writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

30.12.2009, 18:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, ti si pico mazalauser posted image Sej nisi za nič okrog sebe vedlauser posted image

clock-img

30.12.2009, 18:59

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

AJA....KDAJ GREMO PA PLESAT??!?!?!

MAJANA ti bos vedla o cem govorim

user posted image

Kaj?

pr pici smo se pogovarjale o enmu lokalu se spomnis??

Aja, se spomnem, ja.

Kje sem bla pa jaz,da se ne spomnim?

Ti si bla pa tipsy. user posted image user posted image user posted image

Ej čevlji so hudi. Sicer not my cup of tea, ker se ubijem v njih, ampak zgledajo fenomenalno.

plesat... ja ne vem, en dan a? user posted image   se mormo uskladit

clock-img

30.12.2009, 19:07

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Tanja, ti si pico mazalauser posted image Sej nisi za nič okrog sebe vedlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sem vedla, da mi boš to očitala....

clock-img

30.12.2009, 19:08

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sem vedla, da mi boš to očitala....

dej dej, ne ti nje poslušat, k se je fino delala pa ni hotla pošteno jest user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 19:13

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dej dej, ne ti nje poslušat, k se je fino delala pa ni hotla pošteno jest user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 19:14

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 19:23

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Maj se je prej igral in padu na glavo z obrazom v tla pa sm zdej vidla da ma mal krvav nosek user posted image
Jedu je normalno...pokonci je že od 15h...nič drugega ni živahen je normalno,vriska in se smeje...a mislte da bi blo lahko kej narobe...sej me nč drugega ne moti samo tale krvav nosekuser posted image

clock-img

30.12.2009, 19:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

tanjauser posted image user posted image user posted image user posted image
kaj se  boš zdej fino delala. Si bla pač lačna, sej zato smo pa šle jestuser posted image

clock-img

30.12.2009, 19:35

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska, sem ti prej pozabila odgovort... user posted image bom sama čimičange delala user posted image jutri ne gremo nikamor, bo po moje gužva za dol past

clock-img

30.12.2009, 19:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dudi, po moje ni nič, je samo kaka žilica počila... user posted image

clock-img

30.12.2009, 19:43

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Spanje pri mami propadlo - je klicala da hoče Klemen domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Očitno delam neki narobe. Pomoje podzavestno, ker sem bila jaz tudi preveč navezana na mami, ker mi je oči umrl pri treh letih. Se trudim, pa ne rata. Pri tastu ni problema, prespi normalno, sam smo v isti hiši, samo stopnice narazen, se mu še preobut ni treba.
Me zanima , če bo tudi Helena prišla. Mogoče bo treba po njo pa sredi noči-user posted image

< Sporočilo je popravil šivilja -- 30.12.2009 19:47:26 >

clock-img

30.12.2009, 19:48

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Kje pa boste jutri zvečer punce?

In a lahko prosim izvem, za kateri lokal ste se menile za plesat?

clock-img

30.12.2009, 19:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, po moje ni nič, je samo kaka žilica počila... user posted image

pomoje se je pač udaru na nos k je ruknu z glavo a ne...sej če se jaz na nos nabijem mi tud kri tečeuser posted image
Samo mu ni ven tekla ampak sem v nosnici vidla rdeče.

clock-img

30.12.2009, 19:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja mi bomo pri nas doma z prjatli..večerja itd 

clock-img

30.12.2009, 19:52

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Mi tud doma - z otroci in tastom. Hrana že nabavljena - narezek iz maxija in domači piškoti za poobedek.

Sem pa zgrešila recept za smrčke, al kaj so že. a da lahko ena še enkrat link, da si ogledam.

clock-img

30.12.2009, 19:53

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dudi, pomoje ni nič narobe no. Če je tko padel, je lahko žilica šla al kaj...

Tanja, doma bova. Kam pa češ z otrociuser posted image Zdej sva že tretje leto doma zaradi tamalih ker itak spijo, čuval jih pa itak noben ne bo. Tko da imava bolj privat partyjeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 19:54

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

U glihkar sem opazila , da sem pričvekala do treh zvezdic.

clock-img

30.12.2009, 19:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Spanje pri mami propadlo - je klicala da hoče Klemen domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Očitno delam neki narobe. Pomoje podzavestno, ker sem bila jaz tudi preveč navezana na mami, ker mi je oči umrl pri treh letih. Se trudim, pa ne rata. Pri tastu ni problema, prespi normalno, sam smo v isti hiši, samo stopnice narazen, se mu še preobut ni treba.
Me zanima , če bo tudi Helena prišla. Mogoče bo treba po njo pa sredi noči-user posted image

šivilja, kaj če se pogovorita pa naj ti najprej pove kaj je bilo, potem se šele sekiraj... mogoče mu pa ni pasalo it danes

clock-img

30.12.2009, 19:56

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kje pa boste jutri zvečer punce?

In a lahko prosim izvem, za kateri lokal ste se menile za plesat?

Doma, kam čmo pa it user posted image

En lokal se je odprl tam pri tržnici, pa vrtijo 60, 70, 80 muziko user posted image Nimam pa pojma kako se imenuje, ni dolgo odprt.

clock-img

30.12.2009, 20:01

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

majana je jasno povedal, da bi spal tam, če bi še jaz. Smo parkrat tam prespali, če se je doma kaj delalo ali pa se je mož učil za kakšen izpit in zdaj vedno pričakuje enako.

Zdaj ko razmišljam - pri moji sestri (bratrancu) je pa prespal brez problema, k je bla prava družba.

clock-img

30.12.2009, 20:01

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

je že doma, papa

clock-img

30.12.2009, 20:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

majana je jasno povedal, da bi spal tam, če bi še jaz. Smo parkrat tam prespali, če se je doma kaj delalo ali pa se je mož učil za kakšen izpit in zdaj vedno pričakuje enako.

Zdaj ko razmišljam - pri moji sestri (bratrancu) je pa prespal brez problema, k je bla prava družba.

v bistvu se je on navadil tam spat, ko si tudi ti zraven in sedaj to povezuje... pa mogoče mu je bilo dolgčas?

ne bit tako stroga do sebe, mogoče če večkrat poskusite, da mu bo bolj odgovarjalo, lahko pa da tudi ne... bo že prerastel, boš videla

clock-img

30.12.2009, 20:04

clock-img

Anonimen

dober večer,

user posted image

clock-img

30.12.2009, 20:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dober večer,

user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.12.2009, 20:11

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dober večer,

user posted image

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem