Kako naporen dan. Tamal je full jokav, ga hudo matrajo spodnje štirke, vsaj zdi se mi da je to.
Liam je imel pri 12 m skoraj vse zobe, 2 petki sta mu manjkali. Pri P gre pa mal bolj počasi.
Sem ga dala že spat, ker je koma in ko je tako utrujen težko zaspi. Pa zdaj se dva jutra spet zbuja ob 5ih...uh :( sem že mal pozabila kako to gre.
mimi in ulla, kdaj začneta s službo? Ta teden a ne?
Držim pesti za vaju, da mine čimprej čas v službi in da otročki ne bodo hudo pogrešali.
zvezdica, tvoj Patrik ima tolk lepe laske...jaz to ziher ne bi nič kaj strigla, razen tolk da ne moti...
sej ravno toliko ker ima spet vse na očkih. Sem ga enkrat full postrigla zdaj greva pa k frizerju da ga poštimajo :) glih tolk da ne bo motilo. Mal me je strah da ga bodo cukali v vrtcu. Liama smo takoj postrigli, ko je nastopil v vrtec ker so imeli eno malo zverinico v vrtcu, je vse lasala in tepla in grizla (boščka je bila k je že pri letu in pol oponašala starše).
Barba receptov še nisem iskala, bom danes pa ko stestiram ti nalepim tu ali pa na meil pošljem, kot je tebi ljubše.
Men se pa ponuja ena priložnost da bi delala tam, kjer bi morala pred nosečnostjo... pa sem mal v dvomih. Sicer ni neka blazna ponudba, plače bi imela manj kot tam ko sem prej delala, pa več bi delala, stresa pa pol manj. Moj pa pravi naj ostanem doma, od doma nardim kar sem imela v planu. Da ve da mi bo uspelo. Res mi daje suport. Mene je pa strah. Nekako sem zgubila vso samozavest... kaj če ne bo dinarčkov dost, pa kreditov miljon stanovanje, avto, ma ni da ni... Moram mal razmislit, dat minuse in pluse na papir, ne vem no. Kaj bi ve nardile?