writing-img

RE: klomifenke 2010

clock-img

15.01.2010, 21:02

clock-img

barvar

pencil-img

518

Pozdravljene klomifenke. Vas pridem občasno malo počekirat, na vprašanje, ki ste mi ga zastavile na prvi strani pa še nisem odgovorila user posted image user posted image user posted image .
Jaz svojih user posted image praktično nimam. Mogoče se enkrat na dve leti spomni, da bi lahko pritekla. Postavljeno imam diagnozo PCOS. Leta 2008 sem bila na histeroskopiji, kjer so mi odstranili pregrado. Lani januarja sem začela s klomifenom. Zgledalo je, da O ni bilo, prav tako ni bilo user posted image . Tako, da sem že v prvem ciklusu jemanja zanosila. V 9.tednu sem žal imela abrazijo, saj je user posted image prenehal biti srček.
Po pavzi sem junija spet pričela s K. Prva dva cikla sta bila neuspešna, a vsaj user posted image sem dobila na 30.dni. Tretji cikel je zgledalo, da spet nisem odreagirala, vmes sem odšla na morje, vse skupaj poslala k vragu in ko sem se vrnila domov sem bila pet tednov noseča. Sedaj sem v 24.tednu, veselo se debelim, najin user posted image pa pridno raste in me vsak dan razveseljuje s številnimi dobro namerjenimi brcami user posted image user posted image user posted image .
Tako, da držim pesti za vse vas in ne obupajte!!!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

clock-img

15.01.2010, 21:16

clock-img

majčii

pencil-img

271

twetka :D Ja dremanje je kr fajno user posted image
Jst upam da ti ne bo treba probat user posted image držim pesti ta teden user posted image

clock-img

15.01.2010, 22:31

clock-img

twetka

pencil-img

911

hihi malo se hecam, upam da ne zamerišuser posted image

clock-img

15.01.2010, 23:08

clock-img

Nalina

pencil-img

295

Ooooo, potem imam pa še upanje. user posted image user posted image user posted image

Barvar, srečno nosečnost, vse do konca!!! user posted image

clock-img

16.01.2010, 09:18

clock-img

kago

pencil-img

133

mag3: mene je dala da Dabroston... v sredo neham z jemanjem. Sam pol ne vem kolk hitr nej bi dobila user posted image user posted image ... 

Ni ga mulca čez horjulca

clock-img

16.01.2010, 11:08

clock-img

twetka

pencil-img

911

en lep prehlajen pozdravček user posted image
jooooj kolk me je pa zdej zabasal prehlad, ne morem verjet. Mi je šel možek po zdravila, priden pridenuser posted image Pa ve punce, ste še zdrave vse? js sem se najbrž prehladila v četrtek na telovadbi ko je blo ful mrzlo tam not pol sem pa migala pa mi je blo vroče in to je to. Kriza, bom mogla čajčeke pit. Js se smota že 14 dni sekiram zaradi operacije zob, no lepo pa je tako ali tako nebo zaradi prehlada. Sej ne morem verjet, vedno ko bi mogla it, sem prehlajena na polno, ne vem kaj se zdej to dogaja, zdej pa že tretjičuser posted image

clock-img

16.01.2010, 19:32

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Kago jaz imam pa Primolut za sprožitev user posted image . Dobim jo pa 3-4 dni potem, ko vzamem zadnjo tabletko.

Kar se tiče tele BT pa takole. Jaz si jo ta mesec prvič merim in včeraj mislim, da naj bi imela O, mi je test nekaj na pol pokazal, danes pa nič, tako da je verjetno bila včeraj, al pa jaz ne razumem teh testov. Moja BT pa se ni spremenila te dni pred in ob O nič. Niha mes 36,1 in 36,4. ???

clock-img

16.01.2010, 19:34

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Aja, merim si jo pa pod pazduho in sicer z digitalnim, ker sem tistega živosrebrnega razbila user posted image .

clock-img

16.01.2010, 21:27

clock-img

twetka

pencil-img

911

js sem si merila danes pa mam 37že cel dan, zgleda bom bolana, pa sem mislala da je samo prehlad

clock-img

17.01.2010, 18:44

clock-img

twetka

pencil-img

911

joj da prav morem napisat. Opazla izcedek rjavo prozorne barve pa zej ne vem a mam šele danes ovulacijo( 12 dan od klomifena) ali pa je znak da je kaj ratalo. Menstro bi naj dobla v soboto. Hm,...še en teden čakanja 

clock-img

18.01.2010, 08:09

clock-img

majčii

pencil-img

271

ojla!
twetka: jst mislem, da ne se sekirat!  upam da ti ne priteče user posted image tečnoba grda  user posted image

Jst sem dns took dobre volje, ker se je moja bt končno mal dvignila nad 37. Ceu vikend me je pa toook bolel trebuh,... res ni prijetno :S, so sej če bo rezultat pol se je splačal trpet :D

Evo eno dns jst častim kavicouser posted image

clock-img

18.01.2010, 09:23

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Barvar, lepo da se oglasiš tukaj gor še kaj....A že veste kaj boste imeli?

mag, koliko je meni znano, naj bi se BT merila ali v ustih ali v nožnici...Kar se pa tiče sprožitve M, so boljše tabčlete dabroston, saj če slučajno pride do zanositve te tablete ne škodujejo plodu (pač takrat pride ali ne pride M)...Primolut pa so škodljive za plod, če slučajno pride do zanositve, zato se moraš vedno prej prepričati, da nisi noseča in v tem času, ko jemlješ tabletke tudi pazit pri spolnih odnosih....

Sama, sem sicer za sprožiev tudi jemala primolut, zdaj pa sem svojemu G dejala, da naj mi raje predpiše dabroston...Tako, da imam zdaj kombinacijo klomifena+dabroston...

Aja, pa še to, včeraj je moja user posted image prišla v vsej svoji veličini, tako da jutri začnem s prvem krogom klomifena...Naslednje ne prićakujem 17.2

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

18.01.2010, 10:28

clock-img

korinca

pencil-img

380

bravo barvar, takele nam dajete nove žarke upanja.

jaz sem nehala predučerajšnjim s klomifenom, zdaj pa se že dva dni počutim kot v močnem pms-u. Zoprna, zaspana, skoraj depresivna... je to v povezavi s klomifenom, ali zgolj psihosomatska varjanta?

clock-img

18.01.2010, 10:59

clock-img

majčii

pencil-img

271

Ojla:D
Korinca: bi rekla da je v povezavi s klomifenom, sej sem bla jst ista prejšnji teden, za nič,... nobeno rabo, čist depresivna in skoz bi sam spala... ta teden je bolš :D

clock-img

18.01.2010, 12:27

clock-img

Nalina

pencil-img

295

user posted image

Pluski ta mesec BODO ...

17. 1. - Srcica22 (1. krog)

okrog  20. 1.  -  Twetka

24. 1.  -  Saruška  (1. krog)

26. 1.  -  Majčii  (1. krog)

28. 1.  -  Mag3  (4. krog)

okrog  30. 1.  -  Nalina  (1 krog)

konec januarja - Hypo77 (5. krog)

10. 2.  -  Korinca  (1.krog)

xx. 1.  -  Anonimen

xx. 1. - Anau (1. krog)

xx. Kago

Zaljubljena23 bo sigurnooo zagledala preden jo bomo mogli dati na seznamček :)

Iz srca čestike:

T. Z.    user posted image  
Natalija 28  user posted image       

clock-img

18.01.2010, 12:29

clock-img

twetka

pencil-img

911

Pri meni zgleda nebo kaj s tem +, dans testirala spet pa negativno, ne vem bomo videli, še 5 dni kaj bo

clock-img

18.01.2010, 12:43

clock-img

Nalina

pencil-img

295

Twetka, držim pestiii!!!! user posted image

clock-img

18.01.2010, 12:50

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Uuuuu, kak shit je čakat zdaj, ko naj bi bila O mimo, na dan, ko pride oz. ne pride user posted image

clock-img

18.01.2010, 13:08

clock-img

twetka

pencil-img

911

Jaaaaaaa, kriza je sam js sem prepričana da ta mesec nismo uspeli, al pa babycheck narobe kažeuser posted image bom čez en teden še s clear blue probala sam po moje nebo no, nimam upanja

clock-img

18.01.2010, 13:15

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Jaz moram počakat še 10 dni, ampak ne čutim nič. Po moje, da tud nama ni ratalo. Se mi zdi včasih, da ne bom nikoli dočakala +.

clock-img

18.01.2010, 13:48

clock-img

majčii

pencil-img

271

ma babe smotane,... kje je optimizem,.... ostal v prejšnjem tednu,... tko se ne bomo več menl!

Vsem bo ratalo!!!!!
Mag3 in Twetka : da ne slišim več takega razmišlanja!  dokler ni user posted image je upanje!
Torej mislim, da vama (nam) bo uspelo!!!!

aleuser posted image
pejte vn na sonček, pri nas ful sije, da se mal nafilate  + energijo user posted image

clock-img

18.01.2010, 14:02

clock-img

twetka

pencil-img

911

haha jaaa js grem pol malo ven pa u shoppinguser posted image user posted image

clock-img

18.01.2010, 14:23

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Ja, ja, ja. Mora nam ratat. Ampak včasih je tako teeeeeeeežko.
28.01. je še neskončno daleč. In pol bo prišla user posted image , točno ob uri!!!!

Pri nas pa nonenega sonca. Oblačno in megleno.

clock-img

18.01.2010, 14:41

clock-img

twetka

pencil-img

911

Pri meni je pa fora da niti nebo user posted image , sem prepričana zaradi PCO-ja, kaj pa vem

clock-img

18.01.2010, 14:47

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Kaj nimaš nobenih tablet, ki bi vzpodbudileuser posted image ? Kako pa pol Klomifen jemljep??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem