IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
hvala majčyca
Ni problema
Vsem, ki ste danes rodile, iskrene čestitke in veliko cartanja
Mene pa tako grozno srbijo roke (dlani in prsti) in pa podplati, da sploh ne vem kaj naj naredim. Je pa mi teta rekla (ki je delala v bolnici), da je možno, da je to zaradi psihe, da me je pač podzavestno malo strah vsega skupaj, ker točno vem kdaj me čaka CR. Tako, da upam, da če ne prej, da se to preneha naslednji teden v četrtek, ko bom že cartala svojo pikico

pa še prsti na rokah so mi začeli otekat
Imam pa že cel dan "problem", ker se je pikica nekako čudno namestila in me rebra na desni strani že tako bolijo, da sploh ne vem, v kak položaj se naj naredim.
Drugače pa tudi komaj čakam na jutri, ker bom končno spet imela novo frizuro oz. pobarvane lase

ker zdaj pa je že res kriza in je treba še to naredit, ker potem vprašanje kdaj bo spet čas
Sem pa danes praktično vse oprala za pikico, nekaj moram še samo zlikat. Še vedno pa mi ni uspelo pripravit torbe za sebe za v porodnišnico, kar ne pridem zraven. Upam, da mi uspe jutri ali pa vsaj v soboto.
Zdaj pa šibam pod tuš, potem pa si naredim večerjo in grem malo uživat pred tv (upam, da se bom lahko kako namestila, da me ne bo več vse tiščalo pod rebri).