writing-img

RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del

clock-img

06.02.2010, 17:11

clock-img

krtekxx

pencil-img

1814

Ulla, držim pesti za tvojega, da bo vse OK in bo čimprej doma. Ti pa gotovo ni lahko ob tem, upam, da imaš kako pomoč.
Symona, jaz sem hodila k bioenergetiku, ko sem imela splave, pa ne vem, če mi je kaj pomagalo - mi je skozi govoril, da dokler sama ne bom začela verjeti v to, da lahko imam otroka, da en bo nič. Brito vozim k homeopatu in lahko rečem, da se vse postopoma izboljšuje odkar je kroglice (bolje spi in je, na viroze ne odreagira več tako burno...). Odvisno od tega za koga in za kaj rabiš.
Jancci, super se imej v ponedeljek, jaz žal ne morem nikamor, saj bom varuška. No, če dobim varstvo za Brito, potem bom fanta nekam na sneg peljala, da ne bomo doma segnili. Vse tri pa ne morem, ker je pri nas skozi akcija.

clock-img

06.02.2010, 18:38

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

oooo fak ulla, pa to je šit....upam da bo imel čim manj posledic user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2010, 18:41

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ploha,  ste praznovali? Držim pesti, da tale sneg neha.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

06.02.2010, 18:55

clock-img

khurde

pencil-img

2724

ulla, sem popoldne prebrala kaj se je zgodilo user posted image sem cel dan mislila na vas, ampak ni bilo časa, da bi se kaj javila... držim pesti, da bo vse v redu user posted image user posted image user posted image in en velik user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

06.02.2010, 19:34

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Khurde, kako ste?
kaj počnete v teh zimskih dneh?
A boav kej kuhali? imam en Q zate - kaj je to guar moka, sej bi lahko na net pogledala, mislim, sej sem, ampak ti mi boš zihr po domače povedala

clock-img

06.02.2010, 20:36

clock-img

khurde

pencil-img

2724

sonček, v redu, hvala. vi? naju z gospodično to vreme nič ne gane... naju tu v hiši malo čudno gledajo, samo midve vedno rineva ven user posted image sneg, dež... nič nama ne pride do živega... no, edin kak veter kdaj pa kdaj user posted image

guar moka je iz ene stročnice, se mi zdi, da fižola, ki se mu reče guar. mislim pa, da je to predvsem za zgoščevanje zadev, pa da jih poveže skupaj. je pogosto v veganskih izdelkih, tko da se mi zdi, da tut nadomešča jajca.

jutri mam namen čičerikino mineštro kuhat. a imaš kakšno idejo kako in kaj not paše? sej pomoje je podobno kot fižolova, sam k niti te še nisem kuhala user posted image kakšen namig?

clock-img

06.02.2010, 20:39

clock-img

khurde

pencil-img

2724

symona, nimam nobenih izkušenj z bioenergetiki ipd.

drugače pa... vse najboljše amadeji za prvo svečko!

user posted image

clock-img

06.02.2010, 21:08

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha,  ste praznovali? Držim pesti, da tale sneg neha.

jutri praznujemo... sneg je padol cele 3 ure, in še to ga je mrbit 1 cm...tko da ste dobr pesti držale :)

sm francosko nardila...

pospravlam, pa še morm jutr...tko al tko bi mogla, ker je bomba...

meti sm temenca dol spravla, cela muka, k ma "dolge" lase, pa še ne pusti, pa ni pr mir...skopala, pedikura, manikura,...user posted image

medved spet polaga...pol pa peleva še en krompir v eno oštarijo pa na pir greva jupiiii user posted image

clock-img

06.02.2010, 21:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.02.2010, 22:05

clock-img

farfala

pencil-img

1760

ulla, kako sranje nouser posted image , še dobro, da je s hrbtenico vse v redu, držim pesti, da bo vse OK, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

symona jaz imam dobro izkušnjo z BE, je sicer bil bolj diagnostik, ampak mi je pomagal, dobro se je malo pozanimat h komu greš, vsi sigurno niso v redu

Danes sem naredila polnjene bučke s piro - zelo dobrouser posted image

clock-img

06.02.2010, 22:32

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

ulla, držte se.... mislimo na vasuser posted image user posted image user posted image in držimo pesti, da se vse isteče kot se mora.

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

07.02.2010, 10:57

clock-img

symona

pencil-img

362

OJ,

kak ste kaj? Praznovanje je za nami, slikice bom dala kasneje gor.

Ulla
, je kaj novega? Objem zateuser posted image in upam, da bo vse v redu.

Zvezdica, zs.

Zdaj se hitro napapcamo, potem pa sankat.

clock-img

07.02.2010, 13:35

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Meta, vse njaboljše. Bodi še naprej tako fajn punca. Lovro.

Ulla, kako ste?

clock-img

07.02.2010, 14:31

clock-img

kiara24

pencil-img

1692

ojla,

mi smo bili danes prvič z ruzakaom v hribih in je klara med potjo kar zaspala. Sploh nisem mogla vrjet, da je to mogoče.

Ulla- držim pesti da je s tvojim vse ok. In da ne bo večjih posledic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meta- vse naj naj... pa ostani še tolk pridna k si bila sedaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bioenergetika- ne vem ne vrjamem.

clock-img

07.02.2010, 16:43

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Dan

najprej Meta moja mala user posted image

Vse najboljše in veliko veselih dni.

user posted image

i belive i can fly....

clock-img

07.02.2010, 16:44

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Zvezdica, zs.

symona, poglej če si dobila zs, sem napisala cel roman pa me ven meče:(

LP

i belive i can fly....

clock-img

07.02.2010, 18:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2010, 19:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Khurde, malce pozno - jaz bi v mineštrco dala korenje, grah, por, zeleno, čičeriko, malo leče ali makarončke, peteršilj.

Plohca, kako si pogostila goste?

Niia, včasih paše tudi nič početi in se štrudlat. Sem ugotovila, da je zdaj prišel pri nas že tisti čas, ko se midva lahko po kosilu uleževa na kavč in se mali igra brez težav tudi sam.

Sicer pa smo dopoldne vzeli voz in sanke, pa termovko s čajem in banano pa piškotke ... in smo jo mahnili na Šobec. Lovro je eno rundico v vozku odspal, potem pa sankanje in futranje sestradanih račk, osvajanje dekletuser posted image  .

clock-img

07.02.2010, 19:23

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

zvezdica, ste lepo praznovali?

ja luštno je blo :)

Tamal je itak take afne guncal, da nikomur ni jasno da je ta otrok 1 leto star. Pa zdaj že zna povedat, to, dej, NE (ta je zelo odločen), kaka (ko kak kr pove)...res je bil prav zabavljač.

Tvoja tortica je tolk dobr ratala, so vsi hvaliliuser posted image , pa grmada je bila spešl, ...

Kavčanje...men je to najlepše ko smo vsi skupaj, ampak to uspe le če mali spi. Sva se pa odpravila v šoping danes, zabila dobri dve uri v štacuni ampak je blo nujno.

Drgač sem pa prehlajena user posted image

i belive i can fly....

clock-img

07.02.2010, 19:25

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Meta vse najboljše.

Mi smo danes pihali prvo svečko. Tinej je pojedel dva kosa torte.user posted image Naj mu bo.user posted image

clock-img

07.02.2010, 19:31

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Meta vse najboljše.

Mi smo danes pihali prvo svečko. Tinej je pojedel dva kosa torte.user posted image Naj mu bo.user posted image

tinej user posted image user posted image user posted image

naš pa sploh ne mara sladkih stvari. Razen jabolka in banane. On uživa v papriki, paradajzu, polnjenih paprikah, krompirčku mesu, ma vsemu kar je na žlico in slano ....res. Moja mami pravi, da tudi če česa ne mara, ko njega vidi s takim užitkom jest bi takoj vse pojedla.
piškote mu ponujam, pa lih enga na mesec poje, razen če mu ga niia ponudi takrat vse pojeuser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.2.2010 19:32:14 >

i belive i can fly....

clock-img

07.02.2010, 19:52

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ah Tinej pa ima skoraj vse rad...sladko, slano, kislo,... še najbolj pa kruh, pecivo (ga dobi bolj malokrat, ko pač spečem, ker mora biti brez jajc) pa pire in špinačo pa mandarine...ful rad je.user posted image Edino pese ne mara (jo prav ven pljune).

clock-img

07.02.2010, 19:53

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ulla kakšno je stanje? Kaj novic?user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2010, 20:02

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

user posted image  Tinej, si je privoščil. Katero tortico si naredila?

clock-img

07.02.2010, 20:07

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Sonček biskvita oba, ki si mi ju ti poslala ( še enkrat hvala)- fila je bila ena nutellina s hruškami in ena smetana + mascarpone z gozdnimi sadeži. Je bilo kar dobro, edino tole z nutello ni ravno najbolje ratalo - fila je bila preveč tekoča, ko sem dala na balkon, da se strdi je pa biskvit postal čisto trd (kot da bi malo zmrzniluser posted image ), ampak so vseeno vsi jedli in večinima pohvalili. Drugič bo pa še boljše.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem