Evangelie: fajn šotor, sam naš je boljšiuser posted image . A to imaš vmes tisto steno, ki se odstrani, ali je fiksna? Mi sicer imamo dve spalnici, sam imamo ves čas dvignjeno in spimo vsi skupaj. Aja, akj so pa tiste luknje? A to imaš še za kako igro zraven, al kaj? To je fajn ideja, sam kako so pa zadelane, če je dež?
IZVIRNO SPOROČILO: tintara
hehe, kakšnega pa imate vi? Vmesna stena se odstrani. TIste luknje so pa za igrat, pa še dodatno smo dobili eno plahto, ki se napelje odzunaj, zraven so še loparji in žogice - jah, magic pač

V spalnici je samo mreža, tako da dež ne more blizu
Da na hitro še malo pokomentiram...Dobili smo še 2. zobek, tako da upam, da so se naše nespeče noči (beri zbujanje na vsako uro

) končale - danes sva bila pokonci samo 2x za hranjenje. MEni to sploh ni jasno, zvečer poje konkretno večerjo, nato sledi kopanje in še dojenje, spat gre med 19. in 20., okoli 1h pa je laćen. Sem skoraj prepričana, da je to le navada...a kako ga odvadit? Mamice, ki dojite, potočažite me, da je tudi pri vas tako
na hitro še včerajšnji meni:
zajtrk ovseni kosmiči, nektarina, malo banane
malica dojenje
kosilo brokoli s sirovo omako (po malo predelanem receptu cvetačni sir iz velike paparice, mu je bilo ful njami)
malica hruška
večerja mlečni kuskus z jabolkom in rozinami (tudi ful njami)
mu pa moram obvezno vse spasirat, drugače ne je

(no, razen kakšno banano mu dam v rokico ali kruh, pa malo packa, malo je..)
,morm končat, se je zbudil, pa že mijavka