mi imamo 9 let starega Seata Alhambra (noter lahko namontiraš 7 zicev)
opa, koliko jih pa vidva nameravata še naštimat?
kupila sva ga slabo leto nazaj in je stal - sicer z vso možno opremo, ki je pa kar nekaj en deluje več - 6500EUR.
To sta pa kar dobro dobila! Midva sva dala za tega 5100E, res pa nima veliko km (100 taužent). Ampak zaenkrat se nam tudi bolj splača nekaj, kar ne žre veliko. Če nas bo pa kdaj več kot 5, bomo pa itak morali razmišljat o čem drugem, haha

.
Sicer pa je enkrat pisalo v Financah, da so najbolj donosne naložbe naslednje 3: zdravje, prijatelji in znanje.
Fajn rek, ga bom še kdaj uporabila

. Tega pa nisem vedela, da je pisalo - pa je brat tam delal, sram me bodi

. Bom povedala očetu, mu bo ziher všeč

. No, za zdravje sva mogoče malo preveč škrta (vsaj za svoje), ampak recimo da se nekaj ipak trudiva, ali pa vsaj najdeva razne đabe zadeve (recimo kak šport zastonj, pa bicikel kot prevoz, ipd...), v prijatelje in znanje pa se mi zdi, da nekaj kar vloživa, sploh v znanje - to niti nimava izbire, hehe.
marta, mene ta tvoja dieta spominja na eno mojo dieto za železo (ni za hujšat), kao da popravi presnovo beljakovin, da se potem več železa vsrka. Delovala je tudi tista, samo jaz sem bila non stop lačna (razen 2x, ko si mel mlečne izdelke in sem se nažrla jogurtov

) - čeprav pri tej si lahko pojedel, kolikor si hotel, ni bila mišljena za hujšat, samo name je imela tudi tak stranski učinek, ker pač ne morem pojest ne vem koliko mesa in jajc...
vrtnica, tvojega linka mi ne odpre. Sem prej nekaj spraševala, kaj naj gledava, predno sva kupila, pa verjetno nisi videla. No, upam, da nam bo tudi xara služila vsaj tako dobro kot tebi Nemo.
lovro, pozdravi se! Dovolj bolančkov, no! Ronja ma jutri kontrolo, če gre na boljše, zdravila pa že lepo poje.
bil je lep vikend, nič ni bilo treba

.
Moram it, otroci so v svojih posteljah in spijo! Bilo več vrijeme