writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

19.01.2010, 10:06

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Čveka, mene si tut zbrisala. Prav. Želim ti lepo življenje, čeprav verjamem da boš zelo osamljen človek. Vse lepo ti želim!

Ups.....

clock-img

19.01.2010, 10:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tkole, M. spi, jaz se moram pa oblečt, mam zobarja, pa morava kar zgodaj v center...

vidim, da je tud mene čveka skenslala na FBju. tud prav.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.01.2010, 10:11

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
vas samo pozdravim
na žalost se je tudi meni prepetilo in sem se odločila da se ne bom več javlala, zaradi oseb ki vohunjo za menoj
tako da punce uživajte in se imejte skrajno lepo
papa

A spet odhajaš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se rada režiš Flaša ane?

Čveka, mene si tut zbrisala. Prav. Želim ti lepo življenje, čeprav verjamem da boš zelo osamljen človek. Vse lepo ti želim!

Podpis!

clock-img

19.01.2010, 10:11

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ej, punce, hvala za druženje včeraj. Bom zdaj mal večkrat pogledala na forum, pa se vam z veseljem še kdaj kje pridružim. Otročki so pravi cukrčki. Kot tudi mame. Več ali manj sem si poskusila zapomnit imena: petra(zg), pa KatMat, kako pa je ime mamici, ki je bila oblečena v krilo???

Šivilja, midve pa naslednjič obvezno pijeva na moj račun. Zaenkrat pa najlepša hvalauser posted image .

to je pa nasa kasija

clock-img

19.01.2010, 10:13

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Dudica saj imam jaz tudi cel predal žab, samo za to ceno je pa skor kriminal, če nobenih ne kupim.

clock-img

19.01.2010, 10:15

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Dudica saj imam jaz tudi cel predal žab, samo za to ceno je pa skor kriminal, če nobenih ne kupim.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2010, 10:16

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Zdaj rabim  pa še eno pomoč - a če te nekdo izbriše kot prijatelja na FB, se ti to kje pokaže, ali moraš to sam pogruntat. Ker jaz imam še vedno probleme z ugotavljanjem kdo je kdo na RR in FB.

clock-img

19.01.2010, 10:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jazsem jih že naročila user posted image moram pa predal pospravit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.01.2010, 10:17

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Zdaj rabim  pa še eno pomoč - a če te nekdo izbriše kot prijatelja na FB, se ti to kje pokaže, ali moraš to sam pogruntat. Ker jaz imam še vedno probleme z ugotavljanjem kdo je kdo na RR in FB.

se ne pokaže. samo če preverjaš, ga nimaš več med prijatelji.

priznam, da tud jaz ne vem za vse, kdo je kdo... samo za tiste, ki vas poznam tudi v živo user posted image

clock-img

19.01.2010, 10:21

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

priznam, da tud jaz ne vem za vse, kdo je kdo... samo za tiste, ki vas poznam tudi v živo user posted image

Sm že enkrat predlagala, da bi si nekje v podatkih nick iz RR zapisale, da bi vedle kdo je kdo. Pa niste šmerglale....najboljše, da se kr izpišem... user posted image

clock-img

19.01.2010, 10:24

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ja samo kako to v praksi izvest? Bi se mogla ena žrtvovat, da bi ji vse poslale ZS in bi zbrala, potem pa nazaj poslala po ZS-jih? al obstaja kakšen bol enostaven način?

clock-img

19.01.2010, 10:25

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Sm že enkrat predlagala, da bi si nekje v podatkih nick iz RR zapisale, da bi vedle kdo je kdo. Pa niste šmerglale....najboljše, da se kr izpišem... user posted image

Ja, itak

clock-img

19.01.2010, 10:27

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Tam na FB v profilu inaš možnost pisat nick za MSN in še neke druge. Najboljše, da se zmenimo in pod eno od tistih opcij (msn....) napiše vsaka svoj nick. Torej...če te bo zanimalo kdo je MŠK boš pogledala v podatke o profilu.

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja ja najboljš da se kr izpišeš ja!!! LOL.....NOT!!!

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majaaaaaaa, ne se izpisaaat nooooooo user posted image

user posted image

Drugač se pa rada smejim, jauser posted image Mučouser posted image

clock-img

19.01.2010, 10:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

FLASKA smeh je pol zdravja ane

clock-img

19.01.2010, 10:34

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Tam na FB v profilu inaš možnost pisat nick za MSN in še neke druge. Najboljše, da se zmenimo in pod eno od tistih opcij (msn....) napiše vsaka svoj nick. Torej...če te bo zanimalo kdo je MŠK boš pogledala v podatke o profilu.

Samo to potem lahko vsi tvoji prijatelji vidijo, a ne? Ker to mi pa ni všeč.

clock-img

19.01.2010, 10:34

clock-img

leda_

pencil-img

83

Oj,

ali ste se zmenile, da se boste ena za drugo izpisale iz RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dokler ni pokica napisala zgodbice in se izpisala je bilo vse uredu, sedaj pa kar nekaj....user posted image user posted image user posted image

No pri nas bi bili samo na nogah in hodili....nekaj se kaže,da bomo dobili prvi zobek...naj že enkrat pride, da bomo spet normalno spali....

clock-img

19.01.2010, 10:43

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Kosilo se kuha, H. spi, perilo obešeno, drugo zlagam...
Kok ima človek več elana po enem dnevu premora in malo babjega čveka user posted image user posted image user posted image user posted image , punce hvala!!!!

clock-img

19.01.2010, 10:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a zato jaz ne morem nikamor s pospravljanjem cunj,ker nism bla na čveku user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2010, 10:54

clock-img

leda_

pencil-img

83

Punce jest bi se vam tud kdaj na čveku pridružila, pa vedno zamudim...premal vas beremuser posted image
Ali lahko eni pošlem mojo cifro, pa mi takrat pošle sms?

clock-img

19.01.2010, 10:57

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst mam pa spet prjatlco na FB....čveko user posted image

clock-img

19.01.2010, 10:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

leda a prideš na večerjo v petek

clock-img

19.01.2010, 10:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

smrdi....grem previt

clock-img

19.01.2010, 11:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Kosilo se kuha, H. spi, perilo obešeno, drugo zlagam...
Kok ima človek več elana po enem dnevu premora in malo babjega čveka user posted image user posted image user posted image user posted image , punce hvala!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem