hrana za v roke - jst tut vedno mal cvikam, ko kaj takega je, ampak če se mu odlomi kakšen košček ga tako hitro ven pljune, da ni panike :). piškoti so pa itak čisto zmehčani, preden se odlomijo.
zbujanje ponoči - naš se, če je vse posreči (spat gre ob 8ih), zbudi ene dva do trikrat, v spanju poje flašo AM-ja in spi naprej. če pa ni tok posreči, potem pa mu moram ene 20 krat dat dudo, pa ene 20krat ga moram jit okrog obrnit (ker se obrne na trebuh in se zgura čist v en kot in potem začne jokat - itak je preveč "zaliman", da bi se sam rešil), pa mal pije, pa mal je, pa mal se premetava. takrat ga tut jaz dam k nama v posteljo, ampak to bolj zarad sebe, da ne rabim tokrat vstat zarad dude. njemu se mi zdi, da je bolj vseeno.
prejšnji teden sem mu kupila hojico. sicer vem, da so jo v materinski šoli odsvetovali, ampak je bil mali navdušen nad njo, zdej pa tok šiba v njej, da kar kriči od veselja. in na hojici je še par gumbov in muzika in vse in vsakič ko prižge muziko PLEŠE. sej je že prej kdaj plesal, ampak zdej pa pleše vsakič, ko je muzika.
tok je posrečen!
nekaj me zanima ... naš mali je ful vesel fantek, skoz se smeji, ful ful redko joka. zdej sem opazila, da joka vsakič ko sliši drugega dojenčka jokat
- sem mislila, da je to slučajno, ampak ni
. kako bo pa pol v vrtcu?? če bo jokal vsakič, ko bo drug dojenček jokal, bo pa mal kriza. tak občutek sem dobila, da se boji drugih dojenčkov, če mu pridejo preblizu. je imel ene parkrat obisk, pa začne ful nabirat, ko pride kakšen dojenček blizu
.
poopsy cestitke!!!