writing-img

RE: klomifenke 2010

clock-img

21.01.2010, 10:52

clock-img

twetka

pencil-img

911

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se morem prav nasmejat!! Nobena od nas ne ve ka se dogaja, še smešno je poleg vsega hudega.

clock-img

21.01.2010, 11:07

clock-img

Nalina

pencil-img

295

Twetka, citiram Reša: "Če ste (ženske) pa megle." user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 11:27

clock-img

twetka

pencil-img

911

Mene pa zej že prav daje res sam morem zdržat do ponedeljka a bojo kolker tolk realni rezultati

clock-img

21.01.2010, 12:47

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Ojla punce. Kako smo kaj? Še en teden do mojga dan D. Ampak nič ne čutim, da bi bli kaki znaki user posted image . Tudi nobenih znakov kakšne vgnezditvene ....
Tako, da bo treba še kar veselo user posted image .
Kaj pa ve? Je kaj?

clock-img

21.01.2010, 12:59

clock-img

twetka

pencil-img

911

Mah pri meni se mi zdi da se vse bolj kot ne okoli psihe vrti. Bomo videli kaj bo, me pa vedno bolj muči spet testiranje. Danes imam 26 dan pa ne vem kaj nej, če bi stestirala s CB če bi bli rezultati že zanesljivi, drugače pa mislim da v nedeljo ali pa v ponedeljek bi mogli bit da potem začnem z dabrostonom, če nebo user posted image . Kaj menite pupe?

clock-img

21.01.2010, 13:06

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Počak še ene par dni, tam do nedelje, ko bo 29. dan. Ma škoda denar stran metat za teste, ker vprašanje kdaj res že pokaže.

clock-img

21.01.2010, 13:09

clock-img

spaghetek

pencil-img

249

twetka: raje pocakaj se do nedelje vsaj

Jst mam danes 14. dan cikla, ovulacije (klub Klomifenu) pa se vedno od nikoder. :(

kako ste pa drugace danes?

clock-img

21.01.2010, 13:37

clock-img

twetka

pencil-img

911

jaoo a mislite da bom zdržala user posted image user posted image user posted image sili mi v oči test, ga morem nekam vtaknit da ga nebom vidla. Mah js sem prehlajena že cel teden, drugač sem pa kr ok no.

clock-img

21.01.2010, 13:45

clock-img

mag3

pencil-img

1194

SKRIIIIIIIIJ si test. Itak, če ti ne bo pokazal, boš čez par dni spet delala, če ne bo user posted image .

Tudi jaz sem že od nedelje nekaj prehlajena. Zdaj me pa že dva dni grlo mantra. user posted image  Da bi mi bilo vsaj slabo al pa da bi mi šlo kaj na bruhanje, ... user posted image  Nič.

clock-img

21.01.2010, 14:01

clock-img

majčii

pencil-img

271

IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

Jst mam danes 14. dan cikla, ovulacije (klub Klomifenu) pa se vedno od nikoder. :(

kako ste pa drugace danes?

spaghetek: jst sem mela ovulacijo17dan, tko je bazalna pokazala in bolel me je k norc. Pa tudi www.fertilityfriend.com , kamor si pišem temperaturo jo je označu. Tko da še je čas user posted image

clock-img

21.01.2010, 14:02

clock-img

majčii

pencil-img

271

wiiii pa sem se navadla citirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 14:21

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Tudi jaz imam ovulacijo šele 15, 16 dan.

clock-img

21.01.2010, 14:23

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Majčii se je treba tu registrirat( http://www.fertilityfriend.com/), da lahko pol karkoli delaš na tej strani??

clock-img

21.01.2010, 14:29

clock-img

twetka

pencil-img

911

Meni je pa bolj psihično slabo po moje si domišljam vse skup. Edino to je da sem zdej ene 2 dni fuul lačna pač kot pred menstro. Včeri sem tut po moje mela malo bolj psihičnega izvora slabost. Delala sem mojemu tople sendviče in so se mi prav gabili, da sem si pol naredla enga samega samo s sirom, ne vem no. P S I H A!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 15:30

clock-img

korinca

pencil-img

380

ahoj, pupe!
Tale klomifen očitno nekaterim res ,malo podaljša ciklus. Danes sem bila spet na uz in lej ga zlomka moji foliklčki so popenili. " dni nazaj še čista žalost, dons pa en 14 in en 15 mm. user posted image
Tko, da upanje ostaja...

twetka, teb pa mal samokontrole user posted image Boš vidla kok bo slajši un taprav, tanelažnjiv rezultat...

clock-img

21.01.2010, 15:41

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Korinca in potem Uz danes, na kateri dan ciklusa imaš O?

clock-img

21.01.2010, 16:15

clock-img

cokoladka10

pencil-img

30

pozdravljena mag3

sem ravno domov prišla. Da najprej odgovorim na tvoje vprašanje in sicer otrok še nimam, stara bom pa 29 let. Kar nekaj časa se že z možem trudiva, vendar šele sedaj bova probala na klomifen. V ponedeljek bom videla, če sploh bo ovulacija, bo že 18. dan, da ne bo že prepozno in g. ne bo opazila, ko bi vsaj reagirala na klomifen:)

clock-img

21.01.2010, 16:29

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Držim pesti zate Čokolada10. user posted image
In vse ostale, ki si zeeeeeeeelooooo želimo user posted image user posted image user posted image .

clock-img

21.01.2010, 16:31

clock-img

korinca

pencil-img

380

danes sem bila 12 dan ciklusa. G pravi, da naj bi bila ovulacija tja začetek drugega tedna, se pravi 17, 18 dan...

clock-img

21.01.2010, 16:33

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Uuuuuuuu, pol pa zdaj s polno paro user posted image user posted image .
Držim pesti! user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 16:35

clock-img

mag3

pencil-img

1194

Še nakaj me zanima, če ima katera kaj izkušenj oz. znanja glede Ovul.testov. Tisti dan, ko se pokažete dve črtici user posted image , ko je test pozitiven. Kaj to pomeni?? Da je ta dan O ali naslednji oz. ????

clock-img

21.01.2010, 16:49

clock-img

korinca

pencil-img

380

jap, sem ga že zjutraj pred šihtom zahakljala user posted image

clock-img

21.01.2010, 17:06

clock-img

mag3

pencil-img

1194

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 18:35

clock-img

majčii

pencil-img

271

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Majčii se je treba tu registrirat( http://www.fertilityfriend.com/), da lahko pol karkoli delaš na tej strani??

Ja moreš se registrirat, sej ni nč tazga, pol maš pa en mesec zastonj še en koledarček, ki ti kaže predvideno O in dneve po,... Drugače pa ti pol ostane samo graf,... Jst izpolnjujem že 3 mesece in se lepo kaže user posted image
Sicer rezultatov še ni (no upam da so pa še ne vem).....
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 20:53

clock-img

cokoladka10

pencil-img

30

hoj hoj,

punce malo me zanima na koliko dni user posted image oz. na koliko dni je priporočljivo glede na kvaliteto sperme? Sicer še vedno čakam, če bo kaj z O v ponedeljek imam pa vseeno občutek, da se nekaj dogaja.

vidm, da si nekatere že merite BT, no tolk daleč jaz še nisem prišla oz. se nočem preveč s tem ukvarjat, ker bi bila potem samo še bolj obremenjena.

mam še eno vprašanje, ali je g. kateri rekla, da mora shujšati zaradi PCO in da bo potem lažje zanositi. Meni je zadnjič, ko sem bla na na UZ in je vidla, da klomifen ni "še" (vsaj upam) prijel. Sicer pa naj povem, da nisem ravno močna ampak nekje srednja postava z malo dodatka:) ... in naročila, da mora moj delat spermiogram..... ni mi jasno zakaj on, če jest nimam O???...kaj menite?

se beremo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem