IZVIRNO SPOROČILO: araz
Aja, Romana hvala za kavico. Bi pasala še tud tko u živo.
Sej, ko bo vreme mal boljš, se bomo pa lahko kaj zmenile z našimi biserčki. Da se še oni mal spoznajo.
Obvezno se dobimo na kavi, samo da se to vreme uredi pa da minejo te viroze. Jaz sem se že nekako sprijaznila s tem, da ne morem vozičkat kot sem pri Luku. Pa bi tako pasalo. Parkrat sem šla sama ven na sprehod, samo imam potem kar slabo vest, ker se ponavadi tamala dere, ko me ni. Pri mojmu

je pa tako, da bi se ukvarjal s tamalo, ampak mu Luka sploh ne pusti. Če jo vzame v roke, se začne takoj jokat. Včeraj sem potem jaz Luka nosila, pa ga dajala na okensko polico, da sva skupaj ven gledala, se je komaj pomiril.
Maya - kako je pri vas s tavelko, naš obvezno Emo enkrat na dan udari, ne vem kako naj mu to dopovem, da je ne sme, kakšna ideja?
Zibka - zabolelo me je samo pri ustavitvi, potem pa še občasno čutim rahle bolečine kot pri menstruaciji. Prvi teden nisem skoraj nič krvavela, zdaj pa cel čas, pa bo 16. že en mesec, tako za en vložek na dan, mi gre prav na živce,

nisva še, ubogi moj, med nosečnostjo mi ni pasalo, zdaj pa to, pa še skrbi zaradi otrok

. No ja enkrat v petih letih nama bo že uspelo, da bo mirena imela svoj namen
Čaj - jaz samo dojim, čaj mu dam, če vidim, da ga preveč napenja. Me pa zanima, tiste ki dajete čaj, a ga vsakič sproti kuhate in hladite na pravilno temperaturo.
Marusi sem se spomnila, da je moja znanka morala tudi po porodu takoj na operacijo za ščitnico. Mogoče res nosečnost izzove spremembe na telesu. Pa je tudi sedaj v redu, mislim, da ima že drugega otroka.
Joj danes sem pa mojo malo že tretjič položila v posteljico, ker mi je v naročju zaspala, pa se je spet zbudila, lumpika, po pa ponoči bolj spala.