IZVIRNO SPOROČILO: marusi
evangelie - jaz bi tudi slavnik - mi smo prej hodili vsak weekend pozimi vsaj enkrat gor, kako pa boste šli? a z vozičkom? a z rukzakom?
Nesla sem ga v traku. Nismo pa šli do vrha, ker je blo na poti še kar nekaj snega in je precej drselo, pa me je skrbelo, da bi padla

Je bilo pa luštno!
Saj res, ima katera
kengurujčka? Ne vem, a ga naj kupim ali ne. Trak je sicer fajn, ampak malo nepriročen, ker je res dolg kos blaga in odzunaj ni fajn zavezovat, ker se ti po tleh vleče. Pa še mojmu ne odgovarja, skoz ga pa tudi ne morem jaz nosit...
Drugače pa Vitan tudi ne prijema stvari...No, razen če se mu ravno posreči. 2x sem ga že zalotila z dudo v roki

Je pa vedno bolj dojemljiv, ful mu je všeč če se pačim in spuščam čudne zvoke. Zadnje dni se najbolj smeji, če delam brrrrrrrr
Me pa zanima
kako daleč ste se že peljali s svojimi

? Mi smo šli včeraj na Primorsko (2 uri vožnje v eno stran) in me je skrbelo kako bo. Itak je spal celo pot tja (1x smo se ustavili za kakšne pol urce, da se je malo raztegnil in pretegnil

), potem smo hodili kakšni 2 urci, pa je spet spal v traku. Potem je bil kakšno uro pokonci, ko smo šli nazaj, je pa tudi večino prespal. Pa ves dan je bil odlično razpoložen, zvečer so ga pa doma tako dajali krči, kot že dolgo ne

Me je skrbelo kako bo spal ponoči, ker toliko ni čez dan še nikoli spal, pa je bilo ok. No, edino malo po četrti so ga spet začeli matrati krčki, tako da sva morala biti pokonci do pb.5, potem pa sva še malo zadremala do 6h....
kosilo če opišem svoje današnje kosilo po gostilniško, bi rekla: fileji dimljenega lososa na posteljici iz motovilca v družbi popečenih kruhkov z baziličnim pestom...če pa povem po domače, je bil pa kruh pa solata

Bo pa za zgodnjo večerjo obara in ajdovi žganci...
Hm...kaj še? Ziher kaj, pa se ne spomnem...Ah, ta poporodna pozabljivost
Lp, eva