če se ti zdi da ma suho, da je treba mal namastit, navlažit, če jo srbi...
ja ima suho kožo in pikice so še kar prisotne....po moje da je alergijska reakcija
sam jst po cunjah vidim da je zrastu..
ulla, zdaj al so ti ga narobe izmerili al imaš pa takšno srečo in bo vsaj eno številko oblačil mal dlje nosil
Tak ,da sva ful zadovoljna. Jest tut nimam nobenih težav, .. da bi me kaj bolelo... tak da super!!
Jancci, dobro ste tole zrihtali brez stresov za vaju
saj so starši itak BEDNI,
zgleda da je ta beseda zdaj moderna
sonček fajn recept za gobice...
farfala kako je uspelo?
bolna jaz in Gaja tudi user posted image , ampak sva že bolš, sva pa obe na AB user posted image , mah......

pozdravita se hitro
Kaj obujete vašim malčkom, ko greste ven in ko so v vrtcu, kake coptke nosijo???
v varstvu ima copatke (takšne kot smo jih naročale po netu), imajo noter fajn toplo....na nogah za v varstvo, ko gredo ven ima bucke, ker v ta tanših in bolj upogljivih čeveljcih sicer lažje hodi, jo pa zebe
Taki trenutki so res neprecenljivi!
farfala, lepo da si to delila z nami...lepo napisano
vsem želim veliko teh neprecenljivih trenutkov, ki izbrišejo vse težave
s polno paro sem štartala v službi....zjutraj uredim in peljem v vrtec nejca, špela se še malo stiska z atijem in gresta potem skupaj v varstvo....po službi grem po špelco, ki je ponavadi že oblečena za ven ali pa se že kar zunaj igra....potem pa gasa domov in sledi težka organizacija, da sploh še uspemo kam prit....nejca iz vrtca pripelje dragi....če gre prehitro po njega al še spi al bi se pa še malo igral....včeraj popoldne je bil nejc prvič v plavalnem vrtcu in mu je bilo zelo všeč tako da, bo verjetno zdaj vsak teden šel za eno urco
če še išče katera tavelik avtosedež (15-36kg) sem vidla da imajo zdaj v BC akcijo cybex-a (dobri testi)
ula, zvezdica in famili pozdravite se