IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
Kako se ima meta v varstvu?
Se mi zdi, da kar fajn. Nič nihče ne jamra. Pri njih vedno spi po 3 ure, ko jo imava mi2 spi največ eno uro. Se mi zdi, da jo skrbi, da bi kaj zamudila.
Ploha pralnica fajn zgleda!!! Dober tale tvoj medo!
Ulla pikapoka je tut fajn ratala. Kaj je bilo pa notri? Skuta al kaj?
Niia sej laski se bodo ziher še okrepili. Meta ima tut bolj švoh. Ji še špangice ne morem pripet, ker ji takoj dol pade - ker je pretežka za njen puhec.
Farfala naša smerekca (al kar kol že tole je) še vedno stoji. Moj ne pusti podret do svečnice... 2.2.
Rubica kako vročina?A je že boljša?
Sonček danes smo bili v tvojem koncu.. smo šli s sankami do Valvazorjevega doma, mal gor pojedli, pol smo se pa posankali do dol. Prav fino. Sem se spomnila nate ko smo se mimo Lesc peljali. Sem malo gledala če bom kje kak voziček vidla, pa ni bilo nič.
Meta se ponoči še vedno zbuja cca 2x. Med vikendom gre spat že ob 19ih, ker čez dan ne spi dosti, pol pa se zbudi okrog 4ih, včasih pa še okrog polnoči. V glavnem sem pol čist zmešana, ker ne spim dobro. Bi rada1x nemoteno spala od 8ih zvečer do ene 11ih zjutraj.
Doji oz. crklja se pa 1x popoldan in 1x ponoči. Pa se mi zdi, da še nima namena nehat!?? Kako pa kaj vaši, tisti, ki se še dojijo??