IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77
Ola
No punce, naša operacija se bo najbrž iz torka prestavla na četrtek, ker tukaj leži en 7 letni fantek z ledvični kamni in bo najrž on v torek operiran, revež tako joka.
Naš Matevž pri vsakem hranjenju kriči. Jaz več ne vem kaj naj naredim. sj na koncu jaz zmagam, amapk ga dobesedbo silim s hranjenjem, sam če ne, bo pa slab in bi bil težko operiran, vam rečem, živci čist na podu. No vam javim jutri kdaj bo operiran.
lep večer
Moj brat ima fantka Matica, ki je star 2 leti, tudi on se je rodil kot nedonošenček. Skoraj celo prvo leto je imel kisik, zdaj ga ima samo še ponoči. Hrani se preko trebuščka, ima ljuknico na nebu, čaka na operacijo za nogico, ki je ne more stegnit. Zakaj ti pišem to, razumem te. Prvo leto je bilo za bratovo družino grozno, neprespane noči, jok, pa prehladi, čiščenje dihalnih poti. Doma ima aspirator na recept,.. Da sploh ne napišem vsega. Poskušaj energijo usmeriti na to, da bo Matevž kmalu boljše.
Mogoče bi bilo dobro, da rečeš osebnemu zdravniku za kakšno pomoč, vem da so bratovi ženi ponudili psihologa. Tudi sama sem večkrat pisala o tem, da imam težave z poporodno depresijo in sem si tudi poiskala pomoč, ker nisem mogla več normalno funkcionirati. Če te kaj več zanima, mi lahko pošlješ ZS.
Midve z Emo sva se pa v soboto sprehajali kar celo uro, glede na to, da je zrak precej topel. Kaj je pasalo. Pa snega ni več, juupiii. Včeraj pa smo šli prvič na obisk k babici in dediju. Kaj sem bila slabe volje, babica je bila prehlajena, saj nosila je ni, jo je pa božala po rokicah, Ema pa roke v usta. Upam, da ji je moje mleko vseeno dalo kaj zaščite pred boleznijo. Lukca je mož danes peljal v vrtec, malo še pokašljuje, predvsem zjutraj, potem pa je v redu. Midve pa ga bova šle ob dveh iskat.
Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje, pa en miljon