writing-img

RE: medenjaki

clock-img

29.12.2009, 16:17

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mmmm kake dobrote, sama sicer nisem sladkosned pa bi kr nekaj tehle tvojih dobrot poskusla.... moj možek bi bil tud ful vesel, če bi njegova ženkica večkrat kej speklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si.....

upam, da imaš kako svojo slaščičarnouser posted image user posted image user posted image user posted image

prepočasi berem in prehitro pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da ti kmalu uspe....
in v katerem kraju bo to?

clock-img

29.12.2009, 16:23

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Evo slikice sem naložla.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

29.12.2009, 16:24

clock-img

blaža

pencil-img

8795

mmmm kake dobrote, sama sicer nisem sladkosned pa bi kr nekaj tehle tvojih dobrot poskusla.... moj možek bi bil tud ful vesel, če bi njegova ženkica večkrat kej speklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super si.....

upam, da imaš kako svojo slaščičarnouser posted image user posted image user posted image user posted image

prepočasi berem in prehitro pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti, da ti kmalu uspe....
in v katerem kraju bo to?

Senožeče. user posted image Upanje umre zadnje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

29.12.2009, 17:42

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Tudi sama sem danes spekla medenjake po vaših receptih in moram reč da so enkratni. Po moje sploh ne bojo počakali do silvestrovega.user posted image

Blaža, tebi pa kapo dol. Tako lepih slaščič že dolgo nisem videla, upam da so tud dobri tako kot izgledajo.
Res, čestitke in tako naprej, pa da sanje postanejo resničnost.user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 19:11

clock-img

blaža

pencil-img

8795

In kaj zdej. A so pečeni al ne'! a že vem, ne moreš tipkat, ker jih hrustaš,ha,ha,hauser posted image

Steve Jobs

clock-img

29.12.2009, 19:18

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

In kaj zdej. A so pečeni al ne'! a že vem, ne moreš tipkat, ker jih hrustaš,ha,ha,hauser posted image

smo mel obiske.... imam testo še vedno v hladilniku.... ker je moj še v službi (pride ponoči enkrat k so šli v avstrijo) in imam sama oba mulčka.... bom počakala do ene 8 pol jih dam pa spat in grem v miru pečt..... se javim kuj k bo 1 runda gotova, da javim če bodo počakal 14 dni al jih bo že nocoj zmanjkalo:)user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.12.2009, 19:19

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

smo mel obiske.... imam testo še vedno v hladilniku.... ker je moj še v službi (pride ponoči enkrat k so šli v avstrijo) in imam sama oba mulčka.... bom počakala do ene 8 pol jih dam pa spat in grem v miru pečt..... se javim kuj k bo 1 runda gotova, da javim če bodo počakal 14 dni al jih bo že nocoj zmanjkalo:)user posted image user posted image user posted image

14 dni sigurno ne bojo.user posted image

Steve Jobs

clock-img

29.12.2009, 22:24

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

prva runda pečena..... kaj pa vem mislim, da sem predolgo peklauser posted image sem pa naredla kr kroglice druga runda se peče pa sem nardila srčke in rožice in zgleda dosti lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image sam upam, da jih pravi čas ven vzamem..... kvaliteto pa sporočim ko se ohladijouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 07:13

clock-img

blaža

pencil-img

8795

prva runda pečena..... kaj pa vem mislim, da sem predolgo peklauser posted image sem pa naredla kr kroglice druga runda se peče pa sem nardila srčke in rožice in zgleda dosti lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image sam upam, da jih pravi čas ven vzamem..... kvaliteto pa sporočim ko se ohladijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Kroglice so še najboljše, ker so višje in so lepe rahle. samo res jih je treba pravočasno ven vzet. Ko je spodaj že malo pečen in lepe barve, kr ven z njim.

Oblike so tudi ok, samo so pol medenjaki tanjši in meni osebno niso tako dobri.

Steve Jobs

clock-img

30.12.2009, 11:25

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

medenjaki so po mnenju možeka super.... no jst nisme zadovoljna tako kot sme misla.... ampak pustmo mene k nisem preveč navdušena nad pekovsiki sladkarijamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kroglice so se mi mal preveč zapekle ampak modelčki so pa super..... sem pa bolj na debelo razvaljala tako, da niso tako tanki so kr kak cm do 1,5cm visokiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 12:27

clock-img

livia

pencil-img

2395

Tudi moji so super, mehki.

Ker sem pa še nevešča v peki, me je prvi pekač kar presenetil, ko so modelčki zrastli še za 1x. Pa na začetku se mi je testo limalo povsod, potem sem pa še moke dodala.
Bodo potm obiski povedali, če so ok. Meni so.

clock-img

12.01.2010, 10:33

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

jaz bi pa recept za kakšne čokoladne medenjake.........

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem