Živjo!
Juhu, nam že sije sonček v stanovanje
Še danes izkoristimo (upam, da ne bo preveč pihalo), ker bota vikend pa začetek drugega tedna bolj tako tako.
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Midve sva včeraj imeli sistematskega, 6020g ima, drugega pa ni meril, sem bila prav besna, ker mi je težil da je pretežka in mi kazal na krivulji da je čez povprečje, ni se mu pa zdelo, da bi jo lahko izmeril tudi v dolžino, ker je tudi tam čezmerska in bi se poklapalo. Cepec
Sam da pikica raste. Ful se dostkrat spomnem na to, da ti je na začetku dala gin. napotnico za čiščenje. Dobro, da je res nisi poslušala - kako fletno punco maš zdej
IZVIRNO SPOROČILO: alex17
lejla, lepo, čestitam in ful uživajte!
midva sva pa skupaj skoraj 8 let, pa sva rabila kar 7 let da sva se odločila za prvega lumpka, nama je blo prej čist preveč luštn
planirava pa še enega čez kaka 2-3 leta...če bo ratalo se nikol ne ve.
Mi2 bova pa poleti 9 let skupaj

Sva pa za pikota tolko rabila ker sva še precej mlada - sva še srednješolska ljubezen

Tako da prej niti ni blo priložnosti o tem razmišljat. Bomo pa mi tudi čez 2 leti spet začeli novo rundo
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Zdaj že nekaj dni razmišljam, da bi si v kratkem privoščila masažo celega telesa, se mi zdi, da bi bila potem kot prerojena.
Mmmmm, jaz sem za novo leto dubla bon za masažo od mojga, pa zadnje čase vse večkrat pomislim na njega

Se moram zorganizirat in se naročit.
ellie, ja, akcija je samo za opremo. Je pa to itak tisto najdražje
majčyca, za v Atlantis morajo biti vsaj 4m stari. Odvisno je, kje se kopaš.