writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

05.01.2010, 09:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image

blu...mam jest zate eno stran z pustnimi kostumi!user posted image user posted image

http://www.infashionkids.com/bacobahaco.html?pageNum=2

MORGEN!!!

clock-img

05.01.2010, 09:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

MEN JE TALE ZAJCEK PROU CUTE!

clock-img

05.01.2010, 09:03

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

petrazg sem se spomnila včeraj na vas, da imate danes...Držim pestiuser posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 09:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

petrazg sem se spomnila včeraj na vas, da imate danes...Držim pestiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 09:06

clock-img

Anonimen

jutro!

snegec. je moj O.ja peljal v vrtec kar s sanmi. in tako ga moramo tudi iskati.
spali smo... moj na kavču, ker na postelji ni bilo prostora. O. je zasedel mojo polovico, midva z U.jem pa sva bila na drugi polovici. cucljal je vso noč... saj ne vem več, če je še kaj mleka ostalo. tile zobki so pa pokora!

ledenka, upam, da bolnika hitro spraviš k zdravju!user posted image
šivilja, kaj je pri vas spet kdo bolan?user posted image

toliko sem uspela prebrati,... sem še vedno bolj lene sorte. zimsko spanje bi se mi prileglo.

lake, to misliš montano? žal je še nimamo,... do poletja enkrat. je v planu. greste na dopust?

dopustniki - uživajte.
bolančki - pozdravite se.

grem vas še malo prebirat,...

clock-img

05.01.2010, 09:11

clock-img

Anonimen

tole je naša maškara...že par mesecev...sem jo kupila v NY za 10usd....ima pa O enako, samo manjšo....

user posted image

clock-img

05.01.2010, 09:19

clock-img

Anonimen

*Lina* prijetno pustovanje! je življenje precej lepše, če si ga takole našemiš,... prav luštno se imate!

Tanja_ kot so ti že punce napisale, tudi jaz mislim, da če se sama postavlja na noge, ne more biti nič narobe. tudi O. se je s sedmimi meseci postavil na noge, potem je nekje do 8. meseca hodil ob opori, z 9. mesecem pa se je odločil za samostojen korak v svet. z njegovo hrbtenico je vse okej.
sicer z mojo ni (sem tudi shodila z 9. meseci), ampak iz drugih razlogov (nepravilna drža pri sedenju, nepravilno dvigovanje stvari,...)
pa saj je ne moreš dol tiščati, ne?

petrazg,... naj bodo izvidi okej!user posted image

tako, zdaj moram pa še kaj pozajtrkovati. z dieto tako ali tako ne napredujem,... sem jezna nase! Cveka, a tebi gre?

clock-img

05.01.2010, 09:22

clock-img

Anonimen

aja, pa Olive, čestitke za privatnika! zdaj pa boste živeli na veliki nogi, ne?

šivilja, sem ti že včeraj poslala zs.

clock-img

05.01.2010, 09:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

meni je v razvojni P rekla da je ok ce sama to pocne...tanja

clock-img

05.01.2010, 09:30

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

lina.kok je lustkan!

clock-img

05.01.2010, 09:30

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jao, gledam Dobro jutro, pa kaj hudiča vabjo neke strokovnjake ko nimajo pojma. Se pogovarjajo o tem da bi prepovedali kajenje tud v domovih, in ta ženska ki so jo povabl je samo neki brala iz svojih papirjev, če jo je pa kdo kej vprašal, pa ni znala odgovort, ampak je samo prebrala spet naslednji odstavek s svojih papirjev, ki ni mel nobene zveze z vprašanjem.

K.tja v soboto gremo smučat za en teden v Avstrijo.

clock-img

05.01.2010, 09:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ooo kaj so dobri kostumi...a bo kera kaj naročala??user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 09:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz user posted image Dobro in hitro opravite!

clock-img

05.01.2010, 09:33

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ooo kaj so dobri kostumi...a bo kera kaj naročala??user posted image user posted image user posted image

jp jaz

clock-img

05.01.2010, 09:35

clock-img

majana79

pencil-img

8822

a pa si pogledala poštnino? user posted image   je še enkrat tolk kot pride cena... to je prec 40 evrov 

clock-img

05.01.2010, 09:35

clock-img

Anonimen

uuuuu, lake, fino se nasmučajte! ravno pravi čas ste si izbrali! bo T. na saneh?

glede strokovnjakov pa,... ja.

clock-img

05.01.2010, 09:37

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Linauser posted image Fajn maškarca!

clock-img

05.01.2010, 09:38

clock-img

lake

pencil-img

3955

Tajo bo moja mami pazla, da bomo ostali lahko smučal user posted image . Če se bo dal pa kje sanke sposodit, jo bomo pa zih mal okol vozil. 

clock-img

05.01.2010, 09:38

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

lake sem jaz tud to opazlauser posted image user posted image user posted image Pa blagor ti, k greš mal okolje zamenjat. Jaz sem pa ugotovila, da gremo v Bohinj ravno takrat, ko bom najverjetneje imela izpiteuser posted image

clock-img

05.01.2010, 09:39

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

O, šit kaj so dobri kostumiuser posted image

clock-img

05.01.2010, 09:40

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

lake sem jaz tud to opazlauser posted image user posted image user posted image Pa blagor ti, k greš mal okolje zamenjat. Jaz sem pa ugotovila, da gremo v Bohinj ravno takrat, ko bom najverjetneje imela izpiteuser posted image

ja ti smola nouser posted image Upam da ne.

clock-img

05.01.2010, 09:41

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

K.tja ne nismo bolani hvalabogu, samo naša Hana noče spat, pa hvala za ZS, bom se zdajle lotila, večeri so malo histerični

clock-img

05.01.2010, 09:41

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a pa si pogledala poštnino? user posted image   je še enkrat tolk kot pride cena... to je prec 40 evrov 

nisem se nic gledala...ce nas bo velik....

clock-img

05.01.2010, 09:46

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

O, sam so res full dobre maškarce... Jaz za Lukca imam nekaj še od Anžeta, za Anžeta rabim pa novo... Samo ne mislim nekaj zapravljat za tistih par urc, ko bo imel gor... Lani ne vem , če je imel 2 uri gor...

Lake... fajn se nasmučajte...
Tanja... ma sej bo še boljš ti šlo. Itak ti zmoreš!!!

Aja, sem vam pozabila povedat... smo bili v Moravcih na bazenu... katastrofa od bazena, umazano, zastarelo, brez igral za otroke, premalo ležalnikov, kabine in omarice narazen... tako razočarana nad toplicami še pa nisem bila... Tako da, odsvetujem!!!

clock-img

05.01.2010, 09:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

nisem se nic gledala...ce nas bo velik....

no dej ko se zjasni kok je poštnina in vse...javi da ti povem če bom kej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem