writing-img

RE: GT3 Peg perego...

clock-img

04.03.2010, 07:42

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Jaz imam letnik 2008. In me je tisto tresenje ves čas motilo, ampak ga nisem dala na servis, ker je bil res non stop v uporabi. Zdaj pa se malo prah na njemu nabira, ker čakamo novega člana in ga imajo pisan čas poservisirat. Ja, še danes mislim, da sem dala več kot dovolj za voziček, da bi moral lepo funkcionirat. Ker je res to edini razlog, zakaj bi se mogoče odločila za kak drug voziček.

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.3.2010 7:48:36 >

clock-img

04.03.2010, 10:03

clock-img

_Tinaa_

pencil-img

21

Googica: ja, seveda bi me motilo, če bi bilo tako moteče...zato pa sprašujem, ker razmišljam o nakupu PPGT3...ampak kolikor sem gledala po forumih se čisto pri vsakem vozičku najde neka stvar, ki lastnike vozička moti...tako, da ne vem a je sploh kakšen voz, ki bi 100% izpolnjeval naša pričakovanja.se mi zdi, že če sama sebe pogledam, da že kar malo preveč kompliciramo pri izbiri "najboljšega" vozička...po vsej verjetnosti, ker me je strah, da bom vrgla stran denar user posted image ...upam, da je moj strah nepotreben in da bo PP GT3 izplonil moja pričakovanja...

clock-img

04.03.2010, 10:38

clock-img

googica

pencil-img

784

_Tinaa__ ne, voziček je ZAKON! ga ne zamenjam za nič na svetu. edina pomankljivost je ta ropotanje, ampak če je to pri vseh modelih, ni panike.. ampak če je to samo pri našem vozičku, bi šli na servis in bi nam popravli zadevo..
tko da voziček je vseeno nezamenljiv in neprimerljiv z ostalimi na slovenskem trgu, sm tud js nardila celo znanost z vozički. ampak priporočam da probate, če gre v avto še pred nakupom.. mi mamo pikasoja, smo mislil da bo šlo brez problema, pa ni tolk simpl.. mislm, sej gre cel noter, ampak morš kolo postran obrnit in dat ročaj v najvišji položaj..

clock-img

04.03.2010, 14:06

clock-img

Želvi

pencil-img

65

Googica, jaz se na tvojem mestu ne bi pustila tako hitro odgnati iz servisa. Po mojem mnenju pri vašem vozičku res nekaj ni vredu in to jaz bi vsekakor zahtevala odpravo te težave, ker konec koncev je voziček res eden najboljših (za nas brez dvoma najboljši user posted image ) in si take pomankljivosti, da bi vsi vozički GT3 imeli ta "standard", da bi na veliko ropotali, PP preprosto ne more privoščiti. Moje mnenje je pač tako, da se te v servisu želijo na hitro znebiti, poleg tega pa imaš tako ali tako še verjetno garancijo in naj ti jo upoštevajo. No to je vsaj moje mnenje user posted image

clock-img

04.03.2010, 15:05

clock-img

googica

pencil-img

784

ja.. sej zato pa skos težim tuki gor :).. bi rabla kekšno sovaščanko k ma ppgt3 letošnjega prosit da mi da za probat.. hm.. gam a kšna iz grosuplja :)

clock-img

04.03.2010, 20:27

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Nam je pa počla zračnica (se je en kos stekla zaril v gumo) in sem klicala na servis v trzin, da bi kupla novo. Ker jih trenutno nimajo na zalogi za GT3, so mi dali celo novo kolo - zastonj. Svašta.

clock-img

08.03.2010, 20:08

clock-img

googica

pencil-img

784

no, mi smo pogruntal zakaj ropota.. in sicer zato, ker je naš tamal zdej v vozičku ves čas v ležečem položaju, zato je najtežji del telesa malo bolj pri zadnih kolesih, sprednje pa je manj obremenjeno.. ko bo mali sedel, se ne bo nič slišalouser posted image
tako da zdej ko sem pogruntala kaj je fora, morm rečt, da vozička ne dam, sm kr mal zalubljena v njega, ker je res SUPER.. močno priporočam nakup..

clock-img

08.03.2010, 21:58

clock-img

_Tinaa_

pencil-img

21

user posted image Googica si me potolažila s to informacijo user posted image ... Tak da zdj pa gremo še sam v TRGOVINO po GT3 in počakamo na maj user posted image

clock-img

09.03.2010, 07:58

clock-img

googica

pencil-img

784

no super.. res ne boš razočarana :)

clock-img

09.03.2010, 21:30

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Eni RR-ovki sem obljubila,da ji sporočim ceno v Italiji.Tako je...sam voziček brez zimske vreče je 409 evrov.Pri nas je 465 z vrečo in dežno prevleko.

clock-img

24.07.2010, 15:06

clock-img

Pupa83

pencil-img

85

mene pa zanima, če katera proda vozičej peg perego gt3 (samo športni el, brez košare)?

clock-img

05.08.2010, 23:02

clock-img

googica

pencil-img

784

pupa mislim da boš težko našla koga ki bo prodal to mašino. js ga ne dam od sebe do zadnjega otročka, ker je res super :)

clock-img

31.08.2010, 01:13

clock-img

*Soncnica*

pencil-img

3

Jaz prodam ta voziček, ker ga ne potrebujemo več. GT3 športni del, lupinico in vso opremo ki spada zraven. Rdeče siva kombinacija, zelo lep. 040 658-802

clock-img

12.10.2010, 22:15

clock-img

tamy82

pencil-img

1110

Živijo punce!

Mi tudi gledamo ta voziček, pa mi je res ful všeč tale bež iz nove kolekcije 2011. Ampak je zaenkrat še kar drag. user posted image A ma katera kakšno informacijo kje bi se ga dalo dobit najceneje ... mogoče kje v Italiji? Ali pa mogoče v predbožičnem času ...? Vsaka informacija je dobrodošla user posted image

clock-img

13.10.2010, 08:51

clock-img

piko12

pencil-img

636

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Živijo punce!

Mi tudi gledamo ta voziček, pa mi je res ful všeč tale bež iz nove kolekcije 2011. Ampak je zaenkrat še kar drag. user posted image A ma katera kakšno informacijo kje bi se ga dalo dobit najceneje ... mogoče kje v Italiji? Ali pa mogoče v predbožičnem času ...? Vsaka informacija je dobrodošla user posted image

Meni barva takrat sicer ni bila pomembna in sem 3 leta nazaj kupila "lansko" kolekcijo in je bil 369eur, samo športni del.  Malo glej na strani od uvoznika Mami (občasno imajo take akcije). Košare imajo rabljene na bolhi. Jaz sem svojo glih zdaj dala v najem. Drugače pa je meni voziček zakon, že s tadrugim otrokom sva praktično vsak dan na Rožniku, tako da je že malo utrujen.user posted image  Ima pa zame dve pomanjkljivosti- gume (plašči) so ful tanki, glede na to, da je kao terenski voziček in posledično vsaj meni kar dostikrat poči zračnica (ampak imajo rezervne v vsaki kolesarski trgovini in ni noben problem zamenjat) in voziček je, ko je zložen, ogromen in tudi težak. Mi imamo picasoja, noter gre sicer bp, ampak prtljažnik je poln, tako da kak dopust in to- imamo še marelo. Jaz ga uporabljam za sprehode, grem peš od doma, če bi imela namen ga skoz v avto in ven dajat pa po štengah nosit, ni šans da ga kupim.

clock-img

13.10.2010, 09:01

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

Pozdravljeni!
Jaz sem letos julija kupila GT3-ja in sicer oranžne barve.Pri slovenskem zastopniku PP.Dala sem 465€ za športni del.Košaro sem si sposodila.

Pred tem sem celo študijo teh vozičkov naredila in sicer,kje so najcenejši.Ker živim blizu Italije,sem gledala tudi na njihov trg.
Povem ti,da tudi Italijani hodijo k nam kupovat Peg Perego vozičke,ker se pri njih sploh ne splača več.
Najcenejši je bil v eni trgovini v Trbižu,športni del z zimsko vrečo 409€.Se pravi pri nas je toliko brez davka.

clock-img

13.10.2010, 10:16

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Tamy, mogoče greš pokukat v Ita, nekatri full govorijo, da se splača...Sama sem čist na drugem koncu Slo in če si računam stroške poti, ne bi prihranila kaj veliko..Tako, da ga bova midva vzela kar pri nas...Predbožična znižanja, hja težko rečem, tale GT3 se redkokdaj najde v kakšni akciji oz klubu, ravno prejšni mesec sem iskala kakšno staro kolekcijo, ker so bile v BC-ju znižane mislim da 20% pa so bili žal vsi razprodani, samo tisti razstavljeni po trgovinah..
Popusti na strani od uvoznika...Prejšnji mesec so imeli ravno enodnevni popust in ravno tisti dan so spletno ceno vozičkov dvignili tako da nisi prišparal veliko...Imaš pa v BC-ju 10% popust na gotovino v obliki bonov oziroma 7% popust, če se ne odločiš, da vzameš bone (pa še zneski se ti nabirajo in po 6 mesecih spet dobiš popust v obliki bona), kar je definitivno ceneje kot pri uvozniku, kjer ti nudijo samo 5% popust..Vglavnem midva ga bova vzela kar v BC-ju

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

13.10.2010, 10:24

clock-img

tamy82

pencil-img

1110

Punce hvala vam za vse informacije! user posted image
Kolikor sem zdaj gledala je čisto povsod ista cena (mami, soncek, kockeshop), tako da je očitno vsaj zdaj cena po celo Slo ista cena za prav to kolekcijo. Bom še malo počakala, ker se mi še ne mudi tako zelo, ker mam rok začetek februarja.
Sicer pa živim blizu Ita meje, tako da bom mogoče šla pogledat tudi tja, če bom že imela kakšno pot tja dol.
Nameravam pa potem ta voziček (če ga bom že kupila) obdržati še za naslednjega otroka, tako da vsaj malo upravičim ta visok strošek user posted image

Gre pa za tale model:
http://peg-perego.si/si/gt3-modularni-sistem-fantasy-beige-i7896.shtml

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 13.10.2010 10:25:26 >

clock-img

13.10.2010, 11:03

clock-img

piko12

pencil-img

636

Ena opcija je še, da imajo v BC, ko je festival nakupov in zabave akcijo, da za vsakih 50 eur dobiš bon za 10eur. Samo ne vem, če za vse ali samo za tiste, ki so na zalogi. Kolegica je lani maxicosi muro tako kupila, pa kar fajn prišparala.

clock-img

13.10.2010, 16:42

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

tammy, midva se tudi odločava med tole bež in zeleno barvo..še se nisva fiksno odločilauser posted image user posted image

piko, mislim da velja samo za izdelke na zalogi...Ker je tole dvodnevna/vikend akcija, voziček pa plačaš takrat, ko ga dobijo v trgovino, če ga ni na zalogi...

clock-img

14.10.2010, 09:00

clock-img

DanijelaNeli

pencil-img

1471

V Sloveniji je najcenejši v trgovini PINGO v Celju.
Tukaj imaš link...http://www.trgovina-pingo.si/index.html

clock-img

14.10.2010, 10:43

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

A veš kakšna je cena?

clock-img

31.10.2010, 07:25

clock-img

Mrs.1981

pencil-img

13

Pozdravljene!
Tudi mi smo nabavili GT3user posted image , rabljenega...
Zanima me, če lahko prevleke oz. vse dele iz blaga, ki so snemljive, operem v pralnem strojuuser posted image ? Da naštimam na ročno pranje....

Hvala že vnaprej, in lep podaljšan vikend vsem, Papa

clock-img

31.10.2010, 09:34

clock-img

googica

pencil-img

784

ja, js sm vse v stroju prala, edin strehice ne. ročno pranje, vse je šlo stran :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem