Če hočem naredit polento, kot prilogo k neki zelenjavi, s čim jo zmešam? z vodo ali z AM
IZVIRNO SPOROČILO: pipika 13
Jaz naredim vse z vodo, ker pravtako ne uporabljam AM -se mi zdi brezveze, da če mi ga do zdaj ni bilo treba, da bi ga pa zaradi GH začela. Itak mleka dobi dovolj oz. kolikor ga želi.
Uporabljala sem že domači
paradižnik (v kombinaciji z ostalo zelenjavo), vendar ga je potrebno olupiti.
Za praženje uporabljamo olivno olje, če pa ga samo dodam na koncu k kuhani zelenjavi, pa uporobim otroško olje od Holle, ki je mešanica različnih, hladno stiskanih olj (mislim, da je konopljino, laneno in še ene 2)
Ponoči se tudi mi dojimo še 2x, kljub temu, da 1 uro pred spanjem poje večerjo, potem se greva kopat, pred spanjem pa se še podoji. Se mi včasih zdi, da se zbudi bolj iz navade, kot pa dejanske lakote
Araz, ravno sem želela vprašati, če je že katera poskusila lososa. Danes ga bom naredila za sebe, pa ga bo še mali dobil svoj košček. Kaj pa mlado zelje, ste že dajale? Jutri mu ga bom za kosilo podušila, pa da vidimo, če mu bo teknilo...
Še današnji jedilnik za

:
zajtrk: slive in 1 žlica mešanih kosmičev (kosmiči 5 vrst od Alnature -sva imela kar enak zajtrk

)
malica: dojenje (sem se odločila, da še ne bom zamenjala vseh obrokov)
kosilo: losos in pražena zelenjava (bučke, paprika - bova poskusila 1., čebula - tudi kosilo bova jedla enako

)
malica: sadje (breskve)
večerja: zdrob in domači frutek (ga včeraj nisva pojedla, ker sva se na bazenu kar podojila)
Lenč.i. to s čebulo me pa kar preseneča, le zakaj ne? Edino možno se mi zdi zaradi premočnega okusa...No, jaz jo uporabljam za praženje, čisto malo seveda...
A vse še vedno hrano miksate čisto na gladko ali je katera že poskusila bolj na grobo? Zadnjič mi je rekla sodelavka, ki ima 9 dni mlajšo punčko, da ona že žveči piščančka, zelenjavo itd., praktično vse. Ko sem poskusila dat Vitanu malo bolj na grobo zmleto zelenjavo, se je pa kar davil zraven....