Drugače bomo pa tud velik v Bohinju. Imamo pa pri nas v firmi tam apartma tako ,da me tud ne pride drago. Pa še ful mi je všeč v Bohinju.
enako tudi mi - naša firma ima tudi apartmaje v B. Bistrici in bomo verjetno že aprila pobegnili za nekaj dni..će bo vreme, seveda....
Domača lekarna wau, nekatere ste prav založene. Vidim, da predvsem tiste, ki imate že drugega

. So vas verjetno izkušnje naučile, da takih stvari ni nikjer za dobit, ko jih rabiš. Jaz sem načeloma tudi proti vsakršni kemiji, ampak vem pa, da če bi bilo kaj z njim narobe, bi poskusila vse, da mu olajšam...U glavnem, da skrajšam, moram v lekarno
Za
kosilo sem potem danes le naštudirala

in sicer pico iz pirine moke (pol bele, pol pirirne) z zelenjavo (popečene bučke, paprika, čebula in paradižnikova omaka s pestom), tuno in tofujem. Je bila prav superska, čeprav načeloma nisem ljubitelj pic...ker je bila brez sira (sem na dieti brez jajc in mleka), tudi ni bila tako nasitna, pa še čiiiisto tanko testo mi je ratalo nardit
Saj res, že nekaj dni razmišljam, da vas spomnem, da je že 1 leto odkar imamo naše sončke! Sicer večino tega v trebuščku, ampak vsekakor del nas! lepo, ne...
Nič, to je to...upajmo, da bo jutri kaj lepše vreme....(sanja svinja kukuruz...

)
lp, eva