writing-img

RE: kaj danes kuhate?

clock-img

06.12.2012, 23:49

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

no, ko smo pri hrani, neki bi rabila;
original recept za grenadirmarš z rdečo papriko, ampak brez masti in ocvirkov. če katera ve, prosim zanj. ker ta mi je najboljši. user posted image

zgleda tako nekako (je rdeč in pocas_t) user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.12.2012 23:52:30 >

clock-img

07.12.2012, 04:47

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ssej sva se že vse zmenile user posted image štepamo poste. to je to user posted image
jaz sem naredila rižoto. z velik zelenjave (por, cvetača, paprika, korenje), piščancem, velik rožmarina in velik sojine omake. zadnje čase kreiram rižote na sto in en način user posted image

Moj bi me vprašal, če je kaj narobe narediluser posted image

Mi smo pa včeraj spet grilali zunaj. Danes pa bo nekaj lažjega, najbrž le kaka cezarjeva solata in juha

clock-img

07.12.2012, 08:18

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Popoldne pečemo božično pecivo.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

07.12.2012, 09:51

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

jaz bom danes kuhala tole: http://www.ringaraja.net/kuharska-druzina-meseca/recipe_page.asp?ID=788
dajte mi malo pomagat kuhat no, user posted image

clock-img

07.12.2012, 10:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.12.2012, 08:13

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

danes pečemo izpod peke- zelenjavo in marinirana goveja rebrca. Zraven zelena solata z jajčkom

clock-img

08.12.2012, 09:51

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

original recept za grenadirmarš z rdečo papriko, ampak brez masti in ocvirkov. če katera ve, prosim zanj. ker ta mi je najboljši. user posted image

user posted image

Makaroni, krompir, jajce in paprika in sol, tkole je moj mami to delala, je makarone od prejšnjega dne spravila in dodala kuhan krompir in jajce ter papriko.

clock-img

08.12.2012, 09:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Danes piščančji cordon blue in pomfri ter zelena solata, ups včeraj nisem dala nič tajat, tako da bo bolj fast food, je pa pomfri iz pečice tako da malenkost bolj zdravo, aja pa zelena solata. Sladica pa pičkoti.

clock-img

09.12.2012, 08:35

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Goveja juha, krompir v pečici, špinača, pa sv. pečenka. Za sladico pa včeraj narejeni masleni piškotki (sta mala dva delala) user posted image .

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

09.12.2012, 09:32

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Goveja juha, meso iz juhe hren, krompir s stročjim fižolom in česnom, zelena solata

clock-img

09.12.2012, 18:53

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
omako bom pa nardila iz mešane zelenjave-bučka, korenje, koleraba, sveža repa, dala notr jurčke in ko bo to v testeninah še polila s smetano..

men pa bučke sploh ne pašejo z gobami user posted image čudna? user posted image
no ja, pa s kolerabo tud ne.. bučke so men fajn s paradižnikom, grahom, koruzo.. (česen, če delaš marinirane na žaru) - korenike mi nekak ne sedejo v ta mediteranski okus..

no mateyka da poročam o tej kombinaciji..bila je super in zihr naredim še kdaj..bine bi rekel prava fuzija okusovuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

09.12.2012, 19:00

clock-img

mini86

pencil-img

6050

drugače pa je bila danes goveja juha, meso iz juhe, dušen krompir skupaj z repo in korenjem, za prilogo rdeče zelje, solata iz mešanega radiča

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.12.2012, 09:43

clock-img

majcci

pencil-img

521

user posted image

Mi temu rečeno gardirmarš user posted image
Naredimo ga pa tako, da posebej skuhamo makarone in posebej krompir.
Skuhan in olupljen, ter narezan krompir prepražimo na čebuli - mi rečemo temu restan krompir (oz pražen krompir), ter dodamo kuhane makarone in seveda premešamo - začimbe po želji.

clock-img

10.12.2012, 10:14

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Domače široke rezance s tunino omako in svežim čilijem in baziliko

clock-img

10.12.2012, 10:16

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

JAz sem tudi imela za danes v planu narediti domače široke rezance. Samo ne vem kako bom mesila s temi rokami. Palce imam čist črne.

clock-img

10.12.2012, 10:27

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Maš multipraktik, oz kak sekljalnik za čebulo. jaz dam kar v sekljanik moko in jajce, pa zmiksam. pol pa več ne rabim ne vem kaj mesit- sam tolk, da se vse sprime. Prej sem od začetka z rokami mešala, pa sem vedno zvezde videla (posledica zloma in počene kosti)

clock-img

10.12.2012, 11:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.12.2012, 12:59

clock-img

mini86

pencil-img

6050

pomfri in rolada iz sv.ribice, notr pa sir in šunka, solata

clock-img

11.12.2012, 09:53

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Pečene orade,solata....Kaj naj dam pa za prilogo pa nimam blage veze.Krompirja ne.....Sem imela včeraj krompirjevo solato in mislim,da ga nekaj časa ne bom mogla konzumirat,sam da se spomnem na njega mi je slabouser posted image

clock-img

11.12.2012, 10:36

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi smo danes na sendvičih. V vrtcu so imeli božični piknik in fingerfood. Doma pa samo nadaljujemo. Sendvič iz arabskega kruhka s sirnim namazom, avokadom in pečenimi jajčki. Pa muffini so ostali od včeraj

clock-img

11.12.2012, 20:00

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Bučna juha še od včeraj in domač sirov burek z jogurtom/kefirjem zraven. Na izi:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

12.12.2012, 12:51

clock-img

mini86

pencil-img

6050

skp sm vrgla krompir, repo, kolerabo in vse skupaj zdušila, zraven pa ražniči pa radič

clock-img

12.12.2012, 13:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
skp sm vrgla krompir, repo, kolerabo in vse skupaj zdušila, zraven pa ražniči pa radič

pa mini no!! ne moreš jest solate in čevapčičev z obaro (pa tud če rečeš obarjena zelenjava v vodi - ne more bit solata zraven), pa kaj ga serješ zadnje čase; vajlda maš kruh pa buhteljne za posladek (koja solata k obari). user posted image

pa itak! čevapčiči z repo in kolerabo?? pa koja slovenska bosanka si ti? user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

12.12.2012, 13:31

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

svalki. user posted image

clock-img

12.12.2012, 13:33

clock-img

mini86

pencil-img

6050

user posted image

mateyka temu se reče fuzija okusovuser posted image user posted image šef bi zihr reku da je bil tole top kosilo..
čeprav mislim da nisi gledala gostilne aneuser posted image

pa ni blo skuhano v vodi ampak zdušenouser posted image

ne res pride ful dobruser posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 12.12.2012 13:40:20 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem