Jutro!
No pa je tudi mene zvilo včeraj zvečer. He he, ne za rodit, ampak prehlad
Vročino mam mal čez 37, precej poln nos, pa občutek kot da mi bo glavo razneslo, mam sinuse verjetno spet čisto zapacane
Mah sem vesela, da vsaj kašljam ne. Upam, da ne bo huje. Ja pa oči me blazno pečejo, tako da me tudi na RR verjetno ne bo tako dosti, ker mi ni fino gledat v ekran
Moj
tudi dela danes, ampak samo do 15h, mogoče celo malo manj. Pa mi vseeno ni fino, da bom danes tudi sama doma, kaj šele vam, ki silvestrujete same! Smotano, res.
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa
Punce nekaj bi vas še vprašala pa zmeraj pozabim. A ve se v avtu še lahko pripnete in se? Jaz se ne morem več, žal. Kaj pa avto še vozite. Hm jaz sicer še malo na kakšno krajšo relacijo, vendar nimam več nobenega pravega občutka, ker imam tako zatekle in mravljinčaste prste, pa noge tudi zatekle..
Jaz se še lahko pripnem, mam tudi tak poseben nastavek za

, da me pas tako ne žuli. Eden najboljših nakupov, res

Vozim pa več ne, ker si ne zaupam. Dober mesec nazaj sem avto v koloni naslonila na rit od enega cliota in mi je bil to čisto dovolj zgovoren znak, da nisem več za volan. Že tako sem vsa štorasta, pa reflekse mam res nikakve.
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina
Vidm, da dons ni še nobena rodila
. Zdej grem že sam zarad tega večkrat na dan firbcat na RR. Prava baba, ni kaj!
He he, a ti tudi... Že ko grem na "moja ringaraja" čekiram, če je tinncyka odprla novo temo na "Rodili smo!"