Mimogrede rabiš še kak dodaten sedež za babico, varuško ipd
To zelo redko uporabljamo, k moji mami itak otroke peljemo, tašča pa itak sama pride, hehe;)
krtexx, saj xara picasso je enoprostorec! Poleg tega pa sva midva vedno shajala z manjšimi avti kot drugi. Poznam pare, ki so zamenjali scenika, ker jim je bil premajhen, ko so dobili eno dete, novorojenčka! MIdva sva recimo tudi 14 dnevni šoping in vse šopinge za Ronjo opravila lepo z axom. Če je bila kriza, sva pač zadnje zice podrla, pa sedela čist pri armaturki

.
Smo pa, ko sem bila mala, mi šli z ax-om na morje: 5 ljudi + pes + prtljaga za vse in precej hrane, ker se tam, na unem otoku, nič ne dobi. Pa preštopala sem dosti, tako da sem navajena spakirat na majhno. Boljše met en avto, ki ni ne vem kako ogromen, ampak dela, kot pa enega velikega, ki ga odplačuješ še potem ko ti ta tretjič crnke

. Oba imava pravilo, da se za avto ne zapufava in pač počakava, da imava dovolj in gledava v rangu tega, kar si lahko privoščiva.
Bicikle daš valjda na kljuko oz. prtljažnik za bicikle! Valjda jih ne voziš v prtljažniku od avta, če maš male otroke!

Saj jih ne voziš vedno in povsod sabo...
Skratka, meni se zdi tale čisto dovolj velik za 3 otroke, zato je bil kupljen tak...
****, saj sem vedela, da mi je od nekod znan pa simpatičen ta avto

!