Dobro jutro!
Tudi od mene vsem Lep dan žena!!!
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Lep 8. marec vsem
,
nekaj me zanima...tiste, ki imate tisti vibrirajoči ležalnik z glasbo od Fisher Price...kaj so malčki radi v njem, pa še to-je mogoče omejen s kakšnimi kilogrami (naš bo kmalu 6 kg)? Bi ga rada kupila, pa ne vem, če nisem že malo prepozna, glede na to, da je imel včeraj že 2 meseca
, pa ni ravno poceni. Navaden ležalnik že ima, je srednje rad v njem, skoz ga mora nekdo guncat in imam poln kufer tega.
Tot ležalnik mislim, da je do 18kg al pa do 16 100%, ravno zato smo tega vzeli, ker niso poceni in ga lahko dolgo ima, pozneje se bo lahko sam not guncal.
Naš

je že 2 dni 8ur skup spal, sicer danes od 20h-4h pa potem do 6.30, ga je pa moj šel nahranit in previt, sem jaz še mal podremala
Jaz tud nisem vedela za nočne pamperske...superca, ker pri teh se še vseeno včasih zgodi, da kaj premočijo...
Mi2 boma šla pa potem mal v center ljubljane že tak dolgo nisem bla pa še tak fajn sonček je...
Aja eno vprašanje za tiste, ki dajete am... A mu vedno dajete čaj ali vodo? A moramo nujno dajat, ker jaz mu več ne dajem pa me je moj nekaj prestrašil, da ne bo tamali dehidriral, sam če lula skos pol ne more dehidrirat...
No po čaju ga zvija in mu ga nisem več dajala, sem pa mu dala vodo ene parkrat, sam ne vem a je to nujno al kak?