cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del

clock-img

23.01.2010, 12:54

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

srečanje:  prav bi bilo da gremo na štajersko pogledat, ker smo se to menile že zanč pa je v vodo padl,  ker pol poleti gremo na primorsko, ane??? sicer mi je pa vseen...tud v kobarid pridem user posted image

user posted image user posted image user posted image To je beseda.user posted image

< Sporočilo je popravil marta82 -- 23.1.2010 12:55:13 >

clock-img

23.01.2010, 12:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ploha, a ti nabiraš točke pri Štajrkah?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

23.01.2010, 12:55

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ampak, poštena pa si.

clock-img

23.01.2010, 13:15

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ampak, poštena pa si.

haha, no prou...sej zarad mene se tud na bledu dobimo user posted image user posted image

ma men je resss useen....jest sam upam, da bova zdrave in da ziher prideva, ker če ne prideva kr bolne user posted image user posted image (joke)

clock-img

23.01.2010, 14:18

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

Daaaaan!

Evo menem, da se malo javim. Sem imela ta teden že tako štalo v službi, ... so me že takoj v en drek potunkali in sem včraj že s pravno službo sodelovala....nekaj sem že rešila, nekaj se pa kao še rešuje.... bo mogu sam g. direktor kakšno rečt. user posted image Kok je bilo bolj fletno doma misico merkat!!!! No ja.. samo, da smo zdravi.user posted image

Metin RD je odlično uspel. V najini dnevni (30 m na 2) je bilo 22 odraslih oseb in 3 otroci. user posted image user posted image user posted image Spodaj sva si sposodila malo stolov, tako da so vsi sedeli, misica je pa lutala od enega do drugega in se jim režala in ji hlupčkala in... še dobr, da ni kej staknilauser posted image . V glavnem so vsi pridno metali "darilca" v šparovček, ata ji je podaril kar svojega - že polnega... in danes sem vse skupaj nesla na banko..+ kar se je čez leto nabralo in dala vezat za 2 leti. user posted image Tortica je bila super, vsi so jo pohvalili in jo je v bistvu takoj zmanjkalo - kaj pa če bit, če je bilo tolk folka. user posted image Zraven smo pa jedli še popečene kruhke in biftek.

Srečanje.. če ne bomo smučali je možno da prideva.user posted image

Vsi bolančki se pozdravite, ostali praznovalčki pa lepo praznujte!!!!user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

23.01.2010, 15:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2010, 15:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.01.2010, 15:09

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Niia, meni je svetovala, da uporabimo zobno pasto, ko bo otrok znal pljuniti ven... saj to je kar logično, ker zobne paste saj naj ne bi jedlo (fluor in to), čeprav so najbrž otroške paste brez tega in tudi "jedljive".

clock-img

23.01.2010, 15:11

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Mi uporabljamo to ki nima fluora (iz lekarne). Nam jo je pediatrinja priporočala.

clock-img

23.01.2010, 15:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ma vsak drugače, niti stroka si ni edina. Eh

clock-img

23.01.2010, 15:29

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Niia, meni je svetovala, da uporabimo zobno pasto, ko bo otrok znal pljuniti ven... saj to je kar logično, ker zobne paste saj naj ne bi jedlo (fluor in to), čeprav so najbrž otroške paste brez tega in tudi "jedljive".

naša prva pasta je bila weledina (ognjič), uporabili smo jo pa precej pozno (pri liamu), ker naša zobarca enako pravi kot tvoja sonček, ko zna pljunit naj ima zobno pasto.
Sicer pa priznam, da je pri nas umivanje zob huda muka :( Na začetku je bilo zabavno... Zdaj je tamal takleuser posted image

Aja, dons ej je v vrata zaletel :(, ima čisto plavo ličko.

Niia, kdaj pade kaka kavica?

i belive i can fly....

clock-img

23.01.2010, 15:31

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Sicer pa priznam, da je pri nas umivanje zob huda muka :( Na začetku je bilo zabavno... Zdaj je tamal takle

Enako. Jaz ima prav borbe z njim. Kakšen trik?

Lupčka zanj.

Niia, kdaj pade kaka kavica?

Joj, zakaj nismo me bližje doma..vedve tolk radi vozičkata...jaz tudi, pa kofetkam tudi arda. Bi  skupaj špancirali.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 23.1.2010 15:32:11 >

clock-img

23.01.2010, 16:04

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Ma vsak drugače, niti stroka si ni edina. Eh

skor na nobenem področjuuser posted image ....nam so svetovali in smo tud prvič tako delali, da čistimo brez dokler se le da....ko enkrat ponudiš pasto brez nje več skor ne gre....uporabljali smo najprej zobno pasto first teeth iz lekarne (mislim, da je neka finta z mlekom - dodani mlečni encimi)

srečanje: najboljše sobota po pustni soboti....pridemo tudi kamorkoli (no na vršič se glih ne bi voziliuser posted image ), najboljše bi bilo sicer v Mb....v planu s partnerji ali brez?

user posted image bogi....do rojstnega dne bo vse vreduuser posted image

marta, pozdravi se....sej veš inhalacije in touser posted image

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

23.01.2010, 16:06

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

Tašča me je razp..... pa sem malo tečna!

snikolina, jaz tuduser posted image ....sam bolj na mojga, je bol on kriv....sam nanaša se pa na taščouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

23.01.2010, 19:05

clock-img

farfala

pencil-img

1760

marta hitro okrevanje ti želimuser posted image user posted image user posted image  pa super prijatlje imašuser posted image user posted image

ploha ti si moja prjatljcauser posted image user posted image user posted image user posted image Štajerska pa touser posted image user posted image
pa ta tvoj medved je res tak velik in močen, da je medved?, drugače, ko sta sama je pa  mali medo, a neuser posted image user posted image ?

umivanje zob - tud pri nas ne gre ravno dobro, on bi samo grizel in grizel to ščetko

clock-img

23.01.2010, 19:06

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

marta hitro okrevanje ti želimuser posted image user posted image user posted image  pa super prijatlje imašuser posted image user posted image

To pa res, ja.user posted image

clock-img

23.01.2010, 19:08

clock-img

farfala

pencil-img

1760

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image to pa boli, a je prehitro šel v ovinek?

clock-img

23.01.2010, 20:13

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ploha, a bova kkašno rekli?

barba, v pon pa žurka

clock-img

23.01.2010, 20:16

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

marta, kako počutje?

nina, kako ste vi?

clock-img

23.01.2010, 20:17

clock-img

marta82

pencil-img

5534

marta, kako počutje?

Kar gre hvala. Počitek pa lekadol pomagata. Ene 2-3 dni pa bom ko nova.user posted image

clock-img

23.01.2010, 20:18

clock-img

Jancci

pencil-img

1630

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Tvoj se je revček sam zaletuuser posted image , moja misica pa cel čas tok previdna, jo pa prej jest neroda butnem z vrati direkt v čelo. Se je drla ko sraka. Ima zdej rdečo črto sredi čela.. ko Hari Poter user posted image user posted image

Aja... pozabla povedat... drgač pa zdej ona, ko se ji da in ko ima čas že veselo koraka okoli. Sicer še bolj majavo ampak hodi.user posted image Ko se ji pa kam mudi.. to je večino časa.. pa še veslo po vseh štirih!user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

clock-img

23.01.2010, 20:18

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

To pa itakuser posted image

clock-img

23.01.2010, 21:15

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

farfala: je velik, večji od mene, veliko večji, je težji (HB user posted image ) široka ramena ga sploh velikega nardijo, in kar je najpomembneje ima zeloooo velike dlani, sej o tem sem že pisala, da so ga v oš zajeb****o teh rokah...tako da očitno ima res velike šape user posted image

ma ja štajerke, sej boste zrihtale kako fajn "trafiko" al pa "šiptarja" z najbolšim sirovim burekom user posted image  

clock-img

23.01.2010, 21:16

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

evo    pralnica.....

user posted image

clock-img

23.01.2010, 21:16

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

gledam: ujemi me če me moreš..dobr...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem