Punce - ponovno vas vse lepo pozdravljam iz Visa.
Logično, da nisem prebrala vsega, kar ste napisale:
1. sem pa videla čevlje od Tanje... (ki so btw: enkratne!!!! - in daj razloži prosim, če si lahko v takšnih čevljih več kot 20 minut????) - si zares želim, da bi jih lahko kdaj sama obula;
2. ugotovila, da je ivanamdb nekje v Italiji in da jo kot nekdo, ki sem uspela svojega moža Italijana prepričati, da se preseliva v Sežano, zelo zelo zelo lepo pozdravljam... Kje pa si Ivana?
3. da se tudi jaz prijavljam na skupno večerjo januarja in glasujem za neko restavracijo čim bližje avtocesti in čim bližje Primorski...
4. da bi vam z velikim veseljem želela pokazati ene par slikic, kako je tukaj lepo... pa kaj, ko nimam nikoli časa, da bi razumela, kako zares deluje tale forum in kako se daje slike gor....
Pa da imam v svoji glavi tako veliko idej, kaj bi vse naredila med tole porodniško, pa mi čas tako hitro beži... Pa še moja princeska je zahtevna punca, ki si želi, da bi se ji neprestano nekaj dogajalo. In ni šans, da bi jo morda lahko pustila pri kakšni tašči ali svoji mami ali kakšni varuški... Bi bil samo jok in stok... Joj, včasih, ko napišete, da ste šle na kuhančka, al pa na predavanje, al pa kamorkoli... Jaz si to sploh še ne predstavljam, pa tako bi...
No, novoletna večerja bo ribja (hja, ravno danes je kolega naredil enkraten brodet od kirnje... mljaska....), jaz pa eno totalno dobro focaccio z rožmarinom (sem ga pobrala pred hišo... vsepovsod namreč cveti). Potem smo pa jedli limonino rolado iz domačih limon (tudi iz našega vrta!). Za nameček se pa pripravljam, da jutri skuham tri vrste marmelade... Vse iz domačih sestavin: pomarančno, limonino in grejpfrutovo. Mi res ni dolgčas.
Lepo lepo lepo se imejte in SREČNO 2010 VAM VSEM SKUPAJ ŽELIM!!!!! Pa še veliko otrok in dobrih mož oz partnerjev! Pa dobre tašče seveda in na sploh veliko LEPEGA!!!!
VHM.