jabolko plus ena do dve slivi,ne vec,ker je hitro zadosti.Slive kupi v Mülerju,ne vem kje se take pri vas prodajajo.Morajo biti nezveplane in to so od firme Seeberger.Ce je huda sila,daj otrocku glicerinsko svecko,ampak bos vidla,da slive zelo pomagajo.Nikakor pa ne dajaj pomarance,ker lahko otrok krvavo kaka.Citrusi so odsvetovani zelo dolgo.Jaz jih do enega leta nisem dajala in se zdaj limonce sparam.
No punce,ce se me slucajno se spomnite...sem bivsa Kleopatra,sem menjala nick.Vas vsake toliko malo preberem,da vidim kako moja punca v primerjavi z vasimi

napreduje.
Ravn danes sva imeli cepljenje in tamala tehta 7700g.Stara je 4,5m.Je na skoraj vsaki 2h,se ponoci tudi po 3x.
Tasmanskivrag-joj tale tvoj nick me vedno v smeh spravi

.Poslusaj otroka in ga ne sili z vecjo kolicino.Se pac bolj pocasi redi.In ce je sicer zadovoljen,sit,jaz tu problemov ne bi delala.Glede P,pa je vcasih bolje,da gre skozi eno uho noter,skozi drugo ven.Moj ravn tako jamra da je tamala predebela in,pazi to,naj ji ne dam celega obroka.Se pravi,ceprav bi se pila,naj ji odtegnem

.Pije pa ravn tako po 150ml in marsikdaj niti toliko ne.