writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

30.12.2009, 15:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dudi, a to mene vprašaš? Za LJ na splošno?

clock-img

30.12.2009, 15:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ma kaj jo prepricujete....ce bo hotla pridt se bo ze potrudila....

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

flaska a veš kok so rovte lepe...lepše kot povsod drugod...ni gužve...lepa narava nič betona in nekih zgradb...štalce so pa kravce pa kozolčki tko naprej
Ane kati??

Ej, Dudi, super! Jaz sem takoj za. Zelje pa pečenice.... Ma ni boljšga.user posted image

Sam prepričala me pa ne boš- LJ je zame zakonuser posted image Drugje mi živeti ni.... Tralalalalalauser posted image

user posted image

A NE DA ZVEČER NI PO CESTAH NOBENE GUŽVEuser posted image

je ali ni gužve mene ne spravte nikameruser posted image   kr same pejte uživatuser posted image

No pol je to druga pesem ne pa gužve

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

cveka...ves kaj...zdej bom pa jest tole rekla....kompliciras tok da kr res ni...ne pase ti v lj...ko pa rece flaska da pridemo v rovte pa tud ni ok...se mi zdi da ce bi prsli k sosednji bajti od tebe te tud nebi bilo

Dejdejdej, čveki pa že ni taka. Na ne da, čvekiuser posted image Aneda če pridemo v GRC Zapolje pridešuser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja na splošno...zdej ko sva šla lučke gledat sva bla skor sama na avtocest

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

cveka...ves kaj...zdej bom pa jest tole rekla....kompliciras tok da kr res ni...ne pase ti v lj...ko pa rece flaska da pridemo v rovte pa tud ni ok...se mi zdi da ce bi prsli k sosednji bajti od tebe te tud nebi bilo

Dejdejdej, čveki pa že ni taka. Na ne da, čvekiuser posted image Aneda če pridemo v GRC Zapolje pridešuser posted image

ma tuki sm pa že skor vsako nedeljo user posted image

no ja če pa pridete se pa potrudim user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 30.12.2009 15:03:10 >

clock-img

clock-img

Anonimen

ne to bi pa prmisenla.... pa nič ne kompliciram sam nimam varjante da pridem....user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

30.12.2009, 15:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Itak! Zvečer je najlepš it ven v LJuser posted image Z avtom, brez, z vozički, s psom... Ma kaj sprašuješ mene, sem pristranska ker sem ful rada tukejuser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Čveki, a tut v GRC Zapolje ne?

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Itak! Zvečer je najlepš it ven v LJuser posted image Z avtom, brez, z vozički, s psom... Ma kaj sprašuješ mene, sem pristranska ker sem ful rada tukejuser posted image

Ma ne sej jaz vem da je tko...sej vozim dostkrat v Lj tko da jaz vem ob katerih urah pa so gužve

clock-img

clock-img

Anonimen

vedno se dobite v LJ. in to zmeram tako da pač jaz ne moremuser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:06

clock-img

Anonimen

Čveki, a tut v GRC Zapolje ne?

v grc bi pršla k ni deleč pa grem lahko tud peš user posted image   v LJ. me pa ne spravte....

clock-img

30.12.2009, 15:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja sej maš avto ane...če dela S. dopoldne ga maš

clock-img

30.12.2009, 15:07

clock-img

Anonimen

tako in tako pa čist vedno se moji načrti podrejo, k pride vedno kaj umes, vsaj do zdaj je blo takouser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:08

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

tako in tako pa čist vedno se moji načrti podrejo, k pride vedno kaj umes, vsaj do zdaj je blo takouser posted image

user posted image user posted image user posted image Ajaaaaaaaaa

clock-img

30.12.2009, 15:08

clock-img

Anonimen

ja sej maš avto ane...če dela S. dopoldne ga maš

če dela dopoldne?????

no in 4..1 začne zjutraj....

clock-img

30.12.2009, 15:09

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ej kje so še ostale- jaz bi res šla na pečenice in zelje u Routeuser posted image user posted image

Jaz lahko peljem še tri ali 4 babe- odvisno od povpraševanja.

Čveko pa pri GRC poberemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 15:10

clock-img

Anonimen

ti se kr rež, ampak je res, in evo moj začne zjutraj, nasleden teden dela popoldne in sem spet do 22h sama z mulčki...

clock-img

30.12.2009, 15:11

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ti se kr rež, ampak je res, in evo moj začne zjutraj, nasleden teden dela popoldne in sem spet do 22h sama z mulčki...

Sori no, sej se ne dobimo prvič... Itak je pa brez veze. Delim mnenje s Katmat. Polna r*t izgovorov.user posted image

clock-img

30.12.2009, 15:11

clock-img

Anonimen

eh... brez veze kej več govort ker ne veste  pri čem smuser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:13

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

nisem uspela nič za nazaj prebrat, pakiram pakiram...no, sej sem ubistvu konec, sam še moj sfinišira, vse zloži v avto in pičimo via olimje.

Ker se verjetno ne bom več mogla javit, vsem pošiljam lepe lepe želje za novo leto, veliko zdravja, lepih trenutkov z našimi malčki, čim manj tečnih tašč (moram pohvalit mojo, bo prišla s čistilko spucat flet, ko naju ne bo user posted image ) in ostalih sorodnikov, pa vsega lepega...sej vesteuser posted image

Se beremo spet proti koncu naslednjega tedna...

clock-img

30.12.2009, 15:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

No ja v glavnem jaz pridem že nekako tud če peš user posted image ...ne ne avto mam moj pa itak je vsak večer doma tako da spljoh ni problema da grem kamuser posted image

clock-img

30.12.2009, 15:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Papua, UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image Pa srečno zakorakajte v novo leto!

Pridna taščauser posted image Ti bo po vseh predalih prah popucalauser posted image Hec...

clock-img

30.12.2009, 15:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

papua tam se boste pa imeli super user posted image

Jaz tudi tebi in tvojim želim vse dobro v prihajajočem letu 2010!

clock-img

30.12.2009, 15:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Večerja z-majčic 15-ega januarja:

1.
KatMat
2.
FLASKA_A
3.
Dudica1
4.
5.
6.

Ura in kraj še nista znana.Se bomo uskladili :)

1. predlog:
DOMAČA GOSTILNA V ROUTAH
2.predlog:
ITALIJANSKA KUHIJA- GOSTILNA KAŠČA
3.predlog:
.....
4.predlog
...

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem