writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

05.01.2010, 11:17

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Maj ma take...čist nove ker mu jih ne obujem.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260532917107

aha dudi, veš kaj je pomojem problem-da je nart prišit skupaj z zadnjim delom. Pri tistih, ki imajo zadaj elastiko je pa nart posebej, tako da ga lahko dvigneš in razširiš odprtino. In če otroček nič ne sodeluje pri obuvanju, valda ne moreš not stlačit. Škoda, so lepi.

ma pa ni prišit...elastika je notr in gre tist del tud ven...samo sej mu jih obujem ampak tista elastika pol kr ven gleda pa še tišči ga...sej veš kaj mislim a ne.

Aja ni prišito.Sem mislila, da je. ...

clock-img

05.01.2010, 11:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ni ni...
sicer so mu zdej skor prav že cicibanovi 18 številka user posted image

clock-img

05.01.2010, 11:22

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Lake in Tanja  imata ZS

Tanja z vrtcem sem zelo zadovoljna in za oba starejša nisem imela nobenih problemov za dobit prostor. Je bilo pa to pred to krizo, samo če imate vsi  stalno prebivališče v lj imate že dobre možnosti, vsaj za sept., ko bo že krepko čez eno leto stara /dobiš več pik)
Jaz tudi zdaj ne pričakujem težav s sprejemom, ker imamo izpolnjenih veliko kriterijev in bomo zbrali kar nekaj točk.

clock-img

05.01.2010, 11:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image ne boste verjele, čakam serviserja za pralni stroj user posted image user posted image user posted image še pol leta ma garancijo, če se bo pol pokvaril, gremo po novega.

moj ima od jutri bolniško user posted image tko da v petk bom na robu živčnega zloma.

petrazg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro opravita!

copatki - M. ima tudi visoko nogico... počasi bo treba kaj najt. zaenkrat je doma v nogavičkah, za zunaj pa ima krznene copate.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

05.01.2010, 11:24

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Cveka se že ponavljam ko stara plošča superfit, ali pa uni medvedki, ki jih prodajajo v Massu

clock-img

05.01.2010, 11:24

clock-img

Anonimen

mi trenutno uporabljamo tele copatke
http://www.tenisice.hr/html/svn/2067661-AA.shtml

pa ne vedno....največkrat je kar bos...pa imamo max 22stopinj

imam pa od T še nekaj copatkov, takšnih in drugačnih. pa vam povem, da so se tiste robezove krasno obnesle. v vseh drugih mu je bilo zelo vroče. celo tako, da je imel potne nogice, kar pa tudi ni glih fajn. če računamo da bodo naši majčki dobro začeli hoditi maja, junija ali celo kasneje, to je sredi poletja, potem takšni vroči copatki nimajo kaj delat.

superfitke T niso ustrezale. ima previsoko nogo. doma imam ene čisto nove, nikoli nošeneuser posted image

aja, pa crosice so se tudi fajn obnesle. poleti in pozimi. te pa ima T v vrtcu. za O bom pa sigurno te poleti kupila.

clock-img

05.01.2010, 11:26

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

superfitke T niso ustrezale. ima previsoko nogo. doma imam ene čisto nove, nikoli nošeneuser posted image  

Ja je odvisno od modela, tisti ki so bolj fensi, so ponavadi nižji , obični so pa ok

clock-img

05.01.2010, 11:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

LINA take tevica ima kara na vrhniki...sem jih glih zadnjič videla.
A croksice so tolk mejhne,ker pol jih bo Maj sigurno mel user posted image ...T jih že tud dolg nosi za ven poleti in notr

clock-img

05.01.2010, 11:32

clock-img

Anonimen

A croksice so tolk mejhne,ker pol jih bo Maj sigurno mel user posted image ...T jih že tud dolg nosi za ven poleti in notr

mislim, da toliko majhne ne prodajajo......jest mu jih itak ne bi gor dala....zdaj naj kar uživa obdobje ''bosonoge''....user posted image .

clock-img

05.01.2010, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Cveka se že ponavljam ko stara plošča superfit, ali pa uni medvedki, ki jih prodajajo v Massu

kaj se ponavlaš a zarad copatuser posted image user posted image user posted image user posted image

pač na žalost za svoga sinka ne dobim nikjer copatuser posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 11:34

clock-img

Anonimen

cveka-tolk te bom po glavi boš videla user posted image

nehaj ga srat, nedrseče štumfe mu daj gor, pa bo...pa nehaj komplicirat ... sej ga ne konc, če ne bo imel superfitke, robezove, massove...in ostalo sranje

clock-img

05.01.2010, 11:35

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

kaj se ponavlaš a zarad copatuser posted image user posted image user posted image user posted image

pač na žalost za svoga sinka ne dobim nikjer copatuser posted image user posted image

Ja, kmal bo zgledal k da dobim procente

clock-img

05.01.2010, 11:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mislim, da toliko majhne ne prodajajo......jest mu jih itak ne bi gor dala....zdaj naj kar uživa obdobje ''bosonoge''....user posted image .

sej mislim poleti ne zdej...zdej mu jaz nč ne dam razen teh mehkih copatk

clock-img

05.01.2010, 11:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz 

clock-img

05.01.2010, 11:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

OooOOoo mononukleoza...sem jo imela takoj po Mašinem rojstvu..se nisem skup sestavla ene pol leta, pa še zdaj se mi zdi, da je pustilo posledice, ker nisem odležala tko mot bi mogla. Mi ej dohtarca rekla, da mi da mesec bolniške in da morem res strogo počivat. Japajade z majhnim dojenčkom.

ZA pusta še nismo nič gledali, bo treba pohitet.

Copatke ima Maša cicibanove, do 2 let je imela pa robeezke. Smo probali en kup drugic podobnih in cenejših, pa je ful razlika. Raje dam mal več, pa je res kakovosten copat. Pri robeezkah je usnje mehko, prožno, pri tistih drugih je blo pa trše, ni se raztegnilo, drseli so...
Zarja ima zaenkrat še pletene, ko se bo postavljala na nogice ji bom pa robeezke obula (HB imamo staro zalogo, pa dvoje je dobila za darilo). Fanj mi je tudi, da jih kr v stroj ruknem na 40 in so še zmeri super. Pa zdej imajo neke popuste na spletni strani.

clock-img

05.01.2010, 11:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja na keri strani pa naročiš robezke

clock-img

05.01.2010, 11:41

clock-img

Anonimen

cveka-tolk te bom po glavi boš videla user posted image

nehaj ga srat, nedrseče štumfe mu daj gor, pa bo...pa nehaj komplicirat ... sej ga ne konc, če ne bo imel superfitke, robezove, massove...in ostalo sranje

ma za doma ma copate sam za v vrtec, ji nima oz. jih ima pa mu hočem druge kupit pa mu noben copat ni prov, sem probala cicibanove, preozke, pol sem dvoje probala v pamiju pu so ble preozke al pa ga je žulilo k ima visoko nogo, v dajšmanu sem bla tud nič tazga, edin v mass pa res nisem šla k imam izkušnje da imajo polno čevlov za obut pa nič pametnegauser posted image  

no ja bom pa nehala komplicirat in ne bom nč vprašala več......user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 11:42

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

morgen,..
končno je spala od 9 do 6 brez se zbujat... je blo tako fajn..user posted image

copatke IMA NAŠA PEDIPED (UPS..) in so super sicer so nizki in se nč ne sezuvajo ,mi je rekla ena kolegica ki je fizioter.. da na začetku morjo bit bosi ali imeti lahke copatke da se naučijo fiksirat nogo..

zdej se drži z eno roko za kavč z drugo gleda telefon, polo se spusti en cajt stoji in pole buf direkt ko klada...user posted image
je že pr dvd-jih...

clock-img

05.01.2010, 11:43

clock-img

Anonimen

Naš T ma tud visoko nogo pa mu ciciban super paše že od skoz 

ima visoka ampak ozko, cicibanovi so pa ozki naš ima pa široko in visoko!

sam tiste ki nimajo takega problema, vidim da nimajo pojma kako težko je najdit takem otroku copate in čevlje.....

clock-img

05.01.2010, 11:45

clock-img

tubby

pencil-img

858

Vprašanje:

Kdaj je pust?

clock-img

05.01.2010, 11:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

CVEKA pomoje se Tim tud že mal zmišljuje glede žuljenja,sej vem kako je samo T v širino nima problemov ker je suhec, ma pa tud on visoko nogo pa mu je ciciban vredu.

clock-img

05.01.2010, 11:46

clock-img

Anonimen

cveka - nam so v vrtcu rekli, da je vseeno kakšne copate imajo, le drseti ne smejo. imajo pa vse sorte, od lumpijev, do natikačev, robezovih, takšnih in drugačnih...

želela sem ti samo povedati, da do aprila boš že kakšne našla, pa potem tudi ni tako mraz in mu ne rabiš gojzarje gol dajat. predvsem pa, da se ne boš na zalogo sekirala

clock-img

05.01.2010, 11:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Vprašanje:

Kdaj je pust?

16.2.

clock-img

05.01.2010, 11:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pol pa najboljš mu kupiš ene une z živalco ampak ne vem če jih v vrtcu dovolijo ker nimajo orng podlage.T ma take za doma

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem