IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
nincrli - sem po naključju zasledila eno info, ki bi ti prišla prav (pa meni tudi v bodoče). Če se s tako malim otrokom seliš ga zna sprememba preči iz tira. Zato je fino, da tista mesta, kjer je otrok največ časa, ne spreminjaš. Npr. da mu v novem stanovanju ne daš sveže posteljnine v posteljico, ampak maš še nekaj časa tisto iz prvega stanovanja. Enako na vajini postelji, če je tudi tam več časa. Vsaj nekaj časa ne prat dekic, igračk ipd. Pa npr. lega posteljice in zakonske posteljice naj bo enaka in take stavari.
Oooo hvala

jaz pa sem mu ravno misla frišno posteljnino zravn nest.
Sma iz sprehoda, danes sem ful utrujena sploh ne vem kaj mi je, pa tak lep sonček je zunaj, spanja pa je tud blo dovolj... Spomladanska utrujenost mogoče, no saj mi je všeč pomlad, sam cvetnega praha ne bi rablo bit, me oči bolijo.
No počasi grem še nekaj stvari spakirat, ker pride pol moj ata s kombijem, ker grejo jutri zgodaj v stanovenj vse zmontirat... Moj pa šele zvečer pride, tak da bom mogla sama to zrihtat, no pa saj je večina vse v škatlah. Lomljive stvari bojo pa z osebnim avtom peljali, sam jih je treba vseen zaščitit.
Aja sem ugotovila, da moj

ful rad gleda risanke, pomoje nč ne zastopi sam mu je ful všeč, tak da ga včasih pustim pred tv in gleda jaz pa kaj nardim