writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

07.01.2010, 14:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Maju ne dajem vsak dan mesa...nekako isto kot KTJA ima tudi maj kakšen dan samo sadje in zelenjavo...tud pri T je bilo tako tako da se ne sekiram

clock-img

07.01.2010, 14:12

clock-img

Anonimen

rumenjaka mu še nisem dala,...
pa bi ga že lahko. s čim bi ga lahko pokombinirala? s pirejem?

u,... U. pa kar še spi,...
bom morala kmalu po O.ja v vrtec. bova danes ponovila sankaško popoldne,...

clock-img

07.01.2010, 14:13

clock-img

Anonimen

kdaj pa dajejo otroci kri ? T je dal prvič kri pregledat pred tremi meseci, ko je imel 5 dni vročine in sem zahtevala, da ga naj enkrat pregledajo

clock-img

07.01.2010, 14:16

clock-img

Anonimen

U. smo že dali pregledati kri in vodo,... se mi zdi, da po tretjem mesecu prvič. kdaj pa naslednjič?

mene je tudi za O.ja skrbelo, kako bo slabokrven, ko skoraj nič ne je in do 2. leta mesa sploh ni maral, a je imel vedno bp.

clock-img

07.01.2010, 14:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

U. smo že dali pregledati kri in vodo,... se mi zdi, da po tretjem mesecu prvič. kdaj pa naslednjič?

mene je tudi za O.ja skrbelo, kako bo slabokrven, ko skoraj nič ne je in do 2. leta mesa sploh ni maral, a je imel vedno bp.

ne, pri šestih mesecih je prvič dal kri.
O. pa nazadnje na sistematskem pri treh letih.

clock-img

07.01.2010, 14:18

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Jajce skuhaš in rumenjak lahko vmešaš v pire ali pa vsako kuhano zelenjavo, ker kar takega ittak ne more jest (se bo zadavil).

Za kri nisem sigurna, ampak tam nekje okrog devetega meseca

clock-img

07.01.2010, 14:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Vodo smo dali pri 6 mesecih kri pa zdaj pri 9

clock-img

07.01.2010, 14:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

za Maja se pa danes kuhajo bučke in krompir...za sladico pa bo dobu puding od allete

clock-img

07.01.2010, 14:29

clock-img

Anonimen

zdaj je pa čas za odhod,... U. pa še vedno spi,...
bom že.

lepo se imejte in uživajte v skrajnost!

clock-img

07.01.2010, 14:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

zdaj je pa čas za odhod,... U. pa še vedno spi,...
bom že.

lepo se imejte in uživajte v skrajnost!

enakouser posted image

clock-img

07.01.2010, 14:31

clock-img

Anonimen

naš tudi še spi, pa moram tudi počasi v vrtec, pa še po poročno sliko moram....user posted image

clock-img

07.01.2010, 14:34

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

tudi jaz odhajam,šolar prihaja domov

clock-img

07.01.2010, 14:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

t tudi še spi...ga bom mogla zbudit 

clock-img

07.01.2010, 14:53

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Naša pa že 2 dni ne spi čez danuser posted image Sploh ne vem,kaj ji je. Čim jo dam v postlco histerira....

clock-img

07.01.2010, 15:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ej babnce...tole je cist moj dan

najprej sem dobila sluzbico za fusat....pol smo mi iz bmwja sporocil da so me izrebal za celo dnevno uporabo tanovga terenca in smucanje v kranjski gori+kosilo+party....in nato....me mami kleci 5krat jo klicem nazaj kaj je narobe in mi pove da sem dobila posto ki si ji ni mogla upret da jo nebi odprla...in sem zadela celodnevni izlet v trst,ogled grada (kera tocno se ne spomnim ) +hrana za cel dan+se 4 ljudi lahko sabo uzamem....+ 500 eu za zapravt v bonih sponzorjev...

kuga je danes????

clock-img

07.01.2010, 15:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej babnce...tole je cist moj dan

najprej sem dobila sluzbico za fusat....pol smo mi iz bmwja sporocil da so me izrebal za celo dnevno uporabo tanovga terenca in smucanje v kranjski gori+kosilo+party....in nato....me mami kleci 5krat jo klicem nazaj kaj je narobe in mi pove da sem dobila posto ki si ji ni mogla upret da jo nebi odprla...in sem zadela celodnevni izlet v trst,ogled grada (kera tocno se ne spomnim ) +hrana za cel dan+se 4 ljudi lahko sabo uzamem....+ 500 eu za zapravt v bonih sponzorjev...

kuga je danes????

user posted image user posted image user posted image super dan!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.01.2010, 15:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

večerja- mene ne bo, varuška ima tist dan druge zadeve user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.01.2010, 16:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

aja zanc ste se pogovarjale o testeninah barila....IVANA, BARILA JE IZ DURUMA...tko da ni panike lahko date

clock-img

07.01.2010, 16:03

clock-img

Leela

pencil-img

3101

katmat  user posted image , noro. Sem še jaz vesela zate. Hitro na loterijo laufej. kakšno hitro srečko al kej...

clock-img

07.01.2010, 16:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Kati, zakon! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image vse si si zalužila! Pa glej da boste res vse izkoristili, če bo tvoj kaj kompliciral (pač, po moško) pa pejta vidve s Tijo in vzemi koga zraven.

vas pridem še pogledat, J. neki čudno joka user posted image

clock-img

07.01.2010, 17:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kati user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.01.2010, 17:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pa tej je opravu sistematski pregled odlično je rekla da je zelooo fejst fant in da ma vse ok pa da je velik fant user posted image ...znakce je vse povedal še celo čist une na dnu tamejhneuser posted image user posted image .Pa dobu je štampilko pol in jo vsem zdej kaže user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 7.1.2010 17:11:04 >

clock-img

07.01.2010, 17:11

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

tanja ene 7 m je kuhinje in ja vse na predale... tko da je kr..pa še ta kuhinja naj bi bila srednji cenovni raz,..
danes greva še en predračun delat, bomo vidli kaj bo,
u soboto koončno pride ploščičaruser posted image , k.tja a praviš da čim manjše fuge?

talno gretje mi pa ni noben pohvalu vsi so tko nezadovoljni kao da nima neke moči...
mi smo se odločli za lkamin v dnevni sobi, poleg radiatorjev seveda...

meso dajem ene 3x na tedn pa še to ni najbolj zadovoljna, razn čr ga zmiksam v mineštrco

clock-img

07.01.2010, 17:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja mi smo s talnim zelo zadovoljni in če bi blo možno bi ga takrat dala še kam...mogoče v dnevno k sta dost na tleh...jaz se včasih kar na hodnik vsedem pa kej z njima delam ker je tok toplo user posted image

clock-img

07.01.2010, 17:39

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

tanja ene 7 m je kuhinje in ja vse na predale... tko da je kr..pa še ta kuhinja naj bi bila srednji cenovni raz,..
danes greva še en predračun delat, bomo vidli kaj bo,
u soboto koončno pride ploščičaruser posted image , k.tja a praviš da čim manjše fuge?

talno gretje mi pa ni noben pohvalu vsi so tko nezadovoljni kao da nima neke moči...
mi smo se odločli za lkamin v dnevni sobi, poleg radiatorjev seveda...

meso dajem ene 3x na tedn pa še to ni najbolj zadovoljna, razn čr ga zmiksam v mineštrco

To se mi pa zdi okej cena.To je od kake firme ali po naročilu?Ne zdi se mi drago...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem