12.01.2010, 12:07
8795
Seveda lahko izves..
na visino 175cm. Uau, jaz pa dobro zgledam že pri 58 kg pa samo 166 višine. to boš pa res suhec.
12.01.2010, 14:30
463
Uau, jaz pa dobro zgledam že pri 58 kg pa samo 166 višine. to boš pa res suhec.
joj blaza jaz sem iskreno povedano RES mahnjena na suhe zenske, seveda ne pretirano pretirane...
ampak pred nosecnostjo sem imela 58kg in sem sama sebi izgledala fenomenalno( aja no mogoce ima kaj opraviti s tem da sem nekoc ukvarjala z manekenstvom). Seveda se zdaj s sedanjo kolazo nikakor ne morem in nocem sprijazniti...

. Začela sem prav tako 4.1. Enkrat mi je že uspelo 11 kg dol dat. Po porodu je pa spet malo ostalo in zdaj bi blo pa fajn da se jih mal znebim preden grem nazaj v službo. Štartala sem z 78,9 in včeraj po enem tednu je bilo 77,3. Ne vem kako se tehtate ampak jez se bom 1x tedensko ker če ne sam to tuhtam kaj bo pakazala tehtnica.
.
. Bom bolj vesela končnega rezultata recimo okoli -15kg, kot pa -25kg, ker se zavedam, da je to šok za organizem in se zna hitro maščevat.
. No, pa ni blo na hitro
), tako, da je še njen dragi trpel.
. Se bom pa tehtala spet naslednjo sredo, po sadnem dnevu(če se strinjate in s tem ne bom preveč motila seznama), mi bo dalo tako več motivacije.
končno opravil zagovor diplome
, ampak tako je.
. ker vem kako sem izgledala ne menim da je to prevelika izguba teze. Kaj cem, ko pa se taka v svoji kozi odlicno pocutim..