IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Alex kaj ste vi kupili za v prenosno posteljico, a jogi al kaj? Kolk debelo pa je? A se da zložit?
Pa še nekaj me zanima. Kje se da kupit kakšne ok in primerne velikosti senčnike za na avtomobilsko šipo? Je bil moj danes v BC in mu je ena na blagajni rekla, da so te tam ful premajhne in da niso ok. In ni kupil.
Pa še ena fora. Ker gremo kmal na morje, sem mojmu rekla, naj prinese iz BC tam mini čolniček, da bomo notri kopali tamalega. In kaj prinese. Ful velik čoln, ki ima še vesla
No saj je ok ko bo mal večji, sam moram še majhnega kupit - za kopat
ta podloga ki sva jo kupila v BC je ene 5 cm debela in se zloži, pa piše da je primerne trdote po enem eko testu... senčnike sva prav tako nabavla v BC (so mel samo lik nemškega mojstra Mihe oz. baumaister

) pa se mi zdi da večji sploh ne bi prišel na šipo, kaj pa vem

ja pa okrogel mini bazenček sva tud dobila, prav za otroke do o-3 let, ostali so bli vsi večji.
danes je bil en busy dan-zjutraj sva šla z Ianom v Litijo na kavico z mojima dvema pa mal po fasngo, je bil priden in celo zaspal v vozičku da sva šle pol z mami še na eno pijačko da ga nisem takoj budila

popoldne je imel stric od mojga piknik s pečenim odojkom za penzijo, pol sva pa še obiske z Vranskega dobila in je blo zelo luštn.

zdaj smo pa vsi trije z očijem lepo doma in paše
a ja, za kosilo je spet zmazal pol kozarčka korenčka+jabolka, mu zelo paše saj je kar mojo roko grabil in usmerjal k ustom

pa korenček res ne zapira-se je ponoči tako zelo pokakal, da je cela soba smrdela po naribanem korenju, pa ga nisem budila ker je lepo spal ampak šele zjutraj previla in je blo hudooo
pa včeraj sem ga po ornk obroku kašice+dojenju še budnega nesla v posteljico in čakala, da začne jokat oz. se dret, pa je blo vse tiho in je pol lepo sam zaspal-nisem mogla verjet, se je zgodilo prvič!

in upam da ne zadnjič...