writing-img

RE: Razočarana nad CSD

clock-img

08.01.2010, 21:58

clock-img

maja&m

pencil-img

646

mamica-jst sm s tabo. Jst sm mela podobn problem pri DSPju, sem se pritožila, dobila rešeno, zdj me bo še sam CSD preveril. Mi je 2x upoštevala preživnino. Banda...ob oddaji vloge ti reče za št. fona, čeb kej rabil, potem jo pa ne ponucajo in po prostem preudarku presojajo nepreverjena dejstva. Pol pa mamo takleuser posted image
Upam, da si dobila koga za pritožbo!!

clock-img

09.01.2010, 08:28

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

Ja hvalabogu sem dobila dobro dušo da mi je napisala pritožbi in seveda videla da je bilo v odločbi in sklepu še več napak.Sedaj samo čakam še odgovor iz CSD. Upam da pride čimprej.Ker zarad šlampastih ljudi ki delajo na CSD "najebemo" mi, ki že tak nimamo dnara, te pa še nam to hočejo vstran vzeti.

clock-img

09.01.2010, 09:51

clock-img

maja&m

pencil-img

646

in tako je prav, ne se jim pustit. Vsak naj za svoja dejanja odgovarja in za svoje šlamparije. Držim pestiuser posted image

clock-img

09.01.2010, 11:08

clock-img

mamica2009

pencil-img

490

IZVIRNO SPOROČILO: maja&m

in tako je prav, ne se jim pustit. Vsak naj za svoja dejanja odgovarja in za svoje šlamparije. Držim pestiuser posted image

Hvala. Vsaj ena ki me podpira

clock-img

09.01.2010, 15:09

clock-img

tetka5

pencil-img

64

ledenaa zakaj mislš, da bo mogla vrnit?? na podlagi katerga zakona?? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem