writing-img

RE: Z majčki 2009 - 8 del

clock-img

08.01.2010, 21:29

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

smo dal malega končno spat, danes malo kasneje, ker je popoldne spal do šestih...mi je ura na roki crknila pa sem čist zgubljena. Pa še moja mami je prinesla krompirčka, da nama ni blo treba v štacuno in je pol malega zabavala, da sva midva v miru pojedla. Je pa tamal že tretjič danes zaspal brez joka in uspavanja. Me prav zanima, do kdaj bo spal user posted image  

clock-img

08.01.2010, 21:31

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

HM kam jo boste pa mahnili?  bo mogoče pa tam še lepša kuhinja a? user posted image ..

clock-img

08.01.2010, 21:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

zoja, sem te vidla na junijkah, pa sem pozabila pomahat user posted image

a si skrinjo pogledala, da ne bo jutri spet kakega obiska? user posted image

ja kuhinja je pa lepa, sem pozabila pohvalit user posted image enkrat upam da tut jaz dočakam tako veliko kuhinjo, moja ma ene 2 m pa še mal s pečico vred... user posted image sej kako se to meri, po pultu?

clock-img

08.01.2010, 21:38

clock-img

HM84

pencil-img

346

Ne zoja, ni je čez mojo kuhnouser posted image user posted image Ker je to stanovanje premajhno, gremo k mojemu domov(!) v zgornji štuk, kjer je že vse opremljeno (bivše stanovanje njegove sestre). Tam bomo pa samo toliko časa, dokler ne najdeva eno primerno stanovanje, ki ga bova potem počasi opremila... No, do takrat se moram pa jaz zaposliti, da lahko dobim kredit... sm še faliran študentuser posted image

clock-img

08.01.2010, 21:38

clock-img

Anonimen

Zoja10- nisem na FB, tako da kuhinje ne morem komentirat. Mi imamo tole:
http://www.gorenje-no.si/si/kuhinje_marles/ideal/vita_vanila

clock-img

08.01.2010, 21:39

clock-img

HM84

pencil-img

346

Ja majana, kolikor jst vem, se meri cela, od začetka do konca, al kako?

Aja, to sm pozabila vprašat... koliko se pa ve že kej poznate med sabo? Da ne bom jaz edini čuk tamuser posted image

clock-img

08.01.2010, 21:40

clock-img

Anonimen

sicer pa sem pri najljubšem opravilu, izbiranju počitniške destinacijeuser posted image . zaenkrat se ogrevamo za Grčijo. samo hotela ni tapravega. vsakemu kaj manjkauser posted image

clock-img

08.01.2010, 21:44

clock-img

petra a

pencil-img

2070

cveka-glavo pokonci punca...se lahko včlanim v tvojem klubu?nč bat, tudi sama sem na momente osamljena (hudiča, le kako sem lahko če smo pa štirje user posted image ) in zdi se mi da sem samo zaprta med 4 stene in da non stop samo neki guram in skrbim za svoja dva mladiča...čeprav tako hudo pa spet ni, a ne? pa mam večino časa avto, parkiran v garaži, pa se mi ne da nikamor al pa nimam časa, ti maš vsaj kolegice za kofi in čvek...jaz imam najbližjo v sosednjem bloku, pa nikoli nimava časa da bi se dobile, samo na vsake tok

clock-img

08.01.2010, 21:46

clock-img

petra a

pencil-img

2070

uauuu, dopust, kje je še touser posted image

lahko noč babe

clock-img

08.01.2010, 21:46

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

ljubljančanke so že taprave prjatlce,.. mi postojnčanke tudi... user posted image  skupi pa še nismo pršle user posted image  juhej bo fajnuser posted image

Lina kuhinja je od marlesa
http://www.gorenje-no.si/si/kuhinje_marles/creativ/alea_bela_bordo
samo bela...

kuhinjo se meri po tekočih metrih pulta, pr nas znese dosti (prbl 7 m) , sam še vedno ne bo tako lepo kot na sliki user posted image  

ja majana sem špegala mal h junikam sam niso prou zlo gajstne user posted image

HM ajojjjj Taščauser posted image  na obzorju...user posted image
Falirana sem pa tudi jaz,.. no zdej se neki matram dokončat... še 2 izpita in pol + pripadajoči kolokviji user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 21:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Ja majana, kolikor jst vem, se meri cela, od začetka do konca, al kako?

Aja, to sm pozabila vprašat... koliko se pa ve že kej poznate med sabo? Da ne bom jaz edini čuk tamuser posted image

no potem je 2m 60 user posted image

ja neki se nas pozna, druge se bomo pa še spoznale user posted image ene jih poznajo več, druge manj, ampak vse s(m)o fejst, tako da brez panike

clock-img

08.01.2010, 21:49

clock-img

Anonimen

ooo Zoja10 lepauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 21:50

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

zakaj misliš da sem tukaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 21:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

lahko noč babe

ja je ugodno, do konca jan lahko prišparaš tudi 180 eur.

clock-img

08.01.2010, 21:52

clock-img

HM84

pencil-img

346

ouu yesss...bom večkrat pršla sem gor pojamrat,hahahauser posted image

Jaz imam pa še 4 izpit, zagovor ene seminarske, pa diplomca. Sej bo:)

Ja madonca, to bo pa ogromna kuhnauser posted image Ampak res ni boljšega, če imaš veliko kuhno, imaš vsaj dost placa...

Lahko noč

clock-img

08.01.2010, 21:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

lahko noč babe

a to prek kere agencije?

clock-img

08.01.2010, 21:55

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

zakaj misliš da sem tukaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo kuhinjo narjeno pr mizarju...če bo kdaj pospravljena bom slikala...sam ne vem če bo kdaj. No lahko mi je pa to motivacija, da jo pospravim in poslikam user posted image . Imamo pa temno rjavo in je vedno kej gor nametano zato ker je prevelika.

clock-img

08.01.2010, 21:56

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

majana danes ne rabim skrinje bom kr vrata zaklenila mislm da tudi odzuni ne bo dost migala user posted image user posted image user posted image  zloba jaz user posted image

dopust,... nevem zakaj si ne upam na letalo s tamalo me skrbi če bi dol se kaj zgodilo,...user posted image ...
lina katere otoke pa gledaš?

kuhinja po metraži bo res velika sam pol dost placa zgubiš z aparati in visečih omaric bo malo , ker jih ne maram..

clock-img

08.01.2010, 21:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lahko noč babe

a to prek kere agencije?

gledam kompasove kataloge

clock-img

08.01.2010, 22:00

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

majana danes ne rabim skrinje bom kr vrata zaklenila mislm da tudi odzuni ne bo dost migala user posted image user posted image user posted image  zloba jaz user posted image

dopust,... nevem zakaj si ne upam na letalo s tamalo me skrbi če bi dol se kaj zgodilo,...user posted image ...

kuhinja po metraži bo res velika sam pol dost placa zgubiš z aparati in visečih omaric bo malo , ker jih ne maram..

Jst tudi nimam visečih omar. Sam 3 poličke smo naknadno dali, da je mal zapolnilo prostor.

Kaj če bi šla jst spat.....

clock-img

08.01.2010, 22:00

clock-img

Anonimen

Kos

clock-img

08.01.2010, 22:02

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

mi bomo pa jutri kidali....pa sem danes že dvakrat, ampak sneg  pa kar pada in pada in pada....ne vem kam ga bomo odkidali....

šivilja - kaj je to za ena igrica ?

Vsi na ulci se zapodimo kidat in tisti, ki prvi odkoplje svoj avto zmaga.

Ker se lohk odpeljeuser posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 22:02

clock-img

Anonimen

pri naši kuhinji me moti to, da niso omare do stropa - zaprte. in potem imam tam zgoraj vso šaro, ki se tako krasno vidi.user posted image

aja, pa sodobna kuhinja naj bi bila pospravljenauser posted image

clock-img

08.01.2010, 22:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

mi bomo pa jutri kidali....pa sem danes že dvakrat, ampak sneg  pa kar pada in pada in pada....ne vem kam ga bomo odkidali....

šivilja - kaj je to za ena igrica ?

Vsi na ulci se zapodimo kidat in tisti, ki prvi odkoplje svoj avto zmaga.

Ker se lohk odpeljeuser posted image user posted image

juhuhuuu.

gledam poročila. in govorijo, da naj se jutri odpravimo samo v primeru, če je to resnično potrebno. halo, a ni to dramatiziranje ? zimske gume, previdno na cesti, potrpežljivost....še niso slišali ?

clock-img

08.01.2010, 22:09

clock-img

majana79

pencil-img

8822

pri naši kuhinji me moti to, da niso omare do stropa - zaprte. in potem imam tam zgoraj vso šaro, ki se tako krasno vidi.user posted image

aja, pa sodobna kuhinja naj bi bila pospravljenauser posted image

mi imamo tukaj še vedno visoke strope, čeprav so spuščeni... tako da imam 90 viseče omarice in je nad njimi samo ene par cm prostora, tako da niti ne morem nič gor nalagat user posted image drugače pa sem definitivno za to, da so do stropa... se ne nabira šara niti umazanija

pa fino mi je, ker imava dvignjene pulte, ker nisva ravno meter čevap. Ko pridem domov k mojim mi je čisto čudno, ker so vsi pulti tam nekje spodaj user posted image

definitivno pa so najbolj zakon predali

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem