Vidim, da v dežju ta forum kar oživi! Mi smo s pregleda - z našim miškotom je sicer vse OK, lepo napreduje in je kar pridno delal stvari, ki mu jih je naložila zdravnica, edino pretirano zdrav še ni - malo še pokašljuje in smo cepljenje prestavili na naslednjo sredo (moram popravit v Doodlu da v sredo nimamo časa).
Da vas malo spomnim:
IZVIRNO SPOROČILO: terida
glasovanje za srečanje
Torej, pojdite na Doodle (http://www.doodle.com/r2g93dnkztzehb64), vpišite svoj nick in označite vse dneve in lokacije, ki vam ustrezajo. Pod tisto tabelco se potem avtomatično seštevajo glasovi. Če se gremo potem lepo demokracijo, bomo za srečanje izbrale termin in lokacijo, ki ustreza čim več ljudem. Pa dejmo še rečt, da se odločimo najkasneje v četrtek do poldne, da bomo/boste imele dovolj časa za priprave (če se slučajno dobimo res že ta petek).
Zaenkrat za en glas vodi ponedeljek (v ZOO). Zdaj vidim, da vas je več omenjalo ta petek, pa potem niste glasovale (
marusi,
ShopGirl). A vam ustreza tudi kak drug dan? A lahko prosim glasujete preko Doodla, da bo bolj jasno kako in kaj... Že vidim, da sem zmedo naredila s to zadevo. Ne bi smela prej petka omenjat, ne?
Aja, pa še ura:
Dobimo se ob 9ih - ne glede na dan in lokacijo. Če katera pride kasneje, po moje ne bo hude panike, ker verjetno ne bomo tam samo eno uro.
dreamz, Mostec je pod Rožnikom, tako kot ZOO. V bistvu sta zelo blizu. Če bi slučajno Mostec izbrali. bi vam kak zemljevid narisala kako se do tja pride. Če ne pa se mi ne bo dalo se še s tem ukvarjat... Čestitke za izgubo kg, to pa ni kar tako!
evangelie, držim pesti močno močno! Sporoči kako vama gre!
marusi, koliko časa po hranjenju ga pa daš spat? Mogoče je takrat še poln energije od zadnjega hranjenja in bi se rabil "zlaufat" preden ga daš spat... Ne vem, ugibam...
taraji, hvala za nasvet, bom poskusila res tako, da ga malček podojim prej in mu potem dam GH. Se pa strinjam s
ShopGirl in
evangelie - dojenje je zakon!
MMMojca, seveda ne zamerim. Upam, da pride prav še komu drugemu!
Zdaj pa šibam, ker se je Primož zbudil. Sem mislila, da bo kaj dlje spal (obisk pri zdravniku pa je ja dogodek, ki zmatra dojenčka), a je naredil samo svojih standardnih 30 minut...