writing-img

RE: kaj danes kuhate?

clock-img

18.12.2012, 09:03

clock-img

mini86

pencil-img

6050

skuhala bom špagete

pol bom jih dala pa v folijo, začimbe notr, malo smetane, topljeni sirček, zavila v "culico" in dala še malo v pečico..nikol še delala-upam da nauva lačna

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.12.2012, 11:22

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Špinačni zavitek,kefir

clock-img

18.12.2012, 11:44

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mateyka in ostale..

mislim da bo zdele pred božičem kooončno prišel čas za tale kruhek..

zdj pa me zanima s čim bi lahko nadomestila tisto omakco spodaj--jbg sem pač izbirčnauser posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.12.2012, 12:02

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Mam stročji fižol, mam por, mam piščanca, ne vem še kaj bo nastalo. nekaj že... user posted image

clock-img

18.12.2012, 12:07

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mam stročji fižol, mam por, mam piščanca, ne vem še kaj bo nastalo. nekaj že... user posted image

še krompir pa flikn v pečico..

clock-img

18.12.2012, 12:08

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

mateyka in ostale..

zdj pa me zanima s čim bi lahko nadomestila tisto omakco spodaj--jbg sem pač izbirčnauser posted image user posted image user posted image

kateri kruh?

Mali jedel vvrtcu, jaz pa preživela ob sendviču, danes kosila ni

clock-img

18.12.2012, 12:10

clock-img

mini86

pencil-img

6050

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

mateyka in ostale..

kateri kruh?

Mali jedel vvrtcu, jaz pa preživela ob sendviču, danes kosila ni

upsuser posted image user posted image

http://www.recipegirl.com/2012/03/15/reuben-bread/

clock-img

18.12.2012, 12:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Všeč mi je kako zamotajo tale kruhekuser posted image . Moram memorizirat tole.

Uf fuj tale omaka. Jaz bi naredila brez, če bi že kaj mogla namazat, bi pa dala maslo ali zeliščno maslo (obvezno česen), majonezo, zenf (dijon) ali mešanico zenfa in majoneze, pesto ali pa čemaž. Sam pol bi tudi zelje menjala s čim drugimuser posted image , npr bi prepražila kolobarje čebule in šampijone na olivnem olju. Edino zenf ali kombinacija z majonezo, bi pasalo k zelju in šunki.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.12.2012 12:24:34 >

clock-img

18.12.2012, 12:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ok pol pri meni pride v poštev zeliščno maslo ker ostalega ne maram..razen zenfa na zrezkihuser posted image

clock-img

18.12.2012, 12:26

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kisla smetana?

clock-img

18.12.2012, 16:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.12.2012, 18:07

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Včeraj mineštra ter riž z gobami, danes golaž in pašta. user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

18.12.2012, 18:11

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

še krompir pa flikn v pečico..

Ni mi blo danes do pečice user posted image hvala vseeno user posted image

sem stročji fižol naredila s krompirjem, tako kot omako, zraven pa pečeno piško in rdečo peso s čebulo za solato. pač, spet nekaj na brzaka. upam, da se bo čez kakšen teden umirila situacija s tempom, pa se bom spravila kuhati tud kaj bolj resnega user posted image

clock-img

18.12.2012, 18:18

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

sem stročji fižol naredila s krompirjem, tako kot omako, zraven pa pečeno piško in rdečo peso s čebulo za solato. pač, spet nekaj na brzaka. upam, da se bo čez kakšen teden umirila situacija s tempom, pa se bom spravila kuhati tud kaj bolj resnega user posted image

Ti si še kar tukaj? user posted image  
Resno si ti to kuhanje vzela.  Si vedno tolko kuhala, ali zadnje čase pač, da si poste nabiraš?user posted image

clock-img

18.12.2012, 18:24

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ti si še kar tukaj? user posted image  
Resno si ti to kuhanje vzela.  Si vedno tolko kuhala, ali zadnje čase pač, da si poste nabiraš?user posted image

Seveda user posted image

Oboje. vedno dost kuhala, pa še poste nabiram user posted image

clock-img

18.12.2012, 18:36

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Domači ravioli z nadevom iz pršuta, mocarele in špinače.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

18.12.2012, 18:40

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

sem stročji fižol naredila s krompirjem, tako kot omako, zraven pa pečeno piško in rdečo peso s čebulo za solato.

Doma pa se tvojim z napolitanko v roki sline cedijo, ko to berejo, in si mislijo, kak bi bilo fajn, če bi bilo res user posted image

clock-img

18.12.2012, 18:46

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

sem stročji fižol naredila s krompirjem, tako kot omako, zraven pa pečeno piško in rdečo peso s čebulo za solato.

Doma pa se tvojim z napolitanko v roki sline cedijo, ko to berejo, in si mislijo, kak bi bilo fajn, če bi bilo res user posted image

Hočeš rečt z bobipalčkami v rok user posted image

clock-img

18.12.2012, 18:50

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Hočeš rečt z bobipalčkami v rok user posted image

Ne vem.. praznujete kaj velikega? Kak rojstni dan? user posted image

clock-img

18.12.2012, 19:47

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

user posted image user posted image user posted image

Drugače pa krvavice in rdeče zelje.

clock-img

18.12.2012, 20:03

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

user posted image user posted image
Ne, nič ne praznujemo... sej ne vem kaj mi je bilo, da sem kartako, za prazen nič, ponudila bobike user posted image

clock-img

18.12.2012, 20:15

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

user posted image user posted image
Ne, nič ne praznujemo... sej ne vem kaj mi je bilo, da sem kartako, za prazen nič, ponudila bobike user posted image

Eh, jaz nisem komplikator pri obiskih. Z družinskimi člani se starejši kdaj zmenimo, da kaj VSAK skuha, speče.. pa da imajo deca nekaj sladkega. Pri kolegica, kolegih... kar pride pač pride... smo vsi enaki tukaj.. nobenih komplikacij. Je pa res, da nisem mahnjena na prestiž, na neko luksuziranje... vse v mejah normale. Ok, včasih se pri pijači pretirava hehe

clock-img

18.12.2012, 20:24

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image

Drugače pa krvavice in rdeče zelje.

user posted image
se režiš ku pečen mačk user posted image user posted image

clock-img

18.12.2012, 20:43

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Punce hvala ker me vsak dan nasmejite user posted image aja jedli smo pa makaronflajš :) pa še zdejle bomo nekaj....hmmm

clock-img

18.12.2012, 20:58

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Ko sem vidla ShortyRR tukaj, sem se že vstrašla, da me bo skregala, ker smetim celo temo. Ker nič ne pišem o tem kaj kuham, ampak samo kuharce zahebavam user posted image
Pa ni tak stroga... hvala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem