writing-img

RE: tašča na facebooku

clock-img

27.02.2010, 13:23

clock-img

vicki

pencil-img

86

mene pa nekaj zanima. Šele danes sem se registrirala na facebook in si pridobila nekaj prijateljev. Glede na to, da še ne obvladam stvari sem za prijatelja potrdila tudi neljubo osebo - ona pa mene. Sedaj me pa zanima, kako jo lahko izbrišem. user posted image
Kako pa nastavim, da so nekatere slike vidne samo nekaterim prijateljem drugim pa ne?
pA še nekaj. V nastavitvah sem potrdila, da so slike lahko vidne samo prijateljem. In sem potrdila hčerko za svojo prijateljico in ko sem šla na njeno stran, sem videla svoje slike. Vse lepo in prav. Ampak, kaj pa njene prijateljice? Bodo tudi one imele dostop do mojih slik? Ali lahko ona v svojih nastavitvah tako zrihta, da so moje slike vidne njenim prijateljem, čeprav jaz to nočem?

Hčerko sem dala samo za primer. Gre se lahko za kogar koli drugega. Ne razumem toliko angleško, da bi si pomagala z njihovo razlago.    user posted image Hvala vam za pomočuser posted image

clock-img

02.03.2010, 16:55

clock-img

verona

pencil-img

12

1. Greš na profil od neljube osebe in čisto spodaj v levem kotu imaš opcijo odstrani s seznama prijateljev.
2. Glede tega je pa takole: če si v nastavitvah nastavila da so slike vidne samo tvojim prijateljem potem jih lahko vidi samo tvoja hči oz. samo tvoji prijatelji, če pa si označila opcijo vidno prijateljem mojih prijateljev potem pa to lahko vidijo tudi njeni prijatelji.user posted image
srečno!user posted image

clock-img

03.03.2010, 19:47

clock-img

vicki

pencil-img

86

verona, najlepša hvala. Saj sem si mislila, da bi bilo tako, samo prepričana pa nisem bila

clock-img

19.03.2010, 08:23

clock-img

punci

pencil-img

146

OMG Da bi meni tašča poslala prošnjo za prijateljstvo se direkt polulam od smeha user posted image

clock-img

28.03.2010, 08:38

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: punci

OMG Da bi meni tašča poslala prošnjo za prijateljstvo se direkt polulam od smeha user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OMG kej tazga pa še ne!!!!

ej babnce no jst mam v tem pogledu srečo....moj tašča še mobitela in sms nezna dobr uporabljat,pa da bi računalnik in še FB.....adijo pamet!!!!....no ja nikol se pa neve.....so iznajdljive!user posted image

clock-img

28.03.2010, 14:37

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

tašča na FB....ja sej nemoreš vrjet.....user posted image

clock-img

29.03.2010, 08:37

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

hm.... jaz pa nimam problem s taščo, no če bi poslala prijateljstvo, jo niti pod točko RAZNO ne sprejmem, ker bi isto samo šnofala po profilu.
Jaz mam pa en drug problem... en od otrok mojga mi je poslal prijateljstvo na FB in ker imamo še vedno probleme z bivšo oz. mamo tega otroka, mi niti malo ne diši, da bi sprejela. Ker bivšo sem na FBju zablokirala, da ne ve, da sploh obstajam, pa moj isto, za otroke si pa nisem niti misla oz. je itak še tako mlad, da niti ne vem, kaj počne na FBju, ker pred 13. letom naj se ne bi prijavljal. No ampak problem ni v otroku, ampak v njegovi mami, ki bi lahko otrokovo dobro voljo, da bi pokazal kaj dogaja na njegovem profilu, lepo izkoristila in pregledala najine profile, kar pa itak nimam interesa, da sploh ve, da obstajava gor. Tko da... tle je pa moja dilema...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem