IZVIRNO SPOROČILO: tulpika
lenči ne sekiraj se zaradi kilaže....vsak otrok je različen...eni so bolj debelušni (sumo borci) eni pa manekenske postave. S časoma bodo vsi približno glih. Jaz sem bila tudi zelooo suh otrok. V prvi razred sem šla s 16kg...me skoraj niso hoteli vzeti v šolo... samo sem bila tako umsko razvita, da so me potem vzeli...pa edina sem lahko pustila vse knjige in zvezke v šoli, ker je bila torba za mene pretežka :))).
Še to....Marusi vas vse lepo pozdravlja. Je že pri svojih sončkih na obali. Pravi, da seva manj kot mobitel
...kar je super.....in da malega že 3 dni ne spusti iz rok
. Bravo Marusi....držimo pesti, da te bo zdravje služilo še na mnoga leta in da se te zahrbtne bolezni ne prikažejo več...nobeni!!!
Sicer je zdaj polno zasedena z malim...in se bo oglasila, ko bo našla par minutk časa, da vse prebere in vam tudi kaj napiše.
Hvala
Tulpika za tolažbo - pomaga. Saj si tudi sama dopovedujem, da se ne smem sekirat, materinstvo mora biti le veselje, ampak včasih si ne morem pomagat. Bom še bolj poskušala pozabit.
Danes smo imeli
UZ kolkov ob 17.50. Sem se tako bala, da bo spet jok zaradi
krčkov. Pa še ura je bila za naše hranjenje. A smo lepo preživeli. Kar v čakalnici smo se malo priklopili na zizo, ker smo morali malo počakati. Krčki so nastopili malo kasneje, ko smo se peljali domov. Test s solato je za enkrt neuspečen, ampak ga še nadaljujem. Kolki so pa še naprej 1A

.
Bravo
Maruši - uživaj

.
ShopGirl je bilo isto pri meni, nič naj ne bi bilo narobe, le jokala je. Ne sicer neprestano, ampak je trajalo kar dobro uro ob večerih, dokler ni zaspala v naročju. Meni so rekli, da so to krči, ki naj bi se pojavili ob tej starosti (črevesje naj bi se dokončno razvilo). Tebi vsaj je,meni pa samo odriva in rezultat je majhno pridobivanje teže-tudi jaz kdaj pogrešam mami (moj je pa danes na rekreaciji).
So pa meni tej krči ena neznanka: zakaj le ob večerih, pa vmes se skopamo, tam je pa mir. Mi jo zamotimo z masažo trebuščka - malo pomaga.
Zdaj spančka

.
Taraji nam niso
merili kisika.
Jaz si jo pa ne upam nafilat pred vožnjo, ker mi potem samo poliva - res bodi pameten

glede teh jokov.
Želim vam mirno noč.