cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

07.01.2010, 21:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
tnx lina

se bolj malo vozim z letali pa me je to vedno zanimalo user posted image

no problem. to je pa moj foh.user posted image

leteča *Lina* pa T. je tudi verjetno že velikokrat letel...

clock-img

07.01.2010, 21:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz sem pa BESNA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bolje da se mi noben ne približauser posted image Tolk bi rada kaj iz sebe dala- pa pravi moj naj si koga drugega za pogovor najdem. MATER MU!!!!!!!! Mislim, se mi je zdel da narobe slišim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj ma pa gospod tako pomembnega za delat? user posted image

a ti me lahko kej pomagamo? user posted image

clock-img

07.01.2010, 21:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Flaška....navali, saj zato pa smo tle!

clock-img

07.01.2010, 21:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz sem pa BESNA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bolje da se mi noben ne približauser posted image Tolk bi rada kaj iz sebe dala- pa pravi moj naj si koga drugega za pogovor najdem. MATER MU!!!!!!!! Mislim, se mi je zdel da narobe slišim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, trenutno SPIuser posted image user posted image user posted image Mislim da je od preveč razmišljanja zaspaluser posted image Za crknit. U sneg ga bom vrgla! Sam vrata v atrij odpremuser posted image

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej babnce...tole je cist moj dan

najprej sem dobila sluzbico za fusat....pol smo mi iz bmwja sporocil da so me izrebal za celo dnevno uporabo tanovga terenca in smucanje v kranjski gori+kosilo+party....in nato....me mami kleci 5krat jo klicem nazaj kaj je narobe in mi pove da sem dobila posto ki si ji ni mogla upret da jo nebi odprla...in sem zadela celodnevni izlet v trst,ogled grada (kera tocno se ne spomnim ) +hrana za cel dan+se 4 ljudi lahko sabo uzamem....+ 500 eu za zapravt v bonih sponzorjev...

kuga je danes????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pravim, da se vse dobro kar počneš enkrat povrne

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

tnx lina

T je 6krat preletel Atlantik, letel iz NY do Niagare, do floride, baltimora, iz ljubljane od pariza, do dublina, frankfurta, munchna in dunaja sploh ne štejem...jah, se je kar prevozil......

clock-img

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Sploh se ne bi rabu opravičit, reku bi da ga ne bo, in noben ne bi težil. Halo, če je avion zamudil, sej ni sam kriv, ampak ne, je treba v službo. Da ne gvoorim o tem, da maile komot doma pregleda, na telefone pa tud lahko od doma odgovarja. Ma, kokr hoče...

Aja, dons ni moj dan-sem dobila datume izpitov imam 09. in 12.02. Oba torej v enem tednu, pa še v Bohinj bi mogli it od 06.-09.02. Sem že prestavila na en teden kasneje. Kako bom pa naštudirala,to pa bogsigavedi. A zna katera kej statistike?Mi je blo na vajah vse jasno, zdej mi pa spet ni. Ajoj....

Grem kr Harry Potterja gledat.

flaska prjatlca, povej kaj je....

clock-img

07.01.2010, 21:15

clock-img

Anonimen

tnx lina

T je 6krat preletel Atlantik, letel iz NY do Niagare, do floride, baltimora, iz ljubljane od pariza, do dublina, frankfurta, munchna in dunaja sploh ne štejem...jah, se je kar prevozil......

tolikokrat kot O. z avtobusomuser posted image  ali vlakom,...
kako pa prenaša te polete?

clock-img

07.01.2010, 21:15

clock-img

Anonimen

statistika je bila moj najljubši predmetuser posted image

clock-img

07.01.2010, 21:18

clock-img

Anonimen

Tanja_ saj bo! naj ti tvoji pomagajo popazit H.
statistika je sicer res,... jaz sem jo po izpitu povsem pozabila. nisem ravno tip logike in v tej statistiki, se mi zdi, je je pa kar veliko,...

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja user posted image Pa kaj je res to? Zakaj najprej služba??

Izpiti bodo pa že šli. Če boš kdaj rabila Hano za počuvat mi kar povej. Da se boš lažje učilauser posted image S tečnimi malimi razgrajačicami imam izkušnjeuser posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

statistika je bila moj najljubši predmetuser posted image

no evo! pa če ni tale forum d best user posted image

Tanja, k lini na učne ure, H. vzameš s sabo in se bo z O. igrala ta čas

clock-img

clock-img

Anonimen

tnx lina

tolikokrat kot O. z avtobusomuser posted image  ali vlakom,...
kako pa prenaša te polete?

no problem. je vse raztural. na avionu je bil gazda, zvezda. stevke so ga vozile v pilotsko kabino, nosile sladkarije, pobarvanke,....njemu se je dogajalo. sej na avionu ni nobenega problema. mene je zmeraj ubijalo čakanje. pa to, da moraš pred vzletom sedeti, privezan. včasih smo mogli biti tako tudi po več ur. ko se enkrat vzleti, to ni noben problem. lahko šetaš, ješ, piješ, ....

clock-img

07.01.2010, 21:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja, trenutno SPIuser posted image user posted image user posted image Mislim da je od preveč razmišljanja zaspaluser posted image Za crknit. U sneg ga bom vrgla! Sam vrata v atrij odpremuser posted image

bogi

je pač utrujen... ti tega sploh ne razumeš

cele dneve si doma, na porodniški, pa nič ne delaš

grozna žena si user posted image user posted image

clock-img

07.01.2010, 21:21

clock-img

Anonimen

mah desci. sej sem dones že enkrat rjovela: WHOU...moški !

clock-img

clock-img

petra a

pencil-img

2070

tanja-statistika-bljekuser posted image ...sem mela srečo da sem vedno naredila v prvo-pogledala ravno tiste naloge ki so bile potem na izpitu, pa še formule in gradivo smo zmeram lahko mel s sabo

kok jaz ne maram pomivat posode, zdej mam že 2 leti pomivalca, pa mi gre tud to na k....

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Mah grem. Se tipkamo jutri. Moram mal prespat vso stvar. Lepe sanje vsemuser posted image user posted image

clock-img

07.01.2010, 21:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

nočko user posted image flaska

clock-img

07.01.2010, 21:22

clock-img

Anonimen

FLASK_A lahko noč,... lepe sanje!

clock-img

07.01.2010, 21:23

clock-img

petra a

pencil-img

2070

moj je dons z mojim posredovanjem prlezu iz šihta ob sedmih, pojedu večerjo, pol se pa vrgu na kavč in gleda pet stvari hkrati na tv...edin ta malo mi je pa stuširal in dal v pižamo, sem tok cajta težila da je to naredu, revežuser posted image

clock-img

07.01.2010, 21:24

clock-img

petra a

pencil-img

2070

flaška-jutri bo nov dan, lep, spet zasneženuser posted image ...a pa se ne bliža lunauser posted image user posted image

clock-img

07.01.2010, 21:24

clock-img

Anonimen

tudi jaz grem,...

petra a tudi meni gre umazana posoda ... čeprav sem se včasih prav relaksirala med pomivanjem. tole tlačenje v pomivalca je pa tudi utrujajoče,...

lahko noč vam želim,... in lepe sanje! moč pozitivnih misli!user posted image

clock-img

07.01.2010, 21:31

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

No, lina, bom poskusla preštudirat, ko se bo zataknilo, se pa priporočam.Sej v prvem letniku dodiplomca sem jo naredila, ampak od takrat je vouu let. Pa do lani so lahko imeli literaturo s sabo, letos pa ne več....

Mah, neki bomo že naštimal....

clock-img

07.01.2010, 22:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

KatMat - zakon !!! Ti si prava carica. Uživaj današnji dan, ga še ni konec. mogoče te še možiček preseneti. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaska...kuga je blo????no kr naspi se pa se jutri pomenmo...

nocko!

clock-img

07.01.2010, 22:48

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

me je pa nevrjetno st. ljudi danes vprasalo ce sem uplacala lotouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem