25.01.2010, 14:09
jeeeeeeeej pa tri oziroma štiri si želim
Sem vprašala še za faks:
"ko boste noseči boste toliko zagnani oz imeli veliko energije, da boste naredili še te izpite, ki jih še imate. Vidim, da se boste vpisali še na en faks ali pa nadaljevali študij."
kok se vesela
ja upam, da bo vse kar je napisala resnično
pa še res bi se vpisala na eno drugo smer, ali pa delala podiplomca
zdaj sem pa tak vesela tega odgovora, da bi se kar zjokala
aja punce.. jaz sem še pri januarkah. čakam še
ali ne
imam pa kar močen občutek, da se vam bom pridružila.. sem že pri januarkah par dni nazaj pisala, da menim, da nebo nič ta mesec z + berem vas pa kar "redno". se bom razkrila, ko bom vedela, če se selim k vam
anonimna
25.01.2010, 14:21
3706
o anonimna, evo sem morala tudi jaz hitro pogledati če sem že tudi jaz dobila kakšen odgovor. In ne boste verjele mi je že odgovorila. In sicer glede na njene napovedi bom še verjetno kar nekaj časa se selila iz meseca v mesec, ker bi naj bilo šele maja uspešno....no bomo videli - pustimo se presenetiti... sem se pa zdaj ko berem tvoj odgovor spomnila, da jaz bi jo tudi lahko vprašala za število koliko jih bo, ker si tudi midva želiva malo večje družinice in sicer tam nekje pri štiri bi se ustavila.

. sem kar malo razočarana. sicer sem ji hvaležna, da mi je odgovorila, sam kr ne morm verjet da je prav vidla-moj se že za tretga ne more odločt, kaj da bi šele štiri otroke mela
. a tvoji prjatlci je zadela? sicer je pa teb napovedala, da boš zanosila februarja, bomo videli če bo res.
.
pa ni bilo nič.