writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

19.01.2010, 17:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

spet jem user posted image plasmon piškote s čokoladnim namazom. bogi M., vse mu bom pojedla user posted image

bogi Maks...mu v petek prinesemo piškotke da bo čimdalj priden z nami user posted image

sej jih sploh ne mara user posted image zato pa jih jaz jem. poje mogoče 3 na teden, pa še to jih bolj razdrobi.

aha no pol pa dober tek user posted image

clock-img

19.01.2010, 17:42

clock-img

majana79

pencil-img

8822

šivilja, ti nimaš vsega skritega

se te lahko najde na FB, to je prvo (ker Tanje se sploh ne)

potem se vidijo tvoji prijatelji, aplikacije, profilne fotke pa strani, ki jih imaš kot 'fan pages'

pejt še enkrat čez vse nastavitve pa poglej

clock-img

19.01.2010, 17:43

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

ledenka kje si pa dobila plazmon piškote?!Jaz sem jih v petek iskala v DMu pa je rekla, da jih že par tednov nimajo.Glede preoblačenja-odvisno koliko imate hladno po tleh pa kje se polije. H. se je tud parkrat, ko je po pasji posodi rila pa se je glih po prsih tko da sem jo preoblekla in posode lepo pospravila na okensko polico. Tako jih imamo zdaj tam, ko pa vidim da je kuža žejen, jih pa dam da se napije, pol pa nazaj pospravim.

majana hvala!

clock-img

19.01.2010, 17:44

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Hvala, saj sem vedela, da sem zaj.....

clock-img

19.01.2010, 17:45

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji?

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana  kaj mam pa jaz na fb-ju in kako se to spreminja?

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Hvala, saj sem vedela, da sem zaj.....

ma ne, sej ni nč takega, pomembne stvari so skrite user posted image moraš bit pač ful pozoren

plasmon piškoti - jaz mu dajem Bambi plazma, tiste, k sem jih tut sam jedla kot otrok, se mi zdijo čist ok user posted image

Tanja, ni za kej

clock-img

19.01.2010, 17:46

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tanja, rokave si zmoči, ni neke panike. če bi se bolj, bi ga preoblekla user posted image moji mački v glavnem ležijo na okenski polici, tako da bi vse kvečjemu dol vrgli. mah, bomo preživeli.

majana, pogledaš še pri meni, prosim? morala bi bit skrita.

piškote sem dobila v DM, ampak pri nas traja ena škatla več kot mesec.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 19.1.2010 17:48:02 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.01.2010, 17:47

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Majana zdej sem popravila tako da se me lahko najde. Kako pa zaklenem kdo so moji prijatelji?

to pa ne vem, moram it tut jaz pogledat

sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB

grem mal raziskat

clock-img

19.01.2010, 17:50

clock-img

majana79

pencil-img

8822

no tkole kar se tiče FB

lahko si samo popolnoma skrit (da te tut noben ne najde) - tko je ledenka

al pa se določene stvari vidijo (profilna slikica, prijatelji, fan pages, ipd.) user posted image

to so spreminjali nekej časa nazaj

zdej grem pa pogledat če se da kej vmes slučajno naredit...

clock-img

19.01.2010, 17:51

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

sem se spomnila, da je zadnjič ena prijateljica pizdila, da so spremenili nekej in da kao čist anonimen ne moreš bit (recimo da se slikica profilna ne vidi pa prijatelji), razen da se te sploh ne najde na FB

grem mal raziskat

Ja ne najde se te tako, da zakleneš tam, kjer piše Iskanje. Rezlutati iskanja na FB in spremeniš iz vsi na samo prijatelji npr. Samo potem te noben ne najde, kar pa ni namen FB.

clock-img

19.01.2010, 17:52

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

majana . a boš potem ceno povedala za svetovalne uslugeuser posted image
Samo to pa ni prav - pol se enega, ki je skrit, vidi pri drugemu, ki ni skrit, kot prijatelja

clock-img

19.01.2010, 17:53

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mene moti to da ko eden komentira moje slike...lahko eden preko tega komentarja vidi mojo sliko in ni moj prijatelj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 19.1.2010 17:54:02 >

clock-img

19.01.2010, 17:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mene moti to da ko eden komentira moje slike...lahko eden preko tega komentarja vidi mojo sliko in ni moj prijatelj user posted image user posted image user posted image

to pa zato, ker nimaš naštimano pr albumih, da jih lahko vidijo samo prijatelji

ker za albume posebej štimaš privacy

clock-img

19.01.2010, 17:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

to pa zato, ker nimaš naštimano pr albumih, da jih lahko vidijo samo prijatelji

ker za albume posebej štimaš privacy

ja samo to mam jaz naštimano

clock-img

19.01.2010, 17:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

grem mal raziskat

Ja ne najde se te tako, da zakleneš tam, kjer piše Iskanje. Rezlutati iskanja na FB in spremeniš iz vsi na samo prijatelji npr. Samo potem te noben ne najde, kar pa ni namen FB.

odvisno. so ljudje na FBju, za katere absolutno nočem, da me najdejo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.01.2010, 18:00

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

albumi že - samo komentarji so pa javni, a ne in potem je zraven še slikica. saj ne vem ,sem res bolj nepismena na tem področju

clock-img

19.01.2010, 18:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

sem preverila in imam naštimano tako da vidijo samo prijatelji 

clock-img

19.01.2010, 18:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sem preverila in imam naštimano tako da vidijo samo prijatelji 

potem pa čudno da lahko komentirajo oziroma vidijo tudi od prijateljev prijatelji

hm

razen če oni nimajo tako naštimano da njihove komentarje vidijo drugi user posted image tolk daleč pa priznam da nisem razmišljala

clock-img

19.01.2010, 18:20

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

grem mal raziskat

Ahauser posted image

clock-img

19.01.2010, 18:22

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Dudica sem ti poslala na FB. 

clock-img

19.01.2010, 18:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

grem mal raziskat

Ahauser posted image

Sam da nism jst to user posted image ma sm vesela

clock-img

19.01.2010, 18:27

clock-img

Anonimen

...

sem uspela vseeno prebrati,...
ah; cveka, le kaj te je razočaralo? upam, da se nam zaupaš.

na FB vas imam večinoma samo tiste, ki sem vas uspela videti v živo,... se mi zdi, da samo za Dudico in majo pa zojo verjamem, da res obstajate,...
drugače pa: moja zasebnost - za to mi je vseeno, a začela sem se zavedati, da otroci pa znajo biti bolj ranljivi. bi jih morala zaščititi!

...

a v LJ danes ni bilo sončka?
mi je bila pa čudna temperaturna razlika; zjutraj v LJ -3, v Medvodah -5, v Kranju pa -7,5,... ampak sonček pa do konca! čakam te sončne dneve, ja!

clock-img

19.01.2010, 18:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ktja kako to misliš za nas da verjameš da obstajamo???

clock-img

19.01.2010, 18:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

akp zs 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem