writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

15.01.2010, 10:25

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Jutro.
Lepo, da ste včeraj uživale. Jaz res nisem mogla, je imel moj ob sedmih še enga naročenega. Za 22. pa velja.

Papua naš ima tud najraje mlečne kašice, sadje je itak fuj(ampak spravim vanj ene 20žličk), kosilo še nekako gre, zvečer (ob šestih)pa vse poje. Čez pol ure dobi še flašo, poje ene 100ml maximalno. okrog pol osmih ga skopam, podojim in gospodič se ob 11-ih zbudi, da bi jedel, pa potem ob treh, šestih. Danes je že ob 5-ih vstaluser posted image , pa je bil mož tako dober, da je vstal skupaj z njim.Kok mam jaz dobrega moža. Smo ga že poskusil odvadit nočnega hranjenja, pa še ne gre. Čez dan ga pa samo enkrat dojim, zato pa ponoč vse nadoknadi.

Danes pa midva začneva s plavanjem, na difu. Komaj čakam.

clock-img

15.01.2010, 10:27

clock-img

leda_

pencil-img

83

Ojla mamice zmajćkov in zmajčic!

Po dolgem času se vam spet malo javim...vidim, da se vam fulll dogaja...superuser posted image user posted image user posted image . Ful ste face...user posted image !
Naš otrok tako hitro raste, da mu moram skoz nove cunje kupovat, ker je vse premajhno...
Zobkov še kar ni..slina mu teče kot voda...tečnari, ko s čeljustjo skupi stisne joka...zobka pa od nikjer...drugače je pa pravi faconar in skoz se mu mora nekaj dogajati, tud sikundo ni pri miru...plazimo se še ne, ampak se kotalimouser posted image user posted image , mi pa že sam ustane...mislim, da bomo pri nas prej hodili, kot se plazili...

Sedaj grem pa vas mal za nazaj prebrat...

clock-img

15.01.2010, 10:29

clock-img

tubby

pencil-img

858

Dobro jutro!

kako smo???

jaz še kar, danes ponoči je še kar spal Muser posted image
aja sm pozabila povedat da sm v pon postala teta! Imajo še enga fantka in je vse ok!

clock-img

15.01.2010, 10:30

clock-img

leda_

pencil-img

83

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Dobro jutro!

kako smo???

jaz še kar, danes ponoči je še kar spal Muser posted image
aja sm pozabila povedat da sm v pon postala teta! Imajo še enga fantka in je vse ok!

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Maja, čist preveč si pridnauser posted image

a ne user posted image

A vam pokažem kakšno hišo imam....po novem 'Tahiti'.
Sm se odločla, da jo bom danes še do konca zapacala, jutri pa pucala ko divja (če verjameš v palčke)

clock-img

15.01.2010, 10:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

leda pozdravljena user posted image user posted image user posted image

tubby čestitke user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Tubby čestitke!

clock-img

15.01.2010, 10:36

clock-img

leda_

pencil-img

83

Vidim, da je tudi Lina zapustila forum....user posted image user posted image user posted image kolk je pa folk zatežen, da se mu ljubi brati po forumu in zasledovati ljudi...ne morem verjeti...
Bi mogla še več pisati...da ne bi imel več časa bratiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jest sem vas mal poklikala na FB - JR!!

ooo vidim, da se menite za večerjo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

leda jaz te nimam na fb-ju user posted image

A se nam boš pridružila na večerji????? user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja naj te pomirim jaz mam tud ne vem kaj v hiši,razsul!!!...bo treba začet pospravljat to ni nič...perem pa že 3 stroj cunj

clock-img

15.01.2010, 10:40

clock-img

leda_

pencil-img

83

Dudi..ti me imaš že od prej...JR!

Večerja...odvisno ob kateri uri se boste zmenile, ker trenutno M. zvečer noče zaspati pri atiju.... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil leda_ -- 15.1.2010 10:41:03 >

clock-img

15.01.2010, 10:43

clock-img

tubby

pencil-img

858

Hvala vsem za čestitke, ne elita da kaj prav veliko govorim na okrog da ima mir....
Tudi na Fb nč ne pišem taka je nujna želja. Treba upoštevat a ne?

clock-img

15.01.2010, 10:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja sej res ja,sm se takoj spomnla ko sem napisala user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:56

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

guten morgen,..
spali slabo,.. sem šla zvečer na drink in je moj pustu tamalo spat od 6 do 7 ,... sm mislila da znorim, pol pA ITAK NI HOTLA SPAT DO 12..KRIZA (UPS CAPS)

clock-img

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

pozdravljene

tanja porodniška je, listka tudi jaz nisem dobila

clock-img

clock-img

tubby

pencil-img

858

večerja?

ja čim prej če mene kdo upraša k hujšam user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:58

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

pišem kot bi kaj spila,...user posted image user posted image

grem tamali dat jest,.. se je že ene 3krat butnla boga revca,...

men je vseeno glede večerje, je pa bolš prej, bomo ble več cajtauser posted image

dudi jaz nebi reskirala a veš da so idrci relystiuser posted image hm kar počez ovinke furauser posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 10:59

clock-img

Anonimen

evo da se še jaz javim

porodniška je listek sem dobila po poštiuser posted image , otroški dokladi so pa bili že včerajuser posted image

sem bila že na kavici pa pridna sem bla sem že pospravla mal, zdejle pa kosilo kuhamuser posted image

pa N. se je zbudila in jo grem nafutrat, uživajte jaz bomuser posted image

clock-img

15.01.2010, 10:59

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

aja, pa gali se tudi tako zbuja - ob 19h gre spat, se zbudi ob 23h, ob 2h, ob 5h, in vstane ob 7h ali 8h. kaj lahko naredim? je kateri to uspelo zajezit? danes grem po umetno mleko, če bo to kaj pomagalo. pa zvečer poje kar nekaj kašice - recimo 3/4 lončka, kadar ima iz lončka. pa se po tem še podoji.

clock-img

15.01.2010, 11:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

večerja?

ja čim prej če mene kdo upraša k hujšam user posted image user posted image user posted image

men bi blo tud boljš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:04

clock-img

tubby

pencil-img

858

no razen če gremo še plesat pol

clock-img

15.01.2010, 11:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

guten morgen,..
spali slabo,.. sem šla zvečer na drink in je moj pustu tamalo spat od 6 do 7 ,... sm mislila da znorim, pol pA ITAK NI HOTLA SPAT DO 12..KRIZA (UPS CAPS)

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Kje sta že porodniška in otroški... user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

grem v trgovino

clock-img

15.01.2010, 11:12

clock-img

Anonimen

... O. danes naspidiran do konca. tudi meni bi prijalo spati 14 ur,... verjamem, da bi kar pokala od energije!
U. še spi, a se bo vsak čas zbudil,... toooooooooooliko dela je tu,...

mene telo ne uboga več. kako naj me potem otrok?
e, je že pokonci,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem