Čer
Mi smo bli pa danes prvič skupaj v šopingu
Mi je ful pasalo it malo ven v javnost (pa ne k pediatru), sam sem pa zdaj tudi precej zmatrana. Smo vsi trije
Bli smo v Leclercu, kjer sem dobila Pampers Premium za malo več kot 8€ po paketu (he he, FUL ugodno), ker so nekaj znižane pa še na strani od Baby Centra sem si sprintala kupone za 2€ popusta. Mamo zdej zaloge za vsaj 2 meseca, če ne več
Pa previla in podojila sva se lepo v Supernovi in nama je šlo vse fajn. Nas je pa kelnar malo čudno gledal, ko je bil mali priklopljen na zizo. Mu je blo kar nerodno, čeprav je bilo vse pokrito s tetra plenico
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
enako glede jokanja-naš tudi ne joka veliko, pa še takrat bolj užaljeno ali pa jamra, na vso moč je jokal tudi ene 5x. grahek, a mava dvojčke?
He he he, pa sta res čisto enaka

Mogoče je pa to zaradi tistega kompota iz P, jaz sem se tudi čisto zapalila za njega in sem ga potem še doma mlatila ko zmešana
IZVIRNO SPOROČILO: mimikica
KIKa99- sem bila danesv leklerku v mb pa nisem našla to za v banjico, edino nekaj plastičnega je bilo za v banjico, a je to to?? ker ti si pisala da je blazina
Jaz sem pa danes videla to blazino. Stane 20€, pa zraven je gratis neka flaška (če je to to). Tko pride za napihnit, potem je pa mali gor ko na nekem "splavu".
IZVIRNO SPOROČILO: poopek
vprašala bi vas tiste, ki dojite: kolikokrat in koliko časa dojite?
pa še to bi vprašala: po kolikem času so mozoljčki pri vaših otročkih izginili?
Zizava zdaj nekje 8x ali 9x na dan, včeraj samo 7x. Se je zadnje tedne malo razredčilo tole najino zizanje, ker prej sva večkrat. Samo mali ni nič lačen, je vmes lepo priden in nič ne joka od lakote (zdaj že ločim jok za lakoto, za tečkanje zaradi zaspanosti in če ga kaj boli). Tudi čas podoja se nama je skrajšal, prej je blo redko kdaj manj kot 20min, tudi po 40, če je bilo treba. Zdaj sva pa večinoma na 10 ali 15min, včasih še po 20, ampak ne več kot 2x na dan. Mleka imam še vedno dovolj, sva se pa verjetno glih lepo ujela v ponudbi in povpraševanju, ker mi mleko vmes več ne teče toliko, za dojit ga je pa še vedno dovolj.
Mozoljčke mamo mi že kake dobre 3 tedne in je zdaj malo boljše. Jaz se ne obremenjujem veliko s tem, se pač koža čisti. Nekaj sem ga s kamilicami, pa se mi ni zdelo, da je veliko učinka in sem kar nehala. Pediatrinja tudi ni nič komentirala, tako da se res ne ubadam veliko s tem. Bodo že šli