Vijolca in Evangelie- od kod sta? Razmišljam, da bi se enkrat lahko dobile, da spoznamo vse tri sedemnajščke user posted image Jaz iz okolice Celja. Pa zanimivo, da imamo vse 3 iste plane... Sem kar bolj dobre volje postala
Sam res! Tudi mene veseli, da najdem enakomisleče..saj zato so forumi, ne?

U glavnem, mi živimo na Dolenjskem, sem pa iz Slovenj Gradca, tako da se dostikrat vozim čez CE...Za vozičkanje sem vedno
Nataša28 Vitan tudi ful ugrizne v prst, sploh ne moreš verjet, da lahko tako močno...Jaz vseeno mislim (ali upam

), da to niso zobki (še krčki se nam niso končali, tako da na zobke še nismo pripravljeni

)
Kar se pa velikonočnih dobrot tiče, pa sem se jim jaz v večini odpovedala zato, ker sem na dieti brez mleka in jajc (že od 4. tedna, ker je imel krvave nitke v blatu). Sva bila ravno v petek v laboratoriju, da preverijo morebitno alergijo...
Danes sem imela mami na obisku (moj cel dan dela) in mi je uspelo pospravit celo stanovanje (uf, je pasalo

), potem je pa še Vitana na sprehod peljala (kar z dežnikom nad vozičkom, ker je malo deževalo), jaz sem pa lahko šla lavfat. To je pa še bolj pasalo

lp