Dobro jutro!
Kejti, grahek 85, naja06,MMmojca,lujluj iskrene čestitke za vaše sončke
O koliko vas je že! Če sem katero izpustila pa tudi njej iskrene čestitke.
Ne najdem pa na seznamu, ki so rodile MMmojce, no morda sem jo spregledala. Ja res bi že bil čas, da odpremo temo na dojenčkih.
To noč sem pa kar o.k spala za spremembo, čeprav mi noben položaj več ne paše. Res že komaj čakam 10.1.
polho O a veš, da sem jaz prvič doživela podobno izkušnjo kot ti z odtekom plodovnice in umetnimi popadki, ki so boleli kot hudič. Meni je okrog 9h zjutraj začela po kapljicah odtekat plodovnica, sem šla k svoji g(nimam več nje), ker sem imela tisti dan itak pregled, napotnice za P pa še ne. V križu sem tudi že imela bolečine. Me da na ctg, pravi da ne kaže popadkov, da to ni plodovnica, ampak urin, ker sem že tako visoko noseča in ga ne morem več zadrževat
Sem bila zmedena po njeni izjavi, vendar sem šla domov. Bolečina v križu je postajala čedalje intezivnejša, pojavljala se je na različne intervale, zato nisem vedela ali gre za prave ali lažne popadke. Okrog 21h se mi je plodovnica vlila, zato me je moj odpeljal v P. Dali so mi klistir, pol ure časa za wc in tuširanje.V porodni me je babica, še zdaj mi zveni njeno vpitje v ušesih nadrla kot psa kje sem tako dolgo hodila, če hočem živega ali mrtvega otroka. Dali so mi umetne popadke in nekaj proti bolečinam, po vsem tem sranju sem bruhala kot nora. Poslali so me ponovno tuširat, čeprav nisem bruhala po sebi, jaz pa ful boga komaj sem še hodila. ko sem prišla nazaj so me spet priklopili, še enkrat sem malce bruhala, so me spet hoteli poslat pod tuš
, pa nisem več htela it. Ob 2h sem rodila sicer naravno, vendar se mi je presredek pretrgal, izgubila sem ogromno krvi, g, ki jr bila zraven pri porodu, ni mogla ugotovit od kod toliko kravim in je histerično po tel klicala drugega g. na pomoč, ki me je potem zašil in odredil transfuzijo.
Lep dan želim vsem, če gre katera rodit, pa čim hitrejši porod.